IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Кардинал Ришельо
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Кардинал Ришельо
    Ще се тръгва нагоре.
    Поне аз така ги виждам нещата.
    Кога това?
    Съвсем скоро, предполагам аз.
    Има много причини.
    Първите две тримесечия отразиха според мен негативите от кризата,третото и четвъртото ще отразят позитивите от оздравяването.

Коментар

• Съвсем скоро, предполагам аз.
      Има много причини.
      И кажи поне една причина, че да се успокоим малко! Ама си и ти "Кардинал"

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Ще се тръгва нагоре.
        Кога това?
        Съвсем скоро, предполагам аз.
        Има много причини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
          Ще се тръгва нагоре.
          Кога това?
          Все някой ден ще тръгнем нагоре ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Кардинал Ришельо
            Ще се тръгва нагоре.
            Кога това?
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ще се тръгва нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                http://www.investor.bg/?cat=6&id=69153
                Греъм,

че Турция е толкова близо до БГ,

току виж некое и друго милионче отклонени и за БФБ..!

налЕ ?? ;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
                  Атила, кефиш ме как представяш данните избирателно. Имаш ли нещо да кажеш за индустриалното производство в еврозоната?
                  Защо избирателно?!

Тези два индикатора трябваше да излязат днес - тези два съм цитирал!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    Неграмотен, кофти...Hang Seng само докосна отново 19000, но не успя да го преодолее...не и днес
                    всички са вперили поглед днес в Мистър Президента и Сената...
                    тайван и кореа си останаха зелени
                    Съни(тя) ,

кога ще се гласува в Сената спасителният план??

Коментар

• 23 септември 2008

България е европейски шампион по корупция

Докладът на Transparency International за 2008 година ни поставя на първо място сред държавите в ЕС

Корупционният индекс за България тази година е 3,6, при 4,1 през 2007, сочи докладът на международната организация Transparency International за 2008 година. Този показател доста ни отдалечава от останалите страни в Евросъюза, където средната му стойност е 6,8, отбеляза заместник-председателят на българската асоциация „Прозрачност без граници“ Димитър Кюмюрджиев. На практика България е най-корумпираната страна в Европейския съюз.
                      Проучването обхваща 180 държави. За 21008 година България е на 72 място наред с Македония, Китай, Перу и Мексико. С две места по-напред е Румъния.
                      За пръв път индексът на страната ни спада и сега сме се върнали на позицията си от 2000 - 2001 г., когато кандидатствахме за членство в ЕС, отбеляза изпълнителният директор на организацията Диана Ковачева.
                      Настъпилата промяна се дължи изцяло на силната политическа корупция по върховете на държавата, смята политологът Огнян Минчев, който е председател на българското поделение на Transparency International. Нито полицаите са започнали да взимат повече подкупи, нито чиновниците са увеличили комисионните си, а се е засилила политическата корупция, посочи той.
                      Според организацията ефектът от тези процеси може да се отчете през икономическите процеси в страната, включително днешното състояние на фондовия пазар. Искането на подкупи има изключително значение за чуждестранните инвеститори. Те се повлияха от негативните доклади на ЕК и сривът на фондовата борса е факт, каза Куюмджиев .

П.П. Успех, бебета сладки!

Коментар

• Атила, кефиш ме как представяш данните избирателно. Имаш ли нещо да кажеш за индустриалното производство в еврозоната?

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=6&id=69153
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Неграмотен, кофти...Hang Seng само докосна отново 19000, но не успя да го преодолее...не и днес
                            всички са вперили поглед днес в Мистър Президента и Сената...
                            тайван и кореа си останаха зелени

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                              Monsieur Sarcosy sega kak shte im go naharakiri, a!?

Саркози: Отговорните за финансовата криза трябва да бъдат наказани
                              23 Септември 2008 | 12:41
                              Отговорните за кризата на световните финансови пазари трябва да бъдат наказани, заяви френският президент Никола Саркози тази нощ в първата си реакция на последните сътресения в икономиката.

"Днес милиони хора по целия свят се страхуват за своите спестявания, за своя апартамент, за парите си в банките. Наш дълг е да им дадем ясни отговори", подчерта Саркози на церемония в Ню Йорк, на която присъстваха американски и френски бизнесмени.

"Кой е отговорен за това бедствие? Отговорните трябва да бъдат наказани и да им се потърси сметка", подчерта френският президент часове преди да говори пред Общото събрание на ООН, посочва Ройтерс.

Коментарите на Саркози му спечелиха симпатиите на членовете на бизнес общността, които платиха между 1 500 и 75 000 долара всеки, за да видят как френският президент получава "хуманитарна награда" по време на гала вечеря.
                              Виновниците, вместо да ги оставят да фалират и да бъдат съдени от акционерите си, ги спасиха, като направиха компаниите им държавни.

Е .. имат пари, спасили са се .. хахаха ! Който няма пари, той не се е спасил.

Значи трябва да си голям и некадърен и държавата ще те спаси - това е "пазарната" лигика, която няма място на пазара.

Ама ... се оказва, че има. И докато е така, пазара ще се пита - всъщност аз пазар ли съм и къде е гаранцията, че сега САЩ като си изкупят на безценица всичко, после дали няма да надуят пазара, за да могат да си го продадат с печалба ?

Щото така ще стане в един момент.

Държавата стана борсов спекулант .. ей !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                                Първоначално изпратено от ATILA
                                (Еврозона): Индустриални поръчкиs ММ/ГГ (Юли) 1.0%/1.6%, прогноза -0.6%/-3.6%.

Секси новини!

Изглежда европейската икономика се справя значително по-добре от очакваното!

В петък се очкават окончателните данни за БВП на САЩ - където вероятно ще има корекция на 3.4% !

Силата е с нас!
                                С теб е само бутилката. То това си има и обяснение, научно, шизофрения - бягаш от действителността и желаното приемаш за действителност.

По спокойно. Няма да се оправим, докато навън не се оправят. А кога ще се оправят те - това се не знае, или ако се знае, се знае от определен кръг хора, които правят много пари в момента.

Не харесвам това, дето стана. Мамка му и мечка, държавите трябва да стоят далеч от пазарите, не им е работата да инвестират в акции и дялове на частни компании, които са се срутили. Ама ... те сега - страната на свободната частна инициатива национализира всичко.

Бе мамка му, що махнахме Бай Тошо ?
                                Човек, не те разбирам!

Аз ти соча недвусмислени данни!

Красноречиви доказателства, че финансовата криза не се отразява особено тежко на реалната икономика!

Доказателства, че бизнесите в Европа и САЩ преодоляват моментния шок, причинен от кризата!

А ти ми говориш за Бай ти Тошо!

Ако искаш чакай и другаря Ленин и военния комунизъм!

Коментар

Working...
                                X