IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivan61
    Днес напипваме дъното. От утре идва алчност и глупост!!!
    Нищо не става за един ден, ivan61.

Нищо.

Така че ... каските и в боя.

Каквото стане, стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
      Днес напипваме дъното. От утре идва алчност и глупост!!!
      Днес предполагам, че пак ще дълбаем като багери на ХДПАТ, Ванка. Уви, за жалост..

Коментар

• Днес напипваме дъното. От утре идва алчност и глупост!!!

Коментар

• djia

http://djia2008.hit.bg/111-%204.gif
          пробив на цената на отваряне на последния бар на 4 часа ще завърши с достигане на целите при 9700 - двете зелени линиики горе.Но е опасно че може да се прояви като чук - хамър този последния бар.Дау на месечна два пъти обръща с доджи , но този път ще обърне с поглъщане. Ако реинджа продължи и тази консолидация се удължи , консолидацията сме я нарекли мълчанието на Обама а той знае защо си трае в момента ! е начина да се успокои пазара и тогава по вероятно с един финален импулс до 7400 техническата корекция - наречена от някои хора голяма криза ще приключи.Ако консолидацията се окаже много успешна може и да сме видяли двойното дъно при индекса вече.Пробив на 9700 е 90% гаранция за дъно. Я да попитам онези които бяха много ербап в продажбите на БФБ какво ще стане ако навън нещата тръгнат на подобрение или вече дъното сме го видяли.Като се отчете градуса на отчаянието май..никак не е невъзможно.Успешно продаване на акции и утре на БФБ! Между другото ако тренда се обърне можете да кажете едно голямо мерси на датчаните , може пък да успеят и то ще е понеже между тях има няколко англичани с много опит в бизнеса , които уважавам а датчаните са хлапетии с поред мен налапали една голяма лъжица. Ще видим. Любопитно ми е ако успеят как ще се държи нашата родна овчица.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: jays

Първоначално изпратено от jays

...хамериканче май ще тръгваме към 490
            Щеще

пп

Някой ден като съм по-свободен ще раздуем за имотите, щото ми е интересна темата,но сега нещо ме мързи да пиша повече,а и нещо имам за вършене, а от този форум не мога да си го свърша

форума е мания верно

бай от мен и много успешни сделки на всички
            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Re: jays

Първоначално изпратено от supertrader
              Английската матрица е нещо удивително на тези им е в кръвта или са луди или са безумно смели..едно от двете ще е.Не вярвам имотите им да паднат много , те не са балъци и имот за една лъскава ламарина никога няма да тръгнат да сменят като нашите българчета които се претрепаха да си раздават бащинията.
              ...то приятел за история може много да се спори ...

......моята нагласа е география сто става дума за риjaвите момчета от острова

........Европа е в кръв те се развиват/правят едиn добър флот после авиация

...................останалото е завладяване и ограбване

........него казвам с лошо <власт е сложна тема>

...хамериканче май ще тръгваме към 490

Коментар

• jays

Английската матрица е нещо удивително на тези им е в кръвта или са луди или са безумно смели..едно от двете ще е.Не вярвам имотите им да паднат много , те не са балъци и имот за една лъскава ламарина никога няма да тръгнат да сменят като нашите българчета които се претрепаха да си раздават бащинията.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                  Първоначално изпратено от guantanamo
                  ....хамериканче кво сте го правим Dow ?
                  Лекиинко го удължих в края на сесията в петък

Плюс това, съм и дълъг в евро/долар което, както виждаме напоследък, вероятно е все едно, че съм удължил даучо още повече

Не зная.така ми проговори вътрешния глас
                  каза ми-удължаваййййй

И за го послушах

Данните вероятно ще са доста лоши(тези които има да излизат през седмицата).поне очакванията са, да са много лоши.Нооо, да видим

Ти как ги виждаш нещата около нашия любим даучо
                  ...сте го разбием с кредитна карта HSBC..

.....и сте го дръпнем хихих

........ммм слушаш си вътрешния глас ...и аз го правя

....и аз имам дълъг от затваряне

.......350 после 490-500 ми се струва ...
                  Аз го виждам по-нагоре дори, ноооо, да видим как ще са другите новини и ще действам според ситуацията

Анон ме парира по-долу, но аз да си кажа отново,че няма да се изненадам, ако има координирана атака по фланговете и дау мине кота 9000

Може на някой да звучи еретично това нещо в момента, но аз ще дебна нещо такова в близките 2 седмици

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo

Плюс това, съм и дълъг в евро/долар което, както виждаме напоследък, вероятно е все едно, че съм удължил даучо още повече

каза ми-удължаваййййй

И за го послушах

Данните вероятно ще са доста лоши(тези които има да излизат през седмицата).поне очакванията са, да са много лоши.Нооо, да видим

...сте го разбием с кредитна карта HSBC..

.....и сте го дръпнем хихих

........ммм слушаш си вътрешния глас ...и аз го правя

....и аз имам дълъг от затваряне

.......350 после 490-500 ми се струва ...

Коментар

• Първоначално изпратено от jays

каза ми-удължаваййййй

И за го послушах

Коментар

• ....хамериканче кво сте го правим Dow ?

Коментар

• Re: anon6706

Първоначално изпратено от supertrader
                          Сега не зацепих Клинтън бразилка ли трябва да бъде ?
                          Хе, споко
                          Анон няма настроение и се опитва да остроумничи

Ставаше дума по-долу, че очаквам Бразилия да е следащата страна която ще гласува голям пакет в подкрепа на финасовата си система
                          Което,вероятно ще се отрази положително на пазарите, когато стане факт разбира се

Според Анон, това не важно

Вярно, Бразилия е една никаква страна с никакви ресурси, и с никакви възможност и въобще, кво праише на Г20, никой не знае

пп

Сигурен съм, че и wsj нищо не разбират и са едни платени клакьори

приятно четене на статията

Time to Buy Blue Chips?

Bargains Available Among Top Stocks, Investment Gurus Say

http://online.wsj.com/article/SB1226..._whats_news_us

Успешна търговия на тези които търгуват, а на тези които се чудят с кого да се зааядат им пожелавам повече положителни емоции, щото с отрицателните шега не бива

Коментар

• ....Английската матрица е водач

.............била е !!! е...!!! ще бъде ..!!!

....щото има чиста кръв на острова и велика История

Коментар

• anon6706

Сега не зацепих Клинтън бразилка ли трябва да бъде ?
                              D.Y.F-091066

Коментар

• guantanamo

Овчицата - Софикс като тръгне само нагоре ще стане пък много интересно..няма да е лошо.С един познат колега си говорихме той малко на възраст човек и не е българин ..разказах му за Софикс и той казва много интересно. Няколко пъти каза много интересно всъщност.Трудно му е да търгува поради възрастта но си има офис с 16 служители той с компютрите не се оправя затова.Според него интересни неща са форд моторс като обявят банкрупси да ги купят всичките акции е казал на хората си..поръчал им е да гледат и дженерал мотърс и от тях иска много като обявят банкрупси.Та Софикс е много интересно..много.Е като датската банка с пари не можахме да се уредим щото те по ги разбират нещата то еврото затова ще падне хубаво. Но пък кой знае може да ни излезе и на нас късмета.Разправям му днес бях на шопинг из магазините за провизии и чаках на касата 10 човека и все по между 100- 200 лв. си пазаруват. Е вика то колко лири са това..като сметнахме а то това също много интересно и тука ако можеше шопинг с толкова лири да се прави по 100 човека на касите щеше да има:- ) Ще им паднат на англичаните имотите , може пък да се срутят и ние да си купим.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X