If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЛЕКС, ти като нямаш информация защо го написа това за мажоритарите?
Първоначално изпратено от ЛЕКС
Май и някои закъсали мажоритари се включват. Някой има ли повече инфо?
Айде по-скромно малко да не заприлича на опити за нещо, което не е разрешено от закона! И какви мажоритари при сделки на стойност половин милион?
Ако поне част от мажоритарите, през последните десетина месеца не участват на пазара под една или друга форма е .... много притеснително. Не виждам проблем да увеличат свободните обеми до грандиозната цифра от 49% и ... да си осигурят допълнителен кеш в кризата. Всеки здравомислешщби го направил без да "губи съня" си, запазвайки 51%. А пазара така или иначе се срива вече повече от година. Оправдание с кризата .... на лице. А тази информация не е вътрешна. Трябва да бъде публична и който има, но конкретна разбира се е колегиално да я пусне....
аз като мн нов в този форум си позволявам да кажа, че това ми се струва една мн яка спекулация, на мн големи риби. То е абсурдно направо. Както при големия балон миналата година по това време , ми се струва че, и сега е същото в обратна посока. 10 дена под ред само спадове и то мн сериозни спадове от по 5-10% на ден. Което е уникално, това са за 10 дена спад от 50-100%, ние ако я караме осте 10 дена така и Всички компании в БГ ще се продават за по 0,01 лв , при номинал 1лв. Т.е. всички ще са на банкрут. Месеца има още 8 дена, значи може да фалира България ако продължим. Направо си е за голям рееееввввввв
не си прав при 1-2-50 стотинки всичко ще бъде изкупено... няма как да се фалира, но виж , който има РЕПА ще загуби много, или почти всичко - нямам репа!
пфу-пфу да не чуе дявола
успехи на всички !
То да купиш но как да си сигурен че няма да ти ги откраднат и не се продават веднага щом си ги купил , всички начини по които се съхраняват сега ми изглеждат доста съмнителни.
Знам че на всички ви е известно но само вижте частта за 1929 година. Просто тогава е станало за 3 години сега става за 3 месеца, което нз какво означава но не е на добре. Дано само не го отнесем като американците и да просим за работа сички. Там е имало и корекции което тук все още го няма, но ще тръпнем в очакване.
Що да не е добре ? Просто нещата са различни. Мобилността на капитала и силата на медиите сега са други
Коментар