IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък мисля,

че този път света няма да се върже на игрите на

хамериканците.....................,

а правителството и президента навярно имат и резервен план!;-))

Ще е много интересно днес как ще завърши Старият Dow.......хахахахаха....,

мнооого пари се освободиха и от петрола,

така че.............., живота продължава , централните банки интервинират,

а фирмите продължават да си работят!;-))

налЕ ???

И нали тези хамерикански банки - кухари ги погълнаха,

а други бяха приватизирани!

ФЕД ще налее пари от резервите и нещата заспиват на 3 без коз!:-))

Коментар

• Има 1 акция на произвеждаща и изнасяща компания на която основно планирам да изкарам кризата (другите са в минимални количества) + зелено + в главата ми се въртят някакви мисли за скъсяване на евро/усд дългосрочно с опредлена сума зарди марджина 1:100 но съм нов във форекса и още не съм сигура, та аз съм почти готов за вас незнам

просто се забавлявам а днес найстина ми беше забавно в края на деня... и да кажа една дигитална простотия нашите индекси са го калкулирали и това в досегашният спад благодарение на писанията на всички апокалиптици с които плашеха заювците затова голямо мерси на тях

+ това знам че със или без 700 милиарда пазарът в сащ си работи и въпреки борсовият спад там американците продължават да харчат обичаиното за всякави ненужни неща не са остнали без кеш... Днешни наблюдения... Тук сте по-панирани от тях в момента...

не е препоръка
      Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
        просто прихващане на форумният стил като налЕ

и НЕ вещаем 2000 засега... поне аз Просто съм повече от убеден че при този свръх продаден пазар можем да го движим нагоре без проблеми... Нали затова апокалиптиците опищяха света днес следобед просто не им се вярва че няма кои да продава и пазарът се движи нагоре ха ха ... Та ако няма голям натиск от фондове утре пак ще генерираме ъп стига да го искаме... и да сме достаъчно организирани да си го направим

Те нали апокалиптиците са продали още на 1800 или по малко и сега нямат акции и не могат да влият на пазара.. Освен да пробват да ни плашат... ама като сме остнали само хардкор плеъри кой да плашиш...

Е не е препоръка ама е забавно :mrgreen: знаех си че ще доиде този момент
        Така, като те чета, до две седмици ще си затворил позициите. Толкова си изтрещял вече.

Коментар

• просто прихващане на форумният стил като налЕ

и НЕ вещаем 2000 засега... поне аз Просто съм повече от убеден че при този свръх продаден пазар можем да го движим нагоре без проблеми... Нали затова апокалиптиците опищяха света днес следобед просто не им се вярва че няма кои да продава и пазарът се движи нагоре ха ха ... Та ако няма голям натиск от фондове утре пак ще генерираме ъп стига да го искаме... и да сме достаъчно организирани да си го направим

Те нали апокалиптиците са продали още на 1800 или по малко и сега нямат акции и не могат да влият на пазара.. Освен да пробват да ни плашат... ама като сме остнали само хардкор плеъри кой да плашиш...

Е не е препоръка ама е забавно :mrgreen: знаех си че ще доиде този момент
          Business as Usual

Коментар

• Защо всички вещаещи утре SOFIX да е 2000 пишат с големи болднати букви? Някакво заклинание ли е? Често се говори за секта, това да не е някакъв сектантски ритуал?

Коментар

• днес е била тежка битка след 15 страници изписани .... света не свършва с това че не са дали някакви пари даже мисля че щеше да е по-лошо окото ми хванха само две мнения

1. Абсолютно съм съгласен с мнението на lazar утре всичко ще си работи по старому...

Първоначално изпратено от lazar
              От писанията на аполиптиците оставам с впечатление че се опитват да внушат,че от утре МONBAT и NEOH спират производството ,ODES ремонта на кораби,OTZK на олово и цинк,CHIM -а търговията с торове,препарати,зърнени храни.Дунав мост 2 се отлага,АЕЦ Белене също,инвестиции в пътища,мостове-забравете.

Защо не ми се вярва? :-)

2. Долното е в сила за нашият пазар какво ще е утре зависи от нас

Първоначално изпратено от Пепи
              Пазара е свръхпродаден и ако иска някой

да си напазарува по-големи колкичества,

така се получава.................!;-))

днес им показахме на апокалиптиците как се прави... те нямат акции с които да ни се противоставят без проблеми може да го изиграем и утре... те ни го играят този номер наобратно от доста месеци...
              Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                Първоначално изпратено от bate Goiko
                Айде Наздраве и лека нощ,а утре каквото сабя покаже
                Че сабя освен клане какво друго може да покаже?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                  Айде Наздраве и лека нощ,а утре каквото сабя покаже
                  Че сабя освен клане какво друго може да покаже?!

Коментар

• Айде Наздраве и лека нощ,а утре каквото сабя покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от dimilov

http://forex.investor.bg/?cat=130&id=69443

Явно бяха решени да го направят и от вежливост попитаха конгреса.После -както си бяха наумили.Сега ще стане много по-интересно.И жалко.За ефектите от това не ми се мисли.Лекуват болен от рак ,последен стадий,с поредното прескъпо лекарство.
                      АМИ КОНГРЕСА КАТО ОТКАЗА 700 МЛРД., ЯВНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДОВОЛЯТ С 630 МЛРД.

МНОГО СКРОМНО Я ПУСКАШ ТАЗИ НОВИНА ОТ ИНВЕСТОРА

Фед налива 630 млрд. долара,

Федералният резерв на САЩ ще налее 630 млрд. долара в световната финансова система като опит да предостави достатъчно висока ликвидност на банките за излизане от най-голямата криза след Голямата депресия, предава АР.
                      Съществуващите договорености за размяна на средства под формата на суапови сделки с някои от водещите централни банки в света ще бъдат почти удвоени, като размерът им ще скочи от 330 млрд. на 620 млрд. долара. Същевременно по програмата за краткосрочно финансиране на централните банки ще бъдат увеличени от 300 на 450 млрд. долара.
                      Причина за мащабната операция е отказът на американските депутати от Камарата на представителите да приемат предложения от правителството план за спасяване на финансовата система, който предвиждаше да бъдат отпуснати 700 млрд. долара. Тази стъпка повлече надолу борсовите индекси в света и доведе до тотален срив на водещите показатели.
                      http://forex.investor.bg/?cat=130&id=69443
                      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• NZX 50 INDEX засега спря "само" на -4,5%

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                          Първоначално изпратено от _1912_
                          Всички очакват утре БФБ да се срути - нека предупредя , че утре нищо черезвечайно няма да се случи

Когато всички очакват нещо да се случи - то не се случва , нали ?

Очаквай - неочакваното

shte vidim, shte vidim!!! ne se izkazvai nepodgotven, zashtoto takiva izkazvania imashe hilqdi dosega!
                          давам само прогноза , аз не съм Пеньо - за да знам всички движения на Софикс

в какъв смисъл да не се изказвам неподготвен ??????

нали всички сте подготвени за минус 5 %

няма да се учудя , ако утре руската борса не отвори изобщо
                          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• http://forex.investor.bg/?cat=130&id=69443
                            Явно бяха решени да го направят и от вежливост попитаха конгреса.После -както си бяха наумили.Сега ще стане много по-интересно.И жалко.За ефектите от това не ми се мисли.Лекуват болен от рак ,последен стадий,с поредното прескъпо лекарство.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                              Всички очакват утре БФБ да се срути - нека предупредя , че утре нищо черезвечайно няма да се случи

Когато всички очакват нещо да се случи - то не се случва , нали ?

Очаквай - неочакваното

shte vidim, shte vidim!!! ne se izkazvai nepodgotven, zashtoto takiva izkazvania imashe hilqdi dosega!

Коментар

• Западните борси са обхванати от паника
                                30 септември 2008 | 00:09 | Агенция "Фокус"
                                Вашингтон. Щатският индекс S&P 500 падна с 7,2%, което е най-голямото му падане от 1997 г. насам. Индексът MSCI World Index, отразяващ съвкупната ситуация на 23 развити пазара, падна с 5,9%, което е най-лошия му показател за цялата му 38-годишна история. Фондовите борси в Бразилия рухнаха с 10%. Фондовата борса в Ирландия с 13%. Цената на петрола по време на търговете в борсата в Ню Йорк падна с 11 долара до 95,04 долара за барел. Това може да доведе до невиждано падане на руските индекси.
                                Информацията е на електронното издание “Газета ру”.

Коментар

Working...
                                X