Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rinoПървоначално изпратено от jays..ниско потребление,но се купуват повече къщи...
.....пазара днес....енергийните акции надоло,банки и продавачи на дребно на горе
.....мисля че новините днес бяха добри <или поне очаквано лоши>....според мен DOW ще е зелен днес
На бфб истинските мечки са се разкешили още през декември, а ти си се разбързал най-назад на опашката
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinoПървоначално изпратено от jays..ниско потребление,но се купуват повече къщи...
.....пазара днес....енергийните акции надоло,банки и продавачи на дребно на горе
.....мисля че новините днес бяха добри <или поне очаквано лоши>....според мен DOW ще е зелен днес
.....харесва ми че падат енергийните акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от ДиблърПървоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от Диблъреха какво ДЕЖА ВЮ , едно време ги четях тез в форекса .Колко сте мушнали и как винаги стопа е там дет е и как винаги хващате посоката г-н Караиванов. Та да питам , след толкоз успехи не е ли редно да отвържете малко кучето, жени , коли , курорти и тн
- малко ли ти е?
Ти да не искаш Малдивите?
не искам да засегна никоя жена разбира се.
Просто до там може да си позволи човекът......
и не само те разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДиблърПървоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от Диблъреха какво ДЕЖА ВЮ , едно време ги четях тез в форекса .Колко сте мушнали и как винаги стопа е там дет е и как винаги хващате посоката г-н Караиванов. Та да питам , след толкоз успехи не е ли редно да отвържете малко кучето, жени , коли , курорти и тн
- малко ли ти е?
Просто до там може да си позволи човекът......
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от Диблъреха какво ДЕЖА ВЮ , едно време ги четях тез в форекса .Колко сте мушнали и как винаги стопа е там дет е и как винаги хващате посоката г-н Караиванов. Та да питам , след толкоз успехи не е ли редно да отвържете малко кучето, жени , коли , курорти и тн
- малко ли ти е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Диблъреха какво ДЕЖА ВЮ , едно време ги четях тез в форекса .Колко сте мушнали и как винаги стопа е там дет е и как винаги хващате посоката г-н Караиванов. Та да питам , след толкоз успехи не е ли редно да отвържете малко кучето, жени , коли , курорти и тн
- малко ли ти е?
Коментар
-
[quote="tedi79"]Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от tedi79Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Svetoslav101DJI- 58.95 (0.47%)
Засега добре, ако днес приключи на зелено, утре на БФБ трябва да е много зелено.
Успех!Колко сте мушнали и как винаги стопа е там дет е и как винаги хващате посоката г-н Караиванов. Та да питам , след толкоз успехи не е ли редно да отвържете малко кучето, жени , коли , курорти и тн
Коментар
Коментар