IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    -11%?
    "Плугчиева: Кризата не заплашва европейските пари за България"

Идат! Идат! :-)
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
      Първоначално изпратено от kif
      Първоначално изпратено от Storm
      Сега какво ? Чакаме 250, за да видим там как ще сме ?

Интересна лудост е обзела всички.

Гледам по МСН някой е наслагал офери на 3 лева, ама да видим колко ще издържат.
      с тези темпове утре, най-късно в четвъртък сме там
      ние ще сме първата ържава в света с отрицателен индекс!!!
      Това отрицателен как да го разбирам ?

За да имам акции, ще ми дават пари ли ?

Ако е така, ще е супер.

Да живее БФБ, КФН, ПФ, ДФ и ИП !
      НЕ!!!!
      според моята теория ние влязохме в историята днес
      BG40 падна под нивото от създаването си**
      18.11.2008 10:32
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• -11%?
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Огромните печалби накараха някои хора да си мислят, че са финансови гении. Роди се Лигата на необикновените инвеститори*. Това са хора, които нищо не разбират от капиталов пазар, но нарамили наизустените реплики на Геко и прочели две от изказванията на Уорън Бъфет, са готови да превземат финансовите върхове. Първо на родната ни борсичка, после и на Уолстрийт. Какво прави въпросната Лига? Инвестира свои и чужди средства в действително перспективните компании на фондовата ни борса. Поради повсеместния ръст (почти няма акция на борсата, която да не е нагоре), в продължение на една година Лигата трупа несметни богатства и от това лакомията и самочувствието й растат. Борсата става известна с лозунга „Няма как да не спечелиш”, което привлича нови и нови членове към Лигата на незнаещите, но инвестиращи.

Егати манипулацията.Разбрахте ли кой е виновния.То бива ,бива ама 4ак толкова не бива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            И ся кво-о-о-о? Върнахме се на нивата от август Трета година... Имо ли някой отчетите на някое и друго предприятие от Трета година насам, та да ги качи? Това че 80% поне от компаниите са си вдигнали печалбите от тогава в пъти, това, че са разширили производството си и модернизирали го, това че влязохме в ЕС, че въведохме плосък данък, че 100 сегашни кинта са реално много по-малко от 100 тогавашни - всичко по дяволите !!!

Прав бе Ал Айнщайн като казваше, че има само едно нещо по-голямо от безкрайната Вселена - и това е ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ.

Но от друга страна колкото по-кофти, толко по-убаво - ясно на всеки, на когото природата му е дала поне 38 грама мозък,че цени не може да останат на тия нива - при това положение каквото и да купи човекът, може да знае, че със сигурност ще направи огромна печалба след време. Както бе и навремето - Втора-Трета година - човекът може со затворени очи да си избере някояа компания, да изсипе сухото за нейни акции и просто да си чака, без да му пука, защото при тия нива да се говори за рискова инвестиция (е, извън Химко, Пушлякът и Стомана Перник) е просто смешно.

Краят на 2008 година - Софикс на 320 без БОМБИ, сипещи се над България и без земетресение ХІІ степен, разрушило я - това е най-абсурдното и комическо нещо, което съм виждал в животът си !!! Ако щете ми вярвайте, но се заливам от смях !!!
            +1111111111

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от СА9669
              Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
              Първоначално изпратено от СА9669
              Здравейте
              Аз съм едва от петък спекулант и инвеститор на борсата.По съвета на Караиванов си накупих акции в петък.За сега съм доволен,но искам да ви питам нещо.Според него вече сме достигнали дъното и ни предстои път нагоре.Но не е ли добре да си продам половината от това което купих и да си взема печалбата?
              слушай какво ти казва караиванов, той ще те направи богат
              Ами той ми казва,че за сега това е дъното и че до края на годината индекаса ще ходи към 1000.Но понеже нямам никакъв опит реших да се допитам и до други мнения.

Пешо да върнеш кинтите на човека Виж как си го набутал

Коментар

• А останалите борси из Вселената имат още много да ни гонят...
                ""\_(o.O)_/""

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                  Първоначално изпратено от stanislavnba
                  Първоначално изпратено от Tradanza
                  Светлината в тунела започна да угасва
                  Еми май това е доста вярно Траданза. Но под възстановяване на фондовия пазар какво разбираш. Не може вечно да пада. Би трябвало 2009 да е година на консолидация на фондовия пазар, а за да се стигне консолидация трябва да има и корекция на вмоменташния тропот.
                  Това заглави всъщност означава много неща А и днешният погром също

П.С. Не напразно съм го "почернил".
                  Поднесено така е добре, но дано е истина. Макар че както споменаха всички по рано ние след 1 седмица с този темп ще стигнем резултати от икономиката ни 96 година , което за момента е абсурдно. Дори при загуба на инвестиции(вече факт), загуба на работни места(близко бъдеще) пак не може да стигнем 96 година. То по добре да се изнасяме в Африка, те имат по добра икономика от нашата 96та .
                  Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba
                    Еми май това е доста вярно Траданза. Но под възстановяване на фондовия пазар какво разбираш. Не може вечно да пада. Би трябвало 2009 да е година на консолидация на фондовия пазар, а за да се стигне консолидация трябва да има и корекция на вмоменташния тропот.
                    В България всичко може.
                    Както като паднеш от 1900 до 300 за една година - виновни няма.
                    Тенжери, балони и какво ли не - виновни няма.

Всъщност има, нали шефа на борсата откри виновниците - кобосите са виновни !
                    Същия тия, дето му правят сделки и си плащат транзакциите на ип, за да ги дадат те после на борсата и да може той да си вземе заплатата и премиите !

Така че - надежда всяка оставете.

Имам още малко кеш, но не смея и да купувам. За какво да купя днес, като утре е много по евтино ?

Коментар

И двойно дъно .............И тестване на дъното ...............

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Tradanza - именно писанията на ей-такива скудоумни невежи като от тебе цитираните, са значителна част от проблемът. Някакви думи за реалната икономика? Мастурбантът, изсмукал от анусът си този премъдър анализ въобще осъзнава ли, че зад хартийката-акция (то и хартийка не е веч) има реален бизнес, реално производство, реална собственост? Че този бизнес се развива? Какво беше развитието на компаниите в последните години?

psycoholic - ми не мога да намеря тази снимка, баси... ако искаш - потърси и вместо мен пусни...
                        както и да е! Можеш ли да прогнозираш евентуално обръщане на тренда, предвид "забавянето" на икономиката!
                        Как също би коментирал ниския фрий-флоат (разбирай < 50%) на могъщите компании, в които сме инвестирали!
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Това заглави всъщност означава много неща А и днешният погром също

П.С. Не напразно съм го "почернил".

Коментар

• Tradanza - именно писанията на ей-такива скудоумни невежи като от тебе цитираните, са значителна част от проблемът. Някакви думи за реалната икономика? Мастурбантът, изсмукал от анусът си този премъдър анализ въобще осъзнава ли, че зад хартийката-акция (то и хартийка не е веч) има реален бизнес, реално производство, реална собственост? Че този бизнес се развива? Какво беше развитието на компаниите в последните години?

psycoholic - ми не мога да намеря тази снимка, баси... ако искаш - потърси и вместо мен пусни...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

...

дарик
                                Съгласен съм...
                                особено с определенията ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X