Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 14
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПетролът пак надолу.
Да не подхващам пак темата за петродоларите и газоевротата.)
че аз се кефя на спада на петрола, пък съм...комунистка, ей ся се връщам от Позитано..., а в Русия...дето не са - не се радват, ама...ирония, к'во да се прави)
Пак ...сте джафкали, кой кого трябва да изхвърли.
Много сериозен въпрос - но я си помислете - България ли трябва да бъде изкупителна жертва на огромните критики към самия ЕС и харчовете на ЕК?
Ами не!!!
Като пълноправен член и донор на средства, трябва да получим всичко, което е договорено!
Интересно...и маса националисти уж....са се хвърлили да плюят
Как ли после ще доказват, че те са безгрешни...ехххх
Хайде, хубава вечер на всички - и комунисти, и не)
Да се намерят начините за контрол на средствата и никакъв комромис за далавераджиите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilioДа ти припомня само че съм на БФБ от 2005 нали се сещаш дали тези 70-80%надолу ме бъркат а, при няколко стотин нагоре преди това ???
БФБ не е за ЗАЮВЦИ....препоръка е !!!!
п.с.
иначе не препоръчам нищо на никого
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioДа ти припомня само че съм на БФБ от 2005 нали се сещаш дали тези 70-80%надолу ме бъркат а, при няколко стотин нагоре преди това ???Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BounsПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от BounsПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа американците настъпва по-доброто шестмесечие.
......и ще си отговарят:
Имаше ама що БЛЕЯХМЕ тогава.....
последното не е препоръка за нищо, а лично мнениеПодсетих те за добрите новини които сънуваш от известно време, но ти явно си доста изнервен за да го обръщаш на нападки, спокойно ще дойдат и тези времена, въпроса е кога.....
ЗАЮВЦИ КАКТО ВИ КАЗВА ИМПА .......ЗАЮВЦИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от psycoholicЛюк, поспри тея коне малко - няма да понеса, ако ФМ ти се подиграе, че за 29и път си обявил края на корекцията!
Мама не те пуска,а.
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от BounsПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа американците настъпва по-доброто шестмесечие.
......и ще си отговарят:
последното не е препоръка за нищо, а лично мнениеПодсетих те за добрите новини които сънуваш от известно време, но ти явно си доста изнервен за да го обръщаш на нападки, спокойно ще дойдат и тези времена, въпроса е кога.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicЛюк, поспри тея коне малко - няма да понеса, ако ФМ ти се подиграе, че за 29и път си обявил края на корекцията!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BounsПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа американците настъпва по-доброто шестмесечие.
......и ще си отговарят:
последното не е препоръка за нищо, а лично мнение
не е препоръка за заювците както казва ИМПА
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от Люк СкайуокърЗа американците настъпва по-доброто шестмесечие.
......и ще си отговарят:
последното не е препоръка за нищо, а лично мнение
Коментар
-
don emilio,
не с лошо, бре
Да не съм папагал да се повтарям, бре. Писах преди месец-два още, че Щатите по-бързо ще изшляпкат от кризата. Ама не се радвай толкова, че няма да е в близките месец-два ... по към края на годината ще се усети. Сега ще кретат като нас, една нагоре - една надолЕ.
Имат и комфорта да не ги претесняват, за борчовете, да не ти ги изреждам на кого колко дължат
Коментар
Коментар