If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ви питам аз като един млад мн прецакан и невеж инвеститор.
Как може при положение че кризата е в БГ от 2 месеца индексите да си късат гащите да падат като при вмоменташното състояние икономиката ни не е толкова зле колкото я описват. Това трябва ли да означава че до коледа тъй като към другото лято би трябвало, повтарям БИ ТРЯБВАЛО да се стабилизира борсата още от коледа до почват зелените вълни. Или просто никой няма отговор защото вмомента секи на нашата борса чака някой чичко евреин да дойде и да оправи борсата ни .
Щото аз до сега съм се набутал много тъй като не са ми трябвали парите и си чакам търпелив човечец съм ама ще ми трябват до няколко месеца и вие като малко по опитни от мен какво предлагате , да си прибера ли ся квото е останало или да си пиля нервите до март месец.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Да злорадства на трагедията, на обедняването на хората!
Атилка, защо говориш за себе си в множествено число??... Когато някои като теб губят, то някои като нас печелят! На борсата принадена стойност не се създава. Там парите само се преразпределят! Както винаги, накрая по-умните печелят! А глупавите търсят причината в загубите си навсякъде другаде само не и в себе си!!!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Виж го говедото! Да злорадства на трагедията, на обедняването на хората!
Само пълен малоумник би се радвал на нещастието на хората около него!!!!
Честно, ако тоя боклук е срещу мен - ще го очистя! Чесно!
Тук не е място на хора със слаби нерви!!!
Поне ще знам, че съм направил едно добро дело! Направил съм света малко по-добър, като съм намалим изметта!
Аз не познавам човек, който би се радвал ако хора като теб са богати...Такива като теб да забогатяват...не е нормално просто. Някакво тотално изкривяване на реалността и пълна липса на естествен подбор.
Виж го говедото! Да злорадства на трагедията, на обедняването на хората!
Само пълен малоумник би се радвал на нещастието на хората около него!!!!
Честно, ако тоя боклук е срещу мен - ще го очистя! Чесно!
Поне ще знам, че съм направил едно добро дело! Направил съм света малко по-добър, като съм намалим изметта!
Хуна,
пАзи нервите...
струва ли си да се хабиш, като знаеш, че НЯМА ДА ПРОМЕНИШ НИЩО...
Мастата си лае.. такава роля си е избрал... Щом му харесва, нек си лае...
Земи са се поболей, щото некой е на друго мнение, или те обижда...
Нема си такъв...
Мерси за добрия съвет!
Споко, няма да се поболея! Кораво копеле съм!
Но не мога да стоя пасивен.... Та затова избухвам!
На всички креативни хора - поднасям искренните си извинения за острите думи, които използвам!
Но за оскотелите боклуци - повтрям всико което съм казал за тях!
Коментар