IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 13

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я сега да видим какво става с кризата в САЩ:

(САЩ) Текущи продажби на домове, юни: 5.3%, очаквана: -1.0%, предходна: -4.9% (ревизирана от -4.7%)

хе-хе!

Криза?!

Коментар

• Re: EquityPrivate

Първоначално изпратено от supertrader
      Ти какво изкупуваш ?
      Distressed companies - такива с негатиен оперативен резултат или с много дълг.

Коментар

• EquityPrivate

Ти какво изкупуваш ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
          Въпреки негативните движения на фондовия пазар през юни тази година, средното месечно изменение на SOFIX в този месец за последните осем години е позитивно и възлиза на 6,4 на сто. На второ място по този показател е месец август, при който средното повишение на индекса за последните 7 години (за 2008 г. все още няма данни) е + 6,14%. През месец септември SOFIX се е повишавал средно с 5,63% през последните седем години.
          He-he!

Дали не подготвят почвата за нещо..... интересно!
          Определено!
          Значи средно през юни до сега е било +6.4%, а тази година е -7.0%.
          През август до сега е било +6.14% и си мисля дали сега изненадата тази година няма да е -6.14%, макар че може и да е повече.
          Софикс почна месеца на 1,012, ако не се лъжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho

az otkoga vi go peja tova 4e PK e manipulator
            samo 4e me triat estestveno.
            Niama da se uchudia sega niakoi da se izcepi, che toi e smuknal SOFIX i e vinoven za krizata.
            Puk i ne vijdam kakvo e izmanipuliral kato e pisal, che cenite shte padat. Prosto se e okazal prav.

Коментар

• Трето тримесечие обещава да е доста силно за много ликвидни компании на БФБ. Нормално е през август да започват възходящи движения. Заради сезона те ще бъдат обаче слаби..

Коментар

• Въпреки негативните движения на фондовия пазар през юни тази година, средното месечно изменение на SOFIX в този месец за последните осем години е позитивно и възлиза на 6,4 на сто. На второ място по този показател е месец август, при който средното повишение на индекса за последните 7 години (за 2008 г. все още няма данни) е + 6,14%. През месец септември SOFIX се е повишавал средно с 5,63% през последните седем години.
                He-he!

Дали не подготвят почвата за нещо..... интересно!

Коментар

• B.Graham

2100
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    Караиванов сам си признава че манипулатор е и разбойник.

Ама пък и който слуша апокалиптически приказки, сам си е виноват.
                    Ми така си е.Кой е виновен на мишката че се лакоми за сиренцето в капана?
                    az otkoga vi go peja tova 4e PK e manipulator
                    samo 4e me triat estestveno.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Караиванов сам си признава че манипулатор е и разбойник.

Ама пък и който слуша апокалиптически приказки, сам си е виноват.
                      Ми така си е.Кой е виновен на мишката че се лакоми за сиренцето в капана?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Или аз бъркам или Пешко за първи път сподели "бичо" мнение!!!
                        Многократно съм писал,че съм мечи настроен за пазара като цяло,но това не означава,че няма интересни за покупка компании.Фокусирал съм вниманието си върху още няколко,но за момента не смятам за необходимо да споделям кои.С Енемона приключихме с покупките и за това реших,че мога вече да споделя ;-)
                        Хитрецоооо Кажи сега ше ти купувам ли черно "Жони"?
                        ЩЕ...ЩЕ......ама предпочитам зеления етикет - само с 20лв. е по-скъп от черния.
                        Зелен да бъде.2200 пролетта на 2010 и даже комплект ще взема-зелен и черен.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от x_etra
                          Я да видим сега какво ще се измисли да докарат пак индекса над 1000

Всеки път ме изненадват с изобретателността си, само един път не успяха за няколко стотни
                          Сети ли се какво са измислили?
                          Аз се сещам, че големите обират всичко под 1000, защото е евтино, а когато оберат изплашените може да размажат спекулантите дето събарят, както 96-та год. големите банки размазаха спекулантите надули долара на 3000 лв
                          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                            Първоначално изпратено от boshko
                            Първоначално изпратено от Bouns
                            Подозирам, че ПК се е почерпил добре днес или го държи още от снощи и сега си уплътнява свободното време! Като гледам добре го прави, защо се връзвате?
                            А това КФН да преследва някой, защото пише в анонимен форум..... нямам думи.
                            Последното е лично мнение, не е препоръка или обвинение ( в случай, че Петър не е употребил алкохол или други субстанции със замайващ ефект )
                            Ти май не знаеш за случая с JK.
                            Не се заблуждавай че си анонимен. :P
                            По този случай не съм виждал нито веднъж официален източник да се изказва. Само догадки и мистерии. Не че съм търсил, но само в този форум съм чел за този случай, при това постове на други "анонимни" участници
                            На г-н JK до колкото си спомням КФН бяха съставили акт за 20 000лв.
                            Ако ти се занимава потърси, имаше и в медиите статии по слуачя.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                              Първоначално изпратено от Bouns
                              Подозирам, че ПК се е почерпил добре днес или го държи още от снощи и сега си уплътнява свободното време! Като гледам добре го прави, защо се връзвате?
                              Последното е лично мнение, не е препоръка или обвинение ( в случай, че Петър не е употребил алкохол или други субстанции със замайващ ефект )
                              По този случай не съм виждал нито веднъж официален източник да се изказва. Само догадки и мистерии. Не че съм търсил, но само в този форум съм чел за този случай, при това постове на други "анонимни" участници

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns

Коментар

Working...
                                X