IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Storm
    Първоначално изпратено от jays
    giorgio

....eeeee .....stana mi gadno
    Човек ... това са групичката от форума на Петър Караиванов.

Няма да оставят нормален човек, без да е оплют или засипан с простотия.

Не им обръщай внимание, опита е да съсипе този форум, че им е трън в очите.

Горе главата и да не ти пука !
    Абе ти нормален ли си? Във онзи форум за който ковориш я няма помия която се изсипва тук.Там всеки си изразява мнението.Но никпй никога не обижда.
    Така че само не разпространявай гнусни слухове !

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
      giorgio

Човек ... това са групичката от форума на Петър Караиванов.

Няма да оставят нормален човек, без да е оплют или засипан с простотия.

Не им обръщай внимание, опита е да съсипе този форум, че им е трън в очите.

Горе главата и да не ти пука !

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
        giorgio

Абе пич,като можеш да пишеш на български,кво се(ни) мъчиш с тая маймуница?
        Не си длъжен да го четеш!!!!

Ако иска на китайски да пише - негова си рабора!

Свободен форум!!!!!

Такава е моята позиция!

Коментар

• giorgio, пич! Не знам за каква кауза се бориш! Не знам каква теза защитаваш!

НО, поведението ти, в случая, е крайно НЕПРИЕМЛИВО!!!!

Защо нападаш jays?!

jays, е един от малкото, чиито коментари за щатските пазари са не просто интересни.... А са много полезни!!!!!!

Освен това тонът и начинът му на изразяване са само и единствено ПОЗИТИВНИ!!!!

Не ти прави чес тази вербална атака!

Апелирам единтвено за повече толеранртност!!!!

Сори, за назидателния тон! Бях решил да не пиша повече тази вечер! Но ....

Спокойна вечер!

Коментар

giorgio

Абе пич,като можеш да пишеш на български,кво се(ни) мъчиш с тая маймуница?
            Нищо не препоръчвам!

Коментар

• giorgio

Коментар

Първоначално изпратено от giorgio
                .........dnes novinite bili samo gadni mi da taka e

..........ama petak oste ne e svar6il ....

.........Dow Jones znaem te 4e moje6 da pravi6 novini moje6 da pravi6 dobri novini

.....zdr mom4eta
                Ако се научиш да пишеш на български ,може би и аз ще разбера защо толкова се кискаш. Сега ми приличаш на малоумник!
                ...ми Dow според моята гледна точка се връща в канал стига да удържи 8 650--с възможности за 9 350

......ти си малоумник пyк xixixi
                Я,не очаквах ,че можеш! Пиши си както си можеш,аз наистина ще съм малоумник ако те чета! Не ми пречиш !Подминавам никът ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от giorgio

.........Dow Jones znaem te 4e moje6 da pravi6 novini moje6 da pravi6 dobri novini

.....zdr mom4eta
                  Ако се научиш да пишеш на български ,може би и аз ще разбера защо толкова се кискаш. Сега ми приличаш на малоумник!
                  ...ми Dow според моята гледна точка се връща в канал стига да удържи 8 650--с възможности за 9 350

......ти си малоумник пyк xixixi

..........eiii iskah da napi6a pyk ...transformatora ot latinica na kirilica e vinoven ...

Коментар

.....zdr mom4eta

Коментар

• 400

Коментар

• .........dnes novinite bili samo gadni mi da taka e

.....zdr mom4eta

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                          Първоначално изпратено от Монти
                          anon6706 , на плещите на Обама ще тежи голям товар.... той е един експеримент и знае ,че ако се провали , ще провали интеграцията на малцинствата в Щатите ...завинаги.... мисля , че ще има опити за провалянето му.... но той и екипа му ще вложат всички сили в икономиката ....защото неговите гласоподаватели ще бъдат най засегнати...
                          Кажи го на тези нови 240 000 безработни този месец, както и на фирмите, които няма да могат да им продадат толкова стоки, както преди. Разбира се, че ще има усилия от негова страна, но не може да стане за 1 седмица. Трябват потвърждения и тогава капиталът ще се върне.
                          Поздрави.
                          не забравяйте и данните за ръста на населението и емиграцията... както е известно неофициално между mexico usa и canada има споразумение за безвизово преминаване....
                          if u don't know...now u know

Коментар

• достатъчно е да затвори бездънната яма Ирак
                            останалото ще си доиде от самосебеси
                            zaho , мисля си , че вече няма да бъдат на всяка манджа мерудия... освен от Ирак и от други зони за влияние трябва да се откажат ... чувам и от Балканите ... също ...

Коментар

• Хайде още нещо, че и без това седим и чакаме.
                              Вчера в друг пост намекнах, че скоро Обама може да изненада света, като обяви безработицата в САЩ за основен приоритет на неговото управление. Това на пръв поглед може да ви звучи добре, но то ще е така главно за САЩ. Периодите с политика на борба с безработицата се характеризират с по голяма изолация на САЩ т.е. по-малък внос. Сами си правете изводите какво следва за другите икономики, главно експортноориентираните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                                anon6706 , на плещите на Обама ще тежи голям товар.... той е един експеримент и знае ,че ако се провали , ще провали интеграцията на малцинствата в Щатите ...завинаги.... мисля , че ще има опити за провалянето му.... но той и екипа му ще вложат всички сили в икономиката ....защото неговите гласоподаватели ще бъдат най засегнати...
                                Кажи го на тези нови 240 000 безработни този месец, както и на фирмите, които няма да могат да им продадат толкова стоки, както преди. Разбира се, че ще има усилия от негова страна, но не може да стане за 1 седмица. Трябват потвърждения и тогава капиталът ще се върне.
                                Поздрави.

Коментар

Working...
                                X