IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от Forex Master
    Това е емоционална постъпка заради "несправедливо" ударения стоп... Дау отива на 11300.
    Абе аз и на 25-30 пойнта ще съм доволен.....пък като касирам ще го мисля на ново......Profit Never Wrong ;-)
    Хай каса на 12 485 .... малко но от сърце....за днес стига толкова....... време е за бира

Коментар

• ОПААААААААА-Дау вече на зелено

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
        Първоначално изпратено от jays
        ..ниско потребление,но се купуват повече къщи...

.....пазара днес....енергийните акции надоло,банки и продавачи на дребно на горе

.....мисля че новините днес бяха добри <или поне очаквано лоши>....според мен DOW ще е зелен днес
        a spored mene ne
        Рино, ти май си от последните мишки, които станаха мечки.
        На бфб истинските мечки са се разкешили още през декември, а ти си се разбързал най-назад на опашката

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
          Първоначално изпратено от jays

.....пазара днес....енергийните акции надоло,банки и продавачи на дребно на горе

.....мисля че новините днес бяха добри <или поне очаквано лоши>....според мен DOW ще е зелен днес
          a spored mene ne
          ...днес чу ли за стачката в Лондон..а май и в USA сте има нещо подобно...петрола става политически проблем...очаквам да го натиснат за кратко.....и от там да enjoy-нем ръст по борсите <ама да ти кажа доста рисково заех меча позиция тоя път>

.....харесва ми че падат енергийните акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от jays

a spored mene ne

Коментар

• ..ниско потребление,но се купуват повече къщи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Това е емоционална постъпка заради "несправедливо" ударения стоп... Дау отива на 11300.
                Абе аз и на 25-30 пойнта ще съм доволен.....пък като касирам ще го мисля на ново......Profit Never Wrong ;-)

Коментар

• Е това е интересно вече , двамата "Къси" един срещу друг аз залагам на Форекс Маста

Коментар

• Това е емоционална постъпка заради "несправедливо" ударения стоп... Дау отива на 11300.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Хайде сега обратното упражнение - покупка на Дау - 1/4 от късата позиция от 12 465 със Стоп на 12 425 и цел 12 490/95

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
                        Първоначално изпратено от Диблър
                        Първоначално изпратено от Joan
                        еха какво ДЕЖА ВЮ , едно време ги четях тез в форекса . Колко сте мушнали и как винаги стопа е там дет е и как винаги хващате посоката г-н Караиванов. Та да питам , след толкоз успехи не е ли редно да отвържете малко кучето, жени , коли , курорти и тн
                        Тъй де - остров Тасос за 160 кинта - малко ли ти е? Ти да не искаш Малдивите?
                        Със 160 кинта и на с.....ка , не можеш разчита , освен ако не си с гаджето и то да е безумно глупаво . не искам да засегна никоя жена разбира се.
                        Не ме убеждавай мене какво са 160 кинта Просто до там може да си позволи човекът......
                        Далече съм от идеята да ви убеждавам , а "човека " нека не го говорим . Виж Малдивите е друга история и не само те разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Диблър
                          Първоначално изпратено от Joan
                          еха какво ДЕЖА ВЮ , едно време ги четях тез в форекса . Колко сте мушнали и как винаги стопа е там дет е и как винаги хващате посоката г-н Караиванов. Та да питам , след толкоз успехи не е ли редно да отвържете малко кучето, жени , коли , курорти и тн
                          Със 160 кинта и на с.....ка , не можеш разчита , освен ако не си с гаджето и то да е безумно глупаво . не искам да засегна никоя жена разбира се.
                          Не ме убеждавай мене какво са 160 кинта Просто до там може да си позволи човекът......

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan

Коментар

• Първоначално изпратено от Диблър

Коментар

• [quote="tedi79"]
                                Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Първоначално изпратено от tedi79
                                Първоначално изпратено от Svetoslav101
                                DJI- 58.95 (0.47%)
                                Засега добре, ако днес приключи на зелено, утре на БФБ трябва да е много зелено.
                                Продадох Дау на 12 539....стопа вече е на 0 а целта ми е 12 459 след тази новина , просто няма какво друго да се направи : Потребителското доверие за май е 57.2 , очакваше се да достигне 60.1 спрямо 62.3 за предходния период.
                                Лошо Седларов ... :-) Виж данните за продажба на нови домове и цената на петрола преди да шортваш ... :-)
                                Успех!
                                Отдавна съм ги видял,все пак си имам сайт в който новините се публикуват на български в РЕАЛНО време ;-) А стопа ми вече е на 12 518 ;-)
                                Ударен С/Л .... все пак +20 пойнта в чекмеджето за бира довечера.

Коментар

Working...
                                X