IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 13

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zaho
    Успех там или за където си се засилил, все пак. Вече доста от първите се връщат от там, с пожълтели гащички.

dosta zloba si subral,
    a ina4e mene ne me misli.
    ot 9 godini sum navun i moga da kaja
    4e dosta sum postignal v mnogo otno6enia.
    aide i na tebe uspeh i po-malko zloba.
    foruma e za investicii, a ne
    da si gi merim.
    Правилно. И аз пошетах 3-4 години там където си, но поради липса на достатъчно добра и сигурна перспектива предпочетох да си живея и творя, където се чувствам най-комфортно, а именно у дома. Пък и парите, които се изкарват в България, там където си ти са само мечта.
    Вече трета година ако не помагам на сестра си, която е среден управленски персонал в голям международен консорциум в Швейцария, направо е загинала... А преди 8 гидини когато я изтеглиха на работа, си беше направо баровка спрямо нас, тукашните...Е все пак България само временно имаше някакви икономически и финансови проблеми през последното столетие. През останалия период сме били икономически и пр. фактор, но нещата се променят и въртят...
    Успех все пак, специално на тебе и там където си, ще ти трябва много. И кураж.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
      В конкретния случай - не дремя на кеш, а имам перфектно структуриран портфейл от БГ акции, с който практически мога да уловя всички възходящи движения...
      С тия възходящи движения ще си намалиш поне загубата, ако не друго.

Коментар

Първоначално изпратено от Bobi75
        [ще те прескоча с удоволствие!!!
        jalko 4e i ti taka misli6.
        kude se zagubi?
        be6e cenen u4astnik dosta vreme.
        ами нищо интересно не става Отдал съм се на духовно усъвършенстване.
        Когато свършат емоциите и се върнем към хладния разум, ще се върна и аз

Коментар

• Ами то се казва един път на човек бе .Това с маймуницата е демонстрация на типичната за българина черта -КРИВ В ЧЕРВАТА .Аз като им казвам че са НАГЛИ те се сърдят .Ебаси кривотията .

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            [ще те прескоча с удоволствие!!!
            jalko 4e i ti taka misli6.
            kude se zagubi?
            be6e cenen u4astnik dosta vreme.

Коментар

Първоначално изпратено от ЛЕКС
              Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Към колегите под мене пишещи на латиница......Дали знаете какво е това : Аз, Буки , Веди......
              Точно така.
              Ако колегата няма парички да му съберем стотинки или евроцентчета да се кирилизира горкият.
              В Брюксел българския с кирилицата е официален език, а все още се намират андрешковци, вкл. заминали по поддръжката на тоалетните на запад, които се правят на ....
              Вече не е модерно! Коригирайте се и не замърсявайте форума с тези смешни заврантулки.
              meko kazano grubo i selsko izkazvane ot tvoja strana.
              jalko 4e pi6e6 na kirilica.
              pi6a kakto mi e udobno v momenta.
              po-vajno e KAKVO kazvam
              ne te karam da me 4ete6.
              kato ne ti haresva-preska4ai.
              ще те прескоча с удоволствие!!!

Коментар

• ATILA vsi4ko ima krai ! Dori i krizata na BFB!!!!

Коментар

• Успех там или за където си се засилил, все пак. Вече доста от първите се връщат от там, с пожълтели гащички.

dosta zloba si subral,
                  a ina4e mene ne me misli.
                  ot 9 godini sum navun i moga da kaja
                  4e dosta sum postignal v mnogo otno6enia.
                  aide i na tebe uspeh i po-malko zloba.
                  foruma e za investicii, a ne
                  da si gi merim.

Коментар

• И каква стана тя сега?!

1. Пустия долар съвсем утрепа еврото! Не че няма принина за тоя бой!
                    ТА разправя за първа спирка на 1.51 е/$...

2. Олиото зъвсем се подлизна в пропаста! А май и терена надолу е много стръмен и .... лизгав!
                    ТА и тук компетентно го раздава - първа бабунка, която да убие инерцията от спускането - на 110 $/барел...

3. Комодис сектора омекна като снежен човек през лятото!

4. Бързо, и практически необратимо, възстановяване на световните капиталови пазари! Независимо от влошените (с основание) финансови резултати на редица водещи световни компании!
                    Глад за риск и наличие на крупни кешови ресурси!

И сега какво?! Да е жив и здрав моя татко, който казва, че когато бедата е обща - няма страшно!
                    В конкретния случай - не дремя на кеш, а имам перфектно структуриран портфейл от БГ акции, с който практически мога да уловя всички възходящи движения...

И за друга мисъл съм му благодарен - винаги се води по разума, а не по емоцията!

Благодаря ти тате!

Настоящото изказване в никакав случай НЕ Е ПРЕПОРЪКА за търговия с ценни книжа! Просто спонтанно изразявам обзелата ме емоция!

Успехи на всички креативни и последователни хора!

Коментар

Първоначално изпратено от ЛЕКС
                      Към колегите под мене пишещи на латиница......Дали знаете какво е това : Аз, Буки , Веди......
                      Точно така.
                      Ако колегата няма парички да му съберем стотинки или евроцентчета да се кирилизира горкият.
                      В Брюксел българския с кирилицата е официален език, а все още се намират андрешковци, вкл. заминали по поддръжката на тоалетните на запад, които се правят на ....
                      Вече не е модерно! Коригирайте се и не замърсявайте форума с тези смешни заврантулки.
                      po-vajno e KAKVO kazvam
                      ne te karam da me 4ete6.
                      Точно това ще направя и призовавам и останалите българи да ме последват.

Ако искаш да си пишем на други езици. Няма проблем, но да е в някой друг форум в друга държава. Успех там или за където си се засилил, все пак. Вече доста от първите се връщат от там, с пожълтели гащички.
                      Нищо лично, но по-добре се коригирай....

Коментар

• Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
                          Точно така.
                          po-vajno e KAKVO kazvam
                          ne te karam da me 4ete6.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Първоначално изпратено от Каммен
                            Първоначално изпратено от psycoholic
                            Както и да е!
                            инвесторе, можеш ли да поясниш, по-каква причина изтри изразеното мнение от колегата???
                            Сам се цензурирах!
                            Ами писна ми от глупави заяждания ;-)
                            Пък и колегата имаше мнение с тежест едно време, дано като потръгнат нещата да се върне към това си състояние!
                            Поздравявам те за така изразената позиция.

Коментар

• Акцията "Кремиковци" вече напомня на акцията "Химко", която е една от най-спекулативните позиции на борсата и се търгува под номинала си. В подобен случай обаче и много спекуланти са склонни да отделят акцията като търгувана стока от състоянието на дружеството - тоест инвестират, без да се интересуват от фундамента. Показателно е и публикуваното във форума на финансовия сайт investor.bg, макар и малко иронично, мнение по темата: "Добре е, че все повече хора осъзнават, че едно подобно отделяне на акцията от предприятието може да бъде добре за всички нас. Все пак не е нужно да се спира растежът на акцията от проблемите, които има в момента в предприятието. В началото някои хора не можеха да разберат идеята, но явно вече са я осмислили.

Реално дали ще имаш акция от предприятие, в което има мажоритар, а фрифлоутът е незначителен, т.е. нямаш никаква власт за решения, или ще имаш една чиста акция, при която от теб пак нищо няма да зависи, е едно и също. Разликата е в това, че поне пред чистата акция няма да имаме ограничения на потенциалния растеж, всичко ще се определя от пазара и от притока на свеж ресурс.
                              http://pazari.dnevnik.bg/show/?storyid=535462
                              Ето един колега .... Каро , който вечно ще остане в историята на форума....

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                                Първоначално изпратено от psycoholic
                                Както и да е!
                                инвесторе, можеш ли да поясниш, по-каква причина изтри изразеното мнение от колегата???
                                Сам се цензурирах!
                                Ами писна ми от глупави заяждания ;-)
                                Пък и колегата имаше мнение с тежест едно време, дано като потръгнат нещата да се върне към това си състояние!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X