IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е ли ясно на всички , че днес МЪРШЛЯЦИТЕ от ДФ-тата ЗАТИСКАТ ПАЗАРА защото насраните им инвеститорчета от вчера са заявили обратно изкупуване на дялове .....

Ще си говорим от вторник нататък......тогава ще се види накъде ще ходим.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
      Само да не вземем да затворим на червено.....,че както тръгна да пада СОФИКСа.....смяяяяях....и МЪКА
      Пука ли ти, като сме на червено ?

Споко, света си отговори, че борсовата търговия е единствения и най бърз и евтин път за движение на капитали. Няма открит друг начин, поне за сега.

Пазарите са живи и реагират.

Другото ще си дойде само, трябва време и условия.

Коментар

• Само да не вземем да затворим на червено.....,че както тръгна да пада СОФИКСа.....смяяяяях....и МЪКА

Коментар

• POGLEDNETE DRUGITE BORSI BE GOSPODA INVESTITORI

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Лека корекцийка е имало тази сутрин на БФБ и на много хора взеха да им се привиждат пачки с евра.Гледам то не са снимки,не е чудо.Интересно ми е само защо не видях яхти,бентлита и ферарита качени,някоя офис сграда или остров?
            Ха ха ха ... кво ми се привижда ве аз вече продадох вчерашните CHIM от 5.55....смешник - вземи потъргувай малко стига сра - тъкмо по рядко ще се появяваш..

Коментар

Лека корекцийка е имало тази сутрин на БФБ и на много хора взеха да им се привиждат пачки с евра.Гледам то не са снимки,не е чудо.Интересно ми е само защо не видях яхти,бентлита и ферарита качени,някоя офис сграда или остров?
              Каналния плъх, да вземеш да се скриеш в дупката си!

Коментар

• Петре, изненадваш ли се, някои хора си повярваха мн бързо...Както казах, имахме по време на тази нека я наречем продължителна корекция вече 4-5 подобни опити за поскъпване, и знаем всички как свършиха...лошото е че и с това поскъпване може така да стане.

Коментар

А ти като си толкова в час, кое от изброените притежаваш, сподели, похвали си!

Коментар

• Първоначално изпратено от nedyalko
                    Първоначално изпратено от SHS
                    Spodeljam nabljudenijata vi po otnoshenie na parichnija potok, Nedyalko.

No .... i tova e forma na money management, nali?

Sled kato fondovete ne rabotjat, a samo izsmukvat komisioni i komentirat vsichko drugo, no ne i sobstvenata si impotentnost,strah i nekadarnost, reakcijata na investitorite e poveche ot razumna.

Lek den!

Първоначално изпратено от nedyalko
                    Те хората от една година бягат от взаимните фондове и отиват в банките да депозират там ние със САЩ се оправдаваме, от месеци изтичат по 3-5 млн лв седмично от борсата към банките и никой не иска да си вложи спестяванията във фондовете ние търсим корелация със САЩ и Китай, а не търсим първо тук проблемите в нашата си борса. То какво да се сравняваме с тях ние сме в икономически подем те в рецесия...
                    лошото е че те -така наречените фонд мениджъри не инвестират собствени средства а чужди. А и изобщо не им е идвало на ум, че парите както са дошли при тях така и ще си отидат... а нови няма да дойдат понеже няма по лоша реклама от разочаровани клиенти ... А всички казват то е дългосрочна инвестиция и ала бала ... ами защо не са направили фондовете си с определн затворен период в който да не могат да се теглят парите, и сега да си намлят комисионните или да ги премахнат така и така имат отрицателна доходност, поне да запазят част от клиентите си... много неща могат да се направят ама то не е ли да чупят стойки из медиите и да се изказват мъдро използвайки думите на някой известен анализатор изказал се предния ден в медиите не може
                    а хората си теглят и теглят парите от фонодовете докато ние гледаме ДАУ ДЖОУНС, ДАКС, и т.н и си викаме ами те скачат после гледаме СОФИКС и си мислим и той трябва ама не иска и не иска
                    това е бизнес, и като всички бизнеси трябва да се издържа и да носи печалба на собствениците, дори и при кризи на пазарите! ДФ винаги ще си намерят клиенти, като се има предвид, че е миниатюрен % от хората в БГ, които сега участват в колективни схеми,а този бизнес тепърва ще се развива, така че без да искам откривам гиганска дупка в логиката ти!
                    Нищо лично, пожелавам ти успех!

Коментар

тоя пак изпълзя
                      къш!
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Лека корекцийка е имало тази сутрин на БФБ и на много хора взеха да им се привиждат пачки с евра.Гледам то не са снимки,не е чудо.Интересно ми е само защо не видях яхти,бентлита и ферарита качени,някоя офис сграда или остров?

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz
                          Първоначално изпратено от wannarock
                          BGREIT -0.91%
                          Аман от сривльовци !
                          Кефиш ли се?
                          смешно ми е!!!!!
                          не съм мазохист - бъркаш ме с други
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                            Пичове, сори ако вече сте го коментирали, ама вижте тва:

http://www.youtube.com/watch?v=txDWR...eature=related

Обърнете внимание какво се случва на 44 секунда! Тва няква гей-банка ли е? За това ли фалира?
                            Някви си правят пишки с камерите на CNN

Коментар

• weak longs...
                              .

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                                BGREIT -0.91%
                                Аман от сривльовци !
                                Кефиш ли се?

Коментар

Working...
                                X