IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala
    Добре бе "офиса",Вие отх кого ще печелите,ако останат само умници като вас!!!?
    Споко! Хилядолетната човешка история е доказала, че бълъците никога не свършват! Нагледно доказателство е настоящия форум.

След като индекса падна на 300 още има хора които смятат че са били прави да купуват на 1300!?!?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
      Добре бе "офиса",Вие отх кого ще печелите,ако останат само умници като вас!!!?
      Още една причина да ви се радваме неимоверно

Коментар

• аз като невеж

Да ви питам аз като един млад мн прецакан и невеж инвеститор.
        Как може при положение че кризата е в БГ от 2 месеца индексите да си късат гащите да падат като при вмоменташното състояние икономиката ни не е толкова зле колкото я описват. Това трябва ли да означава че до коледа тъй като към другото лято би трябвало, повтарям БИ ТРЯБВАЛО да се стабилизира борсата още от коледа до почват зелените вълни. Или просто никой няма отговор защото вмомента секи на нашата борса чака някой чичко евреин да дойде и да оправи борсата ни .
        Щото аз до сега съм се набутал много тъй като не са ми трябвали парите и си чакам търпелив човечец съм ама ще ми трябват до няколко месеца и вие като малко по опитни от мен какво предлагате , да си прибера ли ся квото е останало или да си пиля нервите до март месец.
        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
          ...."Британци купиха Мол Варна за 102 млн. лири"

1 MOL = CHIM капитализация !!!!!

1 MOL= 2X EUBG капитализация !!!!!

Да не изреждам и още и още !!!!!

ГОЛЯМ СМЯХ господа "ФОНД МЕНИДЖЪРИ" и "ИНВЕСТИТОРИ", ГОЛЯМЯ ПАРОДИЯ !!!
          я си представи, че при текушите цени мажоритатите пуснат търгово.....

Коментар

• Добре бе "офиса",Вие отх кого ще печелите,ако останат само умници като вас!!!?

Коментар

• ...."Британци купиха Мол Варна за 102 млн. лири"

1 MOL = CHIM капитализация !!!!!

1 MOL= 2X EUBG капитализация !!!!!

Да не изреждам и още и още !!!!!

ГОЛЯМ СМЯХ господа "ФОНД МЕНИДЖЪРИ" и "ИНВЕСТИТОРИ", ГОЛЯМА ПАРОДИЯ !!!

Коментар

• Mr.Market днес тотално ни разказа играта , колеги

Коментар

• Атила, аз не се радвам че обедняват хората.
                  Радвам се, че обедняваш ти.
                  Невменяемите нямат нужда от собственост.
                  ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                    Да злорадства на трагедията, на обедняването на хората!
                    Атилка, защо говориш за себе си в множествено число??... Когато някои като теб губят, то някои като нас печелят! На борсата принадена стойност не се създава. Там парите само се преразпределят! Както винаги, накрая по-умните печелят! А глупавите търсят причината в загубите си навсякъде другаде само не и в себе си!!!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      Първоначално изпратено от ATILA
                      Първоначално изпратено от Forex Master
                      ...
                      ...
                      ...
                      Лелеее
                      кво ви стаа бе хора ???
                      Как какво, Колчо?

Виж го говедото! Да злорадства на трагедията, на обедняването на хората!

Само пълен малоумник би се радвал на нещастието на хората около него!!!!

Честно, ако тоя боклук е срещу мен - ще го очистя! Чесно!

Тук не е място на хора със слаби нерви!!!

Поне ще знам, че съм направил едно добро дело! Направил съм света малко по-добър, като съм намалим изметта!
                      Аз не познавам човек, който би се радвал ако хора като теб са богати...Такива като теб да забогатяват...не е нормално просто. Някакво тотално изкривяване на реалността и пълна липса на естествен подбор.

Коментар

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от Forex Master
                        ...
                        ...
                        ...
                        Лелеее
                        кво ви стаа бе хора ???
                        Как какво, Колчо?

Поне ще знам, че съм направил едно добро дело! Направил съм света малко по-добър, като съм намалим изметта!
                        Атила ...
                        Има и такива хора.
                        Те се хранят от злобата си.
                        Не се връзвай.
                        Опитай се да посрещаш нещата с усмивка, ако не става - по добре подмини.

Коментар

Първоначално изпратено от неволята
                          Първоначално изпратено от don emilio
                          Първоначално изпратено от kif
                          .....
                          пазарната капитализация на Златни пясъци АД към 17.11.2008 г. в 13,45 е 9,97 млн. евро
                          ПЪЛЕН ЦИРК!!!!!!
                          ..........
                          ГОЛЯМ СМЯХ !!!.....че и това струва например колкото целия "ЕВРОИНС"
                          Доне, дано да не е обратния цирк, т.е. Евроинс да е колкото Златни
                          Абе при 100 млн,приход за 2008..и около 6% вече пазарен дял...едва ли ?

Голям смях МАНИ,МАНИ.......
                          Абе толкова пари има човека,за толкова иска да го купи!!!Нали неволя!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от неволята
                            Първоначално изпратено от don emilio
                            .....
                            пазарната капитализация на Златни пясъци АД към 17.11.2008 г. в 13,45 е 9,97 млн. евро
                            ПЪЛЕН ЦИРК!!!!!!
                            ..........
                            Абе при 100 млн,приход за 2008..и около 6% вече пазарен дял...едва ли ?

Голям смях МАНИ,МАНИ.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца

Как какво, Колчо?

Хуна,
                              пАзи нервите...
                              струва ли си да се хабиш, като знаеш, че НЯМА ДА ПРОМЕНИШ НИЩО...
                              Мастата си лае.. такава роля си е избрал... Щом му харесва, нек си лае...
                              Земи са се поболей, щото некой е на друго мнение, или те обижда...
                              Нема си такъв...
                              Мерси за добрия съвет!

Споко, няма да се поболея! Кораво копеле съм!

Но не мога да стоя пасивен.... Та затова избухвам!

На всички креативни хора - поднасям искренните си извинения за острите думи, които използвам!

Но за оскотелите боклуци - повтрям всико което съм казал за тях!

Коментар

.....
                                ПЪЛЕН ЦИРК!!!!!!
                                ..........

Коментар

Working...
                                X