Първоначално изпратено от kif
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilio"КАК ДА ОБЕРЕМ АКЦИИТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И БАНКИТЕ ЗА 0,01 СТ.
Аз се интересувам от всички софиксови позиции по 0,10 -1 лв.
Колкото по евтино, толкова по добре.
Вместо да купувам тоалетна хартия, по добре да си купя акции ... то те и без това са по евтини.
Пък кризата - все някак ще я преживеем.
Ако все пак разбереш къде се изхождат гладните сподели го в темата "Мазохизъм на БФБ" :-)
То така или иначе трябва да свиквам, щото като гледам и пенсия няма да ми дадат ...пенсионния ми фонд и той с такива загуби, че до тогава и на депозит да ги държи, пак няма да ги избие ... !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilio"КАК ДА ОБЕРЕМ АКЦИИТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И БАНКИТЕ ЗА 0,01 СТ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilio"КАК ДА ОБЕРЕМ АКЦИИТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И БАНКИТЕ ЗА 0,01 СТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilio"КАК ДА ОБЕРЕМ АКЦИИТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И БАНКИТЕ ЗА 0,01 СТ.
Вместо да купувам тоалетна хартия, по добре да си купя акции ... то те и без това са по евтини.
Ако все пак разбереш къде се изхождат гладните сподели го в темата "Мазохизъм на БФБ" :-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilio"КАК ДА ОБЕРЕМ АКЦИИТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И БАНКИТЕ ЗА 0,01 СТ.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilio"КАК ДА ОБЕРЕМ АКЦИИТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И БАНКИТЕ ЗА 0,01 СТ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilio"КАК ДА ОБЕРЕМ АКЦИИТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И БАНКИТЕ ЗА 0,01 СТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от don emilio"КАК ДА ОБЕРЕМ АКЦИИТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И БАНКИТЕ ЗА 0,01 СТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilio"КАК ДА ОБЕРЕМ АКЦИИТЕ НА ФОНДОВЕТЕ И БАНКИТЕ ЗА 0,01 СТ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от INSIDER-AТи пробвал ли си да разубедиш някой дето е напълнил гащите от страх? И какво става ако случайно успееш и индекса падне с нови да кажем 10%?
СЛАГАЙТЕ ОРДЕРИ ПО 0,10 КУПУВА ИЛИ СИ МАХНЕТЕ ОРДЕРИТЕ ОТЛЯВО, ДА ВИДИМ "НАСРАНИТЕ БАНКИ И ДФ-та на кого ще продадат.............
Ама сте се насрали половината....!!!
Коментар
Коментар