Първоначално изпратено от Чичо Уорън
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rinoПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от rinoi graham, nikoi ne ti govori za kraia na sveta
prosto ste e tegavo do kraia na godinata
taka che takiva nesta kato plus 40% do kraia na godinata moje samo da sanuvash ( estestveno che ste ima izkluchenia)
trend imashe na gore, koito go hvana hvana, sega se vrastame pak nadolu do niva blizo do danoto koeto biahme i taka ste zadarjim do kraia na godinata razbira se ako niama satresenia
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinotrend imashe na gore, koito go hvana hvana, sega se vrastame pak nadolu do niva blizo do danoto koeto biahme i taka ste zadarjim do kraia na godinata razbira se ako niama satresenia
Второ - индексите ще завършат годината на нива близки до тези в началото й (+/- 5%);
Трето - сътресения ще има
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от rinoi graham, nikoi ne ti govori za kraia na sveta
taka che takiva nesta kato plus 40% do kraia na godinata moje samo da sanuvash ( estestveno che ste ima izkluchenia)
trend imashe na gore, koito go hvana hvana, sega se vrastame pak nadolu do niva blizo do danoto koeto biahme i taka ste zadarjim do kraia na godinata razbira se ako niama satresenia
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от rinoi graham, nikoi ne ti govori za kraia na sveta
taka che takiva nesta kato plus 40% do kraia na godinata moje samo da sanuvash ( estestveno che ste ima izkluchenia)Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinoa i neka da ne zabraviame niakoi sluchki
vsicki izliazoha s ebati prognozite pre IPO, i kvo stana.... na KAO vremeto mu bilo losho, na drugite dori ne sam i gi gledal, to ne biaha Hydro midro, etc.
o i drugo lubimo, CHUG, izlizat s ebati prognozata 55mln, prodajbi, 3.5mln pechalba niakoi si prodavashe do 30 i 2 sedmici sled tova pozdrav ot darvaria
vsickite otcheti triabva da se discountvat s 30%МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар