Първоначално изпратено от 1anti
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ravnovesieАко някой е знаел какво ще случи в САЩ сега преди 9 месеца да ходи максимално бързо да се прегледа в най-близката психиатрия защото или е медиум или го избива да чува гласове
"Аз казвах ли ви?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1antiкласическа операциика - шок и ужас за дребнитефирмите в българия направо всичките са спрели да работят, банките фалираха, имотите се сринаха - да , ама друг път
Я погледнете отчета на монбат например /последния които излезе/ и ги вижте какви са едни фалирали - живи да ги оплачеш
Ай сиктир на желаещите да купуват на 500 или колкото там им се привижда
Ябълковото дайкири не ти понася май :-)
Нали знаеш , че емоциите са най-големия враг на спекуланта :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ravnovesieАко някой е знаел какво ще случи в САЩ сега преди 9 месеца да ходи максимално бързо да се прегледа в най-близката психиатрия защото или е медиум или го избива да чува гласове
"Аз казвах ли ви?"
Коментар
-
класическа операциика - шок и ужас за дребнитефирмите в българия направо всичките са спрели да работят, банките фалираха, имотите се сринаха - да , ама друг път
Я погледнете отчета на монбат например /последния които излезе/ и ги вижте какви са едни фалирали - живи да ги оплачеш
Ай сиктир на желаещите да купуват на 500 или колкото там им се привижда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от repo na repotoМоето скромно мнение е 4е нищо лошо не се е слу4ило) по добре 4е тека стана, аз не знам какво толко гледаме този план .. обявиха плана ние не реагирахме и сега няма да е по разли4но.. от където дойде там и отиде за момента
) утре е 30ти края на тримесе4ието
) мисля 4е няма да мръднем с малко пари и вси4ко е ОК.. пък след ден два вси4ко може да е разли4но
) Споко
) и умната
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от ПепиАз излизам извън пазара,
а пък да става каквото ще...............,
давам си почивка,
след като черниките ни определят търговията,
аз ще се включа, когато се нормализират нещата!;-))
Какво ли не може да прочете човек тук, ей.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ravnovesieАко някой е знаел какво ще случи в САЩ сега преди 9 месеца да ходи максимално бързо да се прегледа в най-близката психиатрия защото или е медиум или го избива да чува гласове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от ПепиАз излизам извън пазара,
а пък да става каквото ще...............,
давам си почивка,
след като черниките ни определят търговията,
аз ще се включа, когато се нормализират нещата!;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ravnovesieАко някой е знаел какво ще случи в САЩ сега преди 9 месеца да ходи максимално бързо да се прегледа в най-близката психиатрия защото или е медиум или го избива да чува гласове
Коментар
-
Първоначално изпратено от PachoМи незнам за вас, ама аз мисля да намина утре през банката за некое кредитче, ъй тъй малко ливаридж да вкарам. Докат го отпуснат белким сме установили долна мъртва точка. Един вид оптимист съм - от тук насетне немое да става кой знае колко по-лошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repotoМоето скромно мнение е 4е нищо лошо не се е слу4ило) по добре 4е тека стана, аз не знам какво толко гледаме този план .. обявиха плана ние не реагирахме и сега няма да е по разли4но.. от където дойде там и отиде за момента
) утре е 30ти края на тримесе4ието
) мисля 4е няма да мръднем с малко пари и вси4ко е ОК.. пък след ден два вси4ко може да е разли4но
) Споко
) и умната
)
Коментар
-
Люк Скайлолкър, никога недей казва никога
Бе идеята е ясна, не приемат плана, пазарът надолу и познай кой ви чака от другата страна, ми леля ви Пелоси, чичо ви Джордж и компания. Ала-бала портокала и след една седмица след biparstisan talksще се приеме плана и готово, всички ще са щастливи особенно тея дето са купили евтино.
Това са стари трикове на китайката...Сещате ли се като беше министър на финансите Милен Велчев къв номер спретна като си хвърли оставката. Хвърли си оставката, книжата по дълга ни паднаха, познайте не е ли пълнил тогава чрез аверите си от Мерил и после хоп размислил. Колко е направил само един бог знае.
Дето е казал Екзюпери, че истинските неща не са видими за очите, прав е бил.
Хайде лека ви нощ и споко, криза, криза, ще омине, все криза няма да е я.
Коментар
Коментар