IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от No money, no credit
    Гледам америка излезе с малко но на зелено, какви са тези инвеститори там и какви са тези баби тук. Колко още има за продаване в Българистан? СпоменЪ ти ге разбираш, колко и какви са тези продавачи бе?
    Село без кучета, биха казали бабите, апропо вече за добро или лошо сме на второ място по спад в света

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit
      Искам нещо да направим курбан ли, молебен ли то само в това ни остана надеждата? И аз искам да вида зелен индес в БГ, моля продавачите утре да си вземат почивен ден
      Продавачите винаги са на сергията. Виж купувачите са баровци, еле пък при криза, и то каква.... Та не разчитай много.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
        Първоначално изпратено от anon6706
        Първоначално изпратено от kif
        ПЪЛЕН ЦИРК!!!!!!

Фондът Orchid продаде хотел в Златни пясъци за 10 млн. евро
        17.11.2008 13:30

Листнатият на лондонската борса инвестиционен фонд Orchid Developments Group Limited съобщи, че е продал своето дъщерно дружество „Явор Златни АД“, което е собственик на хотела „Явор“ в курорта Златни пясъци, за 9,87 млн. евро.
        пазарната капитализация на Златни пясъци АД към 17.11.2008 г. в 13,45 е 9,97 млн. евро

ПЪЛЕН ЦИРК!!!!
        Вие май сами се манипулирате.
        Тази новина е от април 2008, а споразумението е сключено в края на 2007. Това обяснява и цената на продажбата. С такива "новини" доникъде няма да стигнете и само ще се смееееееете.

"Оркид" продава хотел в Златни пясъци за 10 млн. евро

Строителният предприемач "Оркид дивелъпмънтс" е подписал предварителен договор за продажбата на хотел "Явор", разположен в курорта Златни пясъци, за 9.85 млн. евро. Споразумението е постигнато още в края на миналата година, съобщава компанията до Лондонската фондова борса, на която се търгуват акциите й.
        http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=487602
        ти между предварителен договор от миналата година и договор от края на тази година никаква разлика ли не виждаш?

да се посмея както казваш))
        9,8 млн. за хотел който не работи- хехех - в разгара на най-голямата криза
        Предполагам, че предварителен договор (от април 2008) за 10 млн. евро се разваля трудно, зависи какви са клаузите за неустойки, колко е платено предварително, кой е купувачът и т.н. Все пак се гледа и имиджа на дадена компания, ако се търгува на нормални борси. А иначе, да - продавачът е ударил джакпота. Сега е немислима такава цена. Но пък и не знаем какви са връзките купувач - продавач и дали не е лява ръка - десен джоб.... само и само да демонстрира цветущо здраве и някои други счетоводни хватки.

Коментар

• Искам нещо да направим курбан ли, молебен ли то само в това ни остана надеждата? И аз искам да вида зелен индес в БГ, моля продавачите утре да си вземат почивен ден
          Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
            Първоначално изпратено от Монти
            Такива идеи за бойкот имаше още миналата година.Но алчността е по-силна
            B.Graham , днес си изтеглих всички ордери купува , а като гледам не съм само аз...
            Защо да оправям положението на фонд менинджърите... като продават ... всички ще стигнете до тая идея ...
            ...ако повечето го направят и разберат че това е в наш интерес може да се получи нещо...
            Аз оставих един купува на 0.111, ама не съм сигурен във фундамента, май и него ще изтегля.

Коментар

• Гледам америка излезе с малко но на зелено, какви са тези инвеститори там и какви са тези баби тук. Колко още има за продаване в Българистан? СпоменЪ ти ге разбираш, колко и какви са тези продавачи бе?
              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
                http://www.bloomberg.com/apps/news?p...d=a3VOHBm0mnLc

Ето къде е кеша

пп
                Да няма после учудени, що дау прави ралита по 500-1000 пункта

....какви ти са настроенията за Dow днес хамериканчо...

............на мен оптимизма от вчера нещо взе да ми се изпарайва

.......затворих каквото имам .......сега зяпам и му се чудя ...

...ммм хубаво рали

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  Първоначално изпратено от kif
                  ПЪЛЕН ЦИРК!!!!!!

Фондът Orchid продаде хотел в Златни пясъци за 10 млн. евро
                  17.11.2008 13:30

Листнатият на лондонската борса инвестиционен фонд Orchid Developments Group Limited съобщи, че е продал своето дъщерно дружество „Явор Златни АД“, което е собственик на хотела „Явор“ в курорта Златни пясъци, за 9,87 млн. евро.
                  пазарната капитализация на Златни пясъци АД към 17.11.2008 г. в 13,45 е 9,97 млн. евро

ПЪЛЕН ЦИРК!!!!
                  Вие май сами се манипулирате.
                  Тази новина е от април 2008, а споразумението е сключено в края на 2007. Това обяснява и цената на продажбата. С такива "новини" доникъде няма да стигнете и само ще се смееееееете.

"Оркид" продава хотел в Златни пясъци за 10 млн. евро

Строителният предприемач "Оркид дивелъпмънтс" е подписал предварителен договор за продажбата на хотел "Явор", разположен в курорта Златни пясъци, за 9.85 млн. евро. Споразумението е постигнато още в края на миналата година, съобщава компанията до Лондонската фондова борса, на която се търгуват акциите й.
                  http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=487602
                  ти между предварителен договор от миналата година и договор от края на тази година никаква разлика ли не виждаш?

да се посмея както казваш))
                  9,8 млн. за хотел който не работи- хехех - в разгара на най-голямата криза
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Otsega e predelno qsno kak 6te badat izklateni akcionerite po 4ast ot poziciite na BFB.Sistemata be6e uspe6no testvana v bankovoto delo.Prizivite za boikot si e 4ista utopiq na idealisti.Vsi4ko tova - v blizkite dni.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                      Такива идеи за бойкот имаше още миналата година.Но алчността е по-силна
                      B.Graham , днес си изтеглих всички ордери купува , а като гледам не съм само аз...
                      Защо да оправям положението на фонд менинджърите... като продават ... всички ще стигнете до тая идея ...
                      ...ако повечето го направят и разберат че това е в наш интерес може да се получи нещо...
                      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
                        Първоначално изпратено от ivan61
                        Първоначално изпратено от Pivoley
                        Предлагам до края на месеца всички КОБОСИ да обявим тотален бойкот на всички фондове и на лайнарите, дет ги управляват, като не слагаме никакви ордери. Нека ги видим кво ще правят тогава тея смешници.
                        Най много да обявят спиране на обратно изкупуване, така че им е все едно. Системата е направена така, че преебани са само инвестиралите.
                        Нали се сещаш, че за доста фондове, спирането на обратни изкупувания, ще означава стопяване на портфейлите им до под 1 млн.лв., след пускането на обратните продажби обратно, което би ги принудило да хлопнат кепенците.
                        Ми те нЕкои фондове ще хлопнат кепенците.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Нали се сещаш, че за доста фондове, спирането на обратни изкупувания, ще означава стопяване на портфейлите им до под 1 млн.лв., след пускането на обратните продажби обратно, което би ги принудило да хлопнат кепенците.
                          Е и .....? Мога да чакам ....

Коментар

• http://www.bloomberg.com/apps/news?p...d=a3VOHBm0mnLc

Ето къде е кеша

пп
                            Да няма после учудени, що дау прави ралита по 500-1000 пункта
                            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                              Първоначално изпратено от Pivoley
                              Предлагам до края на месеца всички КОБОСИ да обявим тотален бойкот на всички фондове и на лайнарите, дет ги управляват, като не слагаме никакви ордери. Нека ги видим кво ще правят тогава тея смешници.
                              Най много да обявят спиране на обратно изкупуване, така че им е все едно. Системата е направена така, че преебани са само инвестиралите.
                              Нали се сещаш, че за доста фондове, спирането на обратни изкупувания, ще означава стопяване на портфейлите им до под 1 млн.лв., след пускането на обратните продажби обратно, което би ги принудило да хлопнат кепенците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Такива идеи за бойкот имаше още миналата година.Но алчността е по-силна.
                                Каква алчност, човек. Аз като гледам сега е само страх, страх и още страх.

Но наистина, мисля че имея хляб в идеята да се обяви бойкот, дори ей така само за 1 ден.
                                Мисълта ми е че все някой ще пусне оферта.Я да продаде,я да купи.От хитруване на дребно.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X