Първоначално изпратено от ravnovesie
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от ПепиАз излизам извън пазара,
а пък да става каквото ще...............,
давам си почивка,
след като черниките ни определят търговията,
аз ще се включа, когато се нормализират нещата!;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от ПепиАз излизам извън пазара,
давам си почивка,
Коментар
-
Моето скромно мнение е 4е нищо лошо не се е слу4ило) по добре 4е тека стана, аз не знам какво толко гледаме този план .. обявиха плана ние не реагирахме и сега няма да е по разли4но.. от където дойде там и отиде за момента
) утре е 30ти края на тримесе4ието
) мисля 4е няма да мръднем с малко пари и вси4ко е ОК.. пък след ден два вси4ко може да е разли4но
) Споко
) и умната
)
Коментар
-
давам си почивка,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от ПепиАз излизам извън пазара,
давам си почивка,
Коментар
-
ФСФР готова действовать жестко в случае паники на рынках
Федеральная служба по финансовым рынкам (ФСФР России) не намерена принимать экстраординарные меры в случае движения российского рынка акций в русле мировых тенденций, но готова действовать жестко при возникновении паники, прокомментировал глава ФСФР Владимир Миловидов возможные действия ведомства в связи с решением Конгресса США.
«Если мы будем двигаться в русле мировых тенденций, то экстраординарные меры принимать не следует. Если же начнется паника, возникнут долговые проблемы, то будем принимать меры, и очень жесткие», - сказал Миловидов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от ПепиАз излизам извън пазара,
давам си почивка,
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪдончо, ти си нашия гюро михайлов. хвала на тебе, паметник трябва да ти издигнем :-)
моите са на сигурно в банката баценце 36к там и 6к на кобосчето, трябва доста да паднем за да ги вкарам ;-)
направо ти се възхищавам, с каква лекота пилееш пари. от 1950 досега всеки ден по 160к , колко милиарда вкара вече? а колко са сега ;-)
NIAMA6 KRAVA- LAKIRA6 NOKTI......AIDE KOMPLEKSAR4E......
Коментар
Коментар