IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...
    ииии
    таа мечка напрао подиве...:shock:
    дейш...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• България се справя с кредитната криза
      в-к Стандарт

Икономическото развитие в България и Румъния ще остане едно от най-високите в ЕС. Според последните прогнози на Европейската комисия относно двете големи балкански икономики, влезли неотдавна в ЕС и в които масово инвестира Гърция, икономическото им развитие ще остане едно от най-високите на Стария континент както през 2008, така и през 2009 г.
      Според комисията двете балкански страни ще удържат на международната кредитна криза, регистрирайки само малки загуби, главно на ниво инфлация и в динамиката на чуждестранните инвестиции. А Румъния ще понесе по-сериозни загуби в дефицита на текущата си сметка. От сравнението между двете страни става ясно, че по-устойчива на външен натиск и кризи е българската икономика въпреки значителния скок на инфлацията през тази година и големия й външен дефицит.

Коментар

• Днес никакви новини. Търговията ще е слабичка. А дребни манипулаторчета залагат ниски оферти.

Коментар

• Добро утро на всички оптимисти
          къде са мечките???
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Или аз не ви разбирам нещо или вие сами не се разбирате???
            Ни на 750 не ви харесва СОФИКСА , ни на 2500 ви харесва ???
            Според моя анализ(политически,икономически и технически) нещата следва да се развият горе -долу по този начин.Но вас нито 750 ви харесва нито 2500...................е кажете тогава кой за какво се бори, заплюйте си го,може и разиграване със залагания да направите и О.К.
            Не става въпрос за това - кой,какво му харесва или не.За мен лично важното е да съм в правилната посока /била тя на север или юг/.Просто съвсем добронамерено помолих за графика на анализа,който беше направен,защото без такава не разбирам защо са посочени конкретните нива...?!
            Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от robert
              http://www.class.bg/view.php?id=15812

Франко Фратини пред „Дойче веле“: На България няма да бъде наложена предпазна клауза
              Е УБАВО Е ТОВА , НО НАЕСЕН МАЙ ЩЕ СЕ БРОЯТ ПИЛЦИТЕ.....
              Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• http://www.class.bg/view.php?id=15812

Франко Фратини пред „Дойче веле“: На България няма да бъде наложена предпазна клауза

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo
                  dolar up petrol down
                  v nai skor vreme

mda ne moje shaika talibani ,chiito babi sa jiveli v palatki da diktuvat jivota na celiq svqt !!!!!

Коментар

• dolar up petrol down
                    v nai skor vreme

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                      ОПЕК няма да провежда извънредно заседание заради високите цени на петрола

27 май 2008 | 00:05 | Фокус

Алжир. Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК) няма да провежда извънредно заседание заради високите цени на „черното злато” на международните пазари, предаде агенция Ройтерс.
                      Председателят на ОПЕК Шакиб Халил, който е министър на енергетиката на Алжир, посочи, че не се планира извънредно заседание преди насрочената среща на организацията през септември.
                      Халил заяви, че в момента има баланс между търсенето на петрол и доставките на пазара.
                      По време на заседанието си във Виена на 5 март ОПЕК взе решение да не променя квотите за добив на петрол.
                      когато няма новини се създават изкуствено такива )))

neka prodaljavat da si izmislqt , oshte malko im ostana

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                        Първоначално изпратено от wannarock
                        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Пепи Караиванов, моля те отговорими на един въпрос, който няма да те затрудни понеже си анализатор- как се нарича този споменат от теб политически, икономически и технически анализ
                        Благодаря предварително
                        Не те разбирам - не очаквай да ти кажа Фундамент!
                        надявах се да си малко по-ерудиран и да ме разбереш
                        Е очевидно не съм.Но пък ако формулираш въпроса си ясно,бих могъл
                        и да ти отговоря ясно.
                        истината е във въпросите, а лъжата в отговорите
                        Може и по точно :" по смисалът на зададеният въпрос, се преценяват даденостите на индивида задал ВЪПРОСА! " ......В.И.ЛЕНИН Може да е тъп автора,но е абсолютно ВЯРНО!!!
                        те студентите затова не могат да отговарят на въпросите на професорите
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                          Пепи Караиванов, моля те отговорими на един въпрос, който няма да те затрудни понеже си анализатор- как се нарича този споменат от теб политически, икономически и технически анализ
                          Благодаря предварително
                          Не те разбирам - не очаквай да ти кажа Фундамент!
                          надявах се да си малко по-ерудиран и да ме разбереш
                          Е очевидно не съм.Но пък ако формулираш въпроса си ясно,бих могъл и да ти отговоря ясно.
                          истината е във въпросите, а лъжата в отговорите
                          Може и по точно :" по смисалът на зададеният въпрос, се преценяват даденостите на индивида задал ВЪПРОСА! " ......В.И.ЛЕНИН Може да е тъп автора,но е абсолютно ВЯРНО!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ

700-750 там ще е, просто нещата са начертани

Наподобяваш на клиничен случай и повтаряш твоята мантра постоянно.

Но това няма значение и не го приемай като обида.

Постоянно тръбиш , че всичко познаваш , че си голям мъж и т.н. и точно за това специално на тебе , за да се докажеш за сетен път , ти предлагам следния облог :

ОПРЕДЕЛЯШ НА КАКВА СТОЙНОСТ ЩЕ БЪДЕ ОБЛОГА И АКО СОФИКС СТИГНЕ ИЛИ ПОДМИНЕ 750 надолу - ТИ ПЕЧЕЛИШ БАСА.
                            В СЛУЧАЙ , ЧЕ ДО ЕСЕНТА СОФИКСА НЕ СТИГНЕ ДО ТАЗИ СТОЙНОСТ - АЗ ПЕЧЕЛЯ ОБЛОГА

Парите на двете страни ще се вложат в банка със съответен договор , разбира се на депозит

Предния път като ти предложиш облог ти безславно се отказа.

Сега ти предлагам прекрасна възможност да се докажеш като мъж , пророк и всичко останало каквото поискаш.

Ти си на ход. Мисли за много пари
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ОПЕК няма да провежда извънредно заседание заради високите цени на петрола

27 май 2008 | 00:05 | Фокус

Алжир. Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК) няма да провежда извънредно заседание заради високите цени на „черното злато” на международните пазари, предаде агенция Ройтерс.
                              Председателят на ОПЕК Шакиб Халил, който е министър на енергетиката на Алжир, посочи, че не се планира извънредно заседание преди насрочената среща на организацията през септември.
                              Халил заяви, че в момента има баланс между търсенето на петрол и доставките на пазара.
                              По време на заседанието си във Виена на 5 март ОПЕК взе решение да не променя квотите за добив на петрол.
                              когато няма новини се създават изкуствено такива )))
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Бенджи, аз викам да го споделим джонито а?
                                Ааааа.Аз съм му обещал една от мене.Ще ми излезне име на лъжец иначе
                                ок, аз ще почерпя
                                Вземи му един червен "Джони" за да си има пълен комплект
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X