Първоначално изпратено от PeterLD
ravnovesie, на мен един човек ми каза горе-долу какво ще стане още ноември, може да се каже че ме спаси от големи загуби. Сега мога да си купя 4-5 пъти повече акции заради него. Естествено не е от форума, и винаги ми е казвал да не чета тук или ако го правя да не го приемам насериозно. Откакто излязох на депозит ми стана доста по спокойно, вярно- има инфлация и тя ме цака, но все пак по- добре лихва ( вече са прилично високи ) отколкото разгром на БФБ в опита си да се докажа колко съм гениален насред криза да правя пари.
Във времена като тези човек трябва да се скрие, не да търси риба в мътна вода. Това, че сега се правели големите пари и други такива глупости ги повтарят от една година. И все правят пари хората... Трябва да инвестира този, на който парите не му трябват следващите 2-3 години, т.е. не се занимава основно със спекулации. Когато не е под натиск може да изчака по- добри времена.
От тази криза парите ще ги направят големите играчи които придобиват съперниците си. Да се мисли, че дребен инвеститор ще се преобрази в голям от тези събития е наивно според мен. По- скоро печалбите от последните години се изтриха и доста големи станаха обратно малки.
Коментар