IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1anti
    класическа операциика - шок и ужас за дребните фирмите в българия направо всичките са спрели да работят, банките фалираха, имотите се сринаха - да , ама друг път Я погледнете отчета на монбат например /последния които излезе/ и ги вижте какви са едни фалирали - живи да ги оплачеш Ай сиктир на желаещите да купуват на 500 или колкото там им се привижда
    подобни приказки слушахме и когато софикс беше над 1000, но тогава не споменавахте 500, а 800. както виждаш сега има акции бол на тези цени ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
      Първоначално изпратено от buluser
      Първоначално изпратено от GALBA
      Първоначално изпратено от ravnovesie
      Ако някой е знаел какво ще случи в САЩ сега преди 9 месеца да ходи максимално бързо да се прегледа в най-близката психиатрия защото или е медиум или го избива да чува гласове
      Преди повече от 9 месеца Импа казваше, че САЩ загива ,а аз си умирах от смях!
      ... само дето не вижда(ше) че със САЩ ще потъват и другите .... явно са голям камък ...
      Да, де,но и никой друг не го виждаше,но сега скромно си преписват заслуги-
      "Аз казвах ли ви?"
      Всеки има право да се излага.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
        класическа операциика - шок и ужас за дребните фирмите в българия направо всичките са спрели да работят, банките фалираха, имотите се сринаха - да , ама друг път Я погледнете отчета на монбат например /последния които излезе/ и ги вижте какви са едни фалирали - живи да ги оплачеш Ай сиктир на желаещите да купуват на 500 или колкото там им се привижда
        Ице,
        Ябълковото дайкири не ти понася май :-)
        Нали знаеш , че емоциите са най-големия враг на спекуланта :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser
          Първоначално изпратено от GALBA
          Ако някой е знаел какво ще случи в САЩ сега преди 9 месеца да ходи максимално бързо да се прегледа в най-близката психиатрия защото или е медиум или го избива да чува гласове
          ... само дето не вижда(ше) че със САЩ ще потъват и другите .... явно са голям камък ...
          Да, де,но и никой друг не го виждаше,но сега скромно си преписват заслуги-
          "Аз казвах ли ви?"

Коментар

• класическа операциика - шок и ужас за дребните фирмите в българия направо всичките са спрели да работят, банките фалираха, имотите се сринаха - да , ама друг път Я погледнете отчета на монбат например /последния които излезе/ и ги вижте какви са едни фалирали - живи да ги оплачеш Ай сиктир на желаещите да купуват на 500 или колкото там им се привижда

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              Първоначално изпратено от repo na repoto
              Моето скромно мнение е 4е нищо лошо не се е слу4ило ) по добре 4е тека стана, аз не знам какво толко гледаме този план .. обявиха плана ние не реагирахме и сега няма да е по разли4но.. от където дойде там и отиде за момента ) утре е 30ти края на тримесе4ието ) мисля 4е няма да мръднем с малко пари и вси4ко е ОК.. пък след ден два вси4ко може да е разли4но ) Споко ) и умната )
              Ето, едно спокойно и мъдро изказване.
              Като му гледам никнейма едва ли е много спокоен

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                Първоначално изпратено от Пепи
                Аз излизам извън пазара,

а пък да става каквото ще...............,

давам си почивка,

след като черниките ни определят търговията,

аз ще се включа, когато се нормализират нещата!;-))
                И защо сега бе адашче,на 850 СОФИКС , а не на 1600 като беше.......???
                Така правят истинските инвеститори...Само мушмулите излизат на 1600. И са яко прецакани.
                Добре де, аз нямам намерение изобщо да продавам. Какъв съм тогава??
                ти си заплес дето е изтървал влака. а последните няколко седмици си повтаряш непрекъснато: защо не послушах споменЪ, защо?
                Ето, това пък е най-смешното мнение, което прочетох.
                Какво ли не може да прочете човек тук, ей.

Коментар

• абе в yahoo-to DJ продължава да си пада - ебати разкъртването - 770 пункта
                  не е добре това
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Коментар

....
                      Абе джедаите живеят по 800 години. Ти може да си по-дългосрочен и от пенсионен фонд.

Коментар

Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                        Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                        Първоначално изпратено от Пепи
                        Аз излизам извън пазара,

а пък да става каквото ще...............,

давам си почивка,

след като черниките ни определят търговията,

аз ще се включа, когато се нормализират нещата!;-))
                        И защо сега бе адашче,на 850 СОФИКС , а не на 1600 като беше.......???
                        Така правят истинските инвеститори...Само мушмулите излизат на 1600. И са яко прецакани.
                        ти си заплес дето е изтървал влака. а последните няколко седмици си повтаряш непрекъснато: защо не послушах споменЪ, защо?

Коментар

ако подържаш постоянно едно и също мнение рано или късно ще познаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho
                            Ми незнам за вас, ама аз мисля да намина утре през банката за некое кредитче, ъй тъй малко ливаридж да вкарам. Докат го отпуснат белким сме установили долна мъртва точка. Един вид оптимист съм - от тук насетне немое да става кой знае колко по-лошо
                            те сега банките само им е до раздаване на пари

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto
                              Моето скромно мнение е 4е нищо лошо не се е слу4ило ) по добре 4е тека стана, аз не знам какво толко гледаме този план .. обявиха плана ние не реагирахме и сега няма да е по разли4но.. от където дойде там и отиде за момента ) утре е 30ти края на тримесе4ието ) мисля 4е няма да мръднем с малко пари и вси4ко е ОК.. пък след ден два вси4ко може да е разли4но ) Споко ) и умната )
                              Ето, едно спокойно и мъдро изказване.

Коментар

• Люк Скайлолкър, никога недей казва никога

Бе идеята е ясна, не приемат плана, пазарът надолу и познай кой ви чака от другата страна, ми леля ви Пелоси, чичо ви Джордж и компания. Ала-бала портокала и след една седмица след biparstisan talks ще се приеме плана и готово, всички ще са щастливи особенно тея дето са купили евтино.

Това са стари трикове на китайката...Сещате ли се като беше министър на финансите Милен Велчев къв номер спретна като си хвърли оставката. Хвърли си оставката, книжата по дълга ни паднаха, познайте не е ли пълнил тогава чрез аверите си от Мерил и после хоп размислил. Колко е направил само един бог знае.

Дето е казал Екзюпери, че истинските неща не са видими за очите, прав е бил.

Хайде лека ви нощ и споко, криза, криза, ще омине, все криза няма да е я.

Коментар

Working...
                                X