IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петдесет пъти вече повторих, че тези, които продават, защото си мислят, че цените ще падат до безкрай, в първият момент може да спечелят, защото цените ще продължават да падат (както преди се качваха и след като купят продължвата да се качват), но листът се обръща и е доста наивно да си вярват, че ще уцелят моментът когато той се обърне - те ще продадат например нещо за пет лв, то стане четри, но те ще си кажат нищо, то ще пада още и ще стане два...........но и два да станат, те ще са алчни и ще го чакат на едно...........НО и едно да стане пак ще са алчни и ще го чакат на стотинки някакви.
    Логиката им е същата каквато беше преди година, но с обратен знак, тогава смятаха, че цените не могат да спрат да растат, сега че не могат да спрат да падат.
    В интерес на истината има хора, които ще спечелят на колкото и ниска цена продадат - ако фирмата фалира, защото тогава става нула и няма връщане. гледайки поведението на пазара, явно ще фалират всички фирми

Коментар

• НЕ НАПРАВИХ МЕ ЛИ ДЪНО ВЕЧЕ????????????"

Коментар

• http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
          Съд спря борса заради срив
          БТА - 13 Ноември 2008, 10:02

Търговете на фондовата борса в Кувейт бяха прекратени по съдебно нареждане в опит да се ограничи спада на основния индекс и загубите на инвеститорите, предаде Франс прес. Транзакциите са спрени до 17 ноември, когато административният съд отново ще разгледа проблема. Днес, четвъртък, е последният ден от седмичната работа на Кувейтската фондова борса, втората по капитализация в арабския свят. Петък и събота са неработни дни в емирството.
          Съдът е взел това решение след жалба на инвеститор, пострадал от големи загуби през последните седмици. В момента на спирането на търговете индексът KSE отчиташе спад от 1,8 на сто и низходящата тенденция продължаваше в банковия и инвестиционния сектор. Индексът достигна най-ниската си стойност от 40 месеца.
          И бфб трябва да последва примера на кувейт понеже стадото като се остави без овчар и става хаос

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
            Първоначално изпратено от edmundo
            Първоначално изпратено от kaloian
            Първоначално изпратено от wolf66
            Първоначално изпратено от Hakkinen
            Никога не съм си позволявал да давам квалификации за продавачите в стил "овце", "заювци" и други подобни... Но тези, които продават в момента, наистина не знам какви епитети заслужават. Защо си го причинявате бе хора???
            няма разум, Haki, има страх...
            Аз пък бих се обърнал към тези, които купуват в момента. По-добре си дайте парите за благотворителност!
            Чудесно, такива коментари са масови вече - значи сме около дъното на нашата борсичка ....но пък следват трудните месеци за икономиката
            То тъй ако се определяше дъното тука щеше да е Монако. Но ти си вервай
            Естествено, че така се определя дъно .... пък било то и локално. няма никакъв друг работещ метод

Локално дъно

Коментар

• даже и апокалиптиците се изпокриха
              май никой не е вярвал, че ще стигнем до тук
              а път още има...
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от edmundo
                Първоначално изпратено от kaloian
                Никога не съм си позволявал да давам квалификации за продавачите в стил "овце", "заювци" и други подобни... Но тези, които продават в момента, наистина не знам какви епитети заслужават. Защо си го причинявате бе хора???
                Аз пък бих се обърнал към тези, които купуват в момента. По-добре си дайте парите за благотворителност!
                Чудесно, такива коментари са масови вече - значи сме около дъното на нашата борсичка ....но пък следват трудните месеци за икономиката
                Естествено, че така се определя дъно .... пък било то и локално. няма никакъв друг работещ метод

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT
                  Първоначално изпратено от wannarock
                  Първоначално изпратено от VBT
                  Първоначално изпратено от Forex Master
                  Първоначално изпратено от psycoholic
                  Може да е обсъждано вчера, но отговорете ми все пак - решението на Поулсън е ...
                  Това което вчера Поулсен обяви бе преведено, че предстоят още зрелищни фалити на структуроопределящи за хамериканската икономика компании - както финансови така и производствени конгломерати от сорта и ранга на GM например!!! С други думи, кризата тепърва набира скорост и ускорение и да се говори за края точно в сегашния момент е признак за отчаяние...
                  Поулсен излеждаше крайно неубедителен, а пък и взе да обръща палачинката вместо toxic assets говори за закупуване на healthy consumer debts. Пазара определено не се кефи на всяко ново 10 при появата му.
                  много време остава докато го махнат този
                  А и като почне да срича и да мрънка ....трагедия пълна
                  време е за промяна

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                    Първоначално изпратено от VBT
                    Може да е обсъждано вчера, но отговорете ми все пак - решението на Поулсън е ...
                    Това което вчера Поулсен обяви бе преведено, че предстоят още зрелищни фалити на структуроопределящи за хамериканската икономика компании - както финансови така и производствени конгломерати от сорта и ранга на GM например!!! С други думи, кризата тепърва набира скорост и ускорение и да се говори за края точно в сегашния момент е признак за отчаяние...
                    Поулсен излеждаше крайно неубедителен, а пък и взе да обръща палачинката вместо toxic assets говори за закупуване на healthy consumer debts. Пазара определено не се кефи на всяко ново 10 при появата му.
                    А и като почне да срича и да мрънка ....трагедия пълна

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                      а какво предлагаш да правят хората????

аз мислех да купувам малко акции, но вчера си сложих всичките пари на депозит и една година няма да я погледна тая борса
                      Ами има разлика между това да не купуваш и да продаваш, не си ли съгласен? А и да уточня, че нищо не препоръчвам на никого!
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mick
                        Първоначално изпратено от alkohol02
                        безумно евтини акции има на борсата тези дни.направо не мога да повярвам.определено такова нещо си струва да се види,но само да се види.всяква игра в момента си е чист хазарт
                        Като са толкова евтини акциите, защо самите дружества не си ги изкупят?
                        е браво, и що да ги изкупуват...те да не са инвеститори?

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian

Коментар

• Първоначално изпратено от alkohol02
                            безумно евтини акции има на борсата тези дни.направо не мога да повярвам.определено такова нещо си струва да се види,но само да се види.всяква игра в момента си е чист хазарт
                            Като са толкова евтини акциите, защо самите дружества не си ги изкупят?
                            http://mickideas.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от edmundo
                              ти ли даваш акъли, дето вчера питаше къде се търгувал дау?!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT

Коментар

Working...
                                X