If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги след като песимистите си имат светия,редно е и ние да си имаме такъв.Свети Нафърфорий или някой друг ще изберем?
Не ни трябва светия, който да почитаме.Достатъчно ни е да започне ерата на "Мечия Йебън"
Сакън,Леониде,без генно инженерство и генно модифицирани субекти. Ами я си представи,че първият светия зачена. Знаеш,че в анадола отдавна се работи по тези методи на зачеване и не знаеш докъде е стигнал прогреса. :-)
За сега сме в ерата на "Великия Бичи Йебън"... Всички бичета го поеха седемкратно и така изперкаха, че гласчетата им изтъняха като на оня от БГ евровизията!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
не продаване, и ще видите кешовците как ще допълзят , за да си купят,
че това със стоенето на лихви работа ли е...........,
Това е пътя за възтановяване на БФБ!;-))
Кешовците няма къде да ходят, ще се качат на по-високите нива!:-))
Това съм направил още на 04.03.2008.Закачил съм всичко(въпреки и немного) като за оферти при СОФИКС 2 000 и пак съм неспокоен,че по определени позиции някоя "кума Лиса" може да скокне и да обере предлагането и да си усредни.
А като бездействам,прочетохи вече наизустявам басните за "умната" сврака на клона със сиренцето в устата и кума Лиса, която я кани да и изпее нещо,понеже е възхитена от "песнопойните качества на свраката".
Има и друга басня за киселото грозде,което пък кума Лиса констатирала,че е кисело,понеже е много високо. :-)
Лазар е пропуснал да каже къде да намерите басните,вероятно впечатлен от всестранните ви познания.Но за всеки случай потърсете на първо време ЕЗОП.
Препоръчвам САМО да прочетете басните.Много са поучителни за деца и възрастни. :-)
не продаване, и ще видите кешовците как ще допълзят , за да си купят,
че това със стоенето на лихви работа ли е...........,
Това е пътя за възтановяване на БФБ!;-))
Кешовците няма къде да ходят, ще се качат на по-високите нива!:-))
Това съм направил още на 04.03.2008.Закачил съм всичко(въпреки и немного) като за оферти при СОФИКС 2 000 и пак съм неспокоен,че по определени позиции някоя "кума Лиса" може да скокне и да обере предлагането и да си усредни.
А като бездействам,прочетохи вече наизустявам басните за "умната" сврака на клона със сиренцето в устата и кума Лиса, която я кани да и изпее нещо,понеже е възхитена от "песнопойните качества на свраката".
Има и друга басня за киселото грозде,което пък кума Лиса констатирала,че е кисело,понеже е много високо. :-)
Препоръчвам САМО да пручетете басните.Много са поучителни за деца и възрастни. :-)
докато се молят и кланят на св. Нагъзаки ги изненада св. Факи - дошъл чак от щатите
Факушка не е светица а грешница
прав си - то и Писанието казва, че праведните нямат нужда от молитви и т.н.ь ГРЕШНИЦИТЕ! ... а и ти си се подвел по името на светията- св.ФАКИ, а това е просто св. НАГЪЗАКИ на английски....
Коментар