IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам снощи Дау... лека полека си се е отправил към ключовото ниво 61,8% от върха .... има няма още 1000 пункта надолу...
    .... дали наистина няма да ги срещнем с нашия софикс на това ключово ниво... едва ли... би било прекалено хубаво :-) ... то на нашия софикс 61,8% от върха му се равняват има няма 750 пункта ... той че расте расте ама чак пък толко :-)

Коментар

• На мен пък ми прави впечатление рязко повишения брой на коментираните теми по-специално посветени на отделните дружества.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro
        "Оценител " не оценим!!! Вие сте най-радващато нещо в този форум и аз съм благодарен на вездесъщият, че ми предоставя удоволствието по някакъв начин да контактувам с "оценителското" Ви мнение, което няма нужда от изяви по някакви си телевизии или още по-малко по някакви си анонимни форуми. Извинявайте, Ваше Величество, ама какво правите тук, а освен това и ми отговаряте. Приятелю, "дедувият" си е дедов откъдето и да го погледнеш. Ясно ми е, неприятно ти е, че шета около тебе, ама какво да правиш - съдба!!! Това е...
        поменЪ ли си, споменъ ли си, то все тая... То отдавна от теб не остана нищо. Така, че хортувай си..., а то кой на кого главата изяде - извинявай, ама се видя!!!
        За "щастливото момче", ами освен да му пожелая да е все така щастлив, то друго не остава. И за да го направя още по-щастлив му предлагам да се обзаложим за това, което казва на сумичка, каквато той си избере.
        Освен това, мога да се обзаложа, че така нареченият от Вас "велик анализатор" - Петър Караиванов е казал десет пъти по-вече истини от Вас тримата взети заедно.
        Съгласни ли сте момчета? Чакам...
        Не се престаравай Спаске!
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• "Оценител " не оценим!!! Вие сте най-радващато нещо в този форум и аз съм благодарен на вездесъщият, че ми предоставя удоволствието по някакъв начин да контактувам с "оценителското" Ви мнение, което няма нужда от изяви по някакви си телевизии или още по-малко по някакви си анонимни форуми. Извинявайте, Ваше Величество, ама какво правите тук, а освен това и ми отговаряте. Приятелю, "дедувият" си е дедов откъдето и да го погледнеш. Ясно ми е, неприятно ти е, че шета около тебе, ама какво да правиш - съдба!!! Това е...
          поменЪ ли си, споменъ ли си, то все тая... То отдавна от теб не остана нищо. Така, че хортувай си..., а то кой на кого главата изяде - извинявай, ама се видя!!!
          За "щастливото момче", ами освен да му пожелая да е все така щастлив, то друго не остава. И за да го направя още по-щастлив му предлагам да се обзаложим за това, което казва на сумичка, каквато той си избере.
          Освен това, мога да се обзаложа, че така нареченият от Вас "велик анализатор" - Петър Караиванов е казал десет пъти по-вече истини от Вас тримата взети заедно.
          Съгласни ли сте момчета? Чакам...

Коментар

• Djoro, бас хващам че си един от успешно завършилите 400 курсисти при Петер. Стила на цинизма му си го усвоил на 100%.
            А Петер като го гледам от уроците по 100 $ на час, от късия Дау и от Форекса толкова е напреднал в материала за последната година и половина, че пита за спреда на чейндж-бюрата в Литва )))
            Петер, толкова ли си го закъсъл бе душа ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro
              Колеги, бахти боклуците сте. Разни Волатори ли, воайори ли и тем подобни...Какво ви е виновен Петър, та в която и тема да се появи, всички скачате срещу него с "ааа... великият анализатор". Май излезе наистина велик, за разлика от Вас, скрити под никовете си мижитурки!!! Пешко поне е познал нещо от това, което е казал, а Вие присмехулници, какво познахте??!!! Ще Ви кажа: Познахте на Пешко дедувият му...!!! Лека вечер на всички Ви...
              яж му главата на великия анализатор. Толкова е велик, че изгриза цялото дърво на една от междинните спирки на индекса. Сега мълчи като риба и гледа стерео. Абе подлоги сте му и вие, които не ви стиска и само гледате лакомо, но и вие ще нагризете дръвцето, ако продължавате да му припявате.

Коментар

• Джоро, да си жив и здрав и ти и любимият ти "дедув" Сигурно след време и ти ще разбереш, че тия дето наистина познават, нямат нужда да се изявяват всеки ден по телевизията и всяка вечер по анонимните форуми Лека нощ

Коментар

• Колеги, бахти боклуците сте. Разни Волатори ли, воайори ли и тем подобни...Какво ви е виновен Петър, та в която и тема да се появи, всички скачате срещу него с "ааа... великият анализатор". Май излезе наистина велик, за разлика от Вас, скрити под никовете си мижитурки!!! Пешко поне е познал нещо от това, което е казал, а Вие присмехулници, какво познахте??!!! Ще Ви кажа: Познахте на Пешко дедувият му...!!! Лека вечер на всички Ви...

Коментар

• Ей кой от където дойде все борда сваля,

а бат Пепи още малко му трябва и ще изпита оргазим,

щото нещо някъде по света се срива.....!:-)))

Абе, не ви ли омръзна вече да спекулирате с тази тема!

Ама наистина някой трябва да го отнесе,

за разпространяване на слухове , ДАНС трябва да си влезат в ролята,

защото някои участници във форума много се разпищолиха и

ще свалят борда!;-))

Коментар

• Май още не е стигнало до там, но ако не овладеят ситуацията, може да го закарат и отгоре.

В петък председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Кестутис Главецкас каза, че е вероятно при смяната на лита с евро да има девалвация на латвийската единица с около 12%, което веднага бе подето от медиите.

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"]
                        Първоначално изпратено от free1969
                        Първоначално изпратено от ssss
                        Първоначално изпратено от Valuator
                        На централната банка на основните търговски банки или по чейндж бюрата
                        Аз искам да питам каква е маслеността на киселото млеко, айряна и цвика...
                        Питай Данон...........а недей да ги питаш те не работят с млеко..
                        Наборе,може да ти се струва забавно,но е безсмислено това дето си написал.

Аз питам сериозно и очаквам да получа просто сериозен и смислен отговор.[/quote

Не съм ти набор.....а и ти си набор на ПАПАТА и немаш живи съученици
                        http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969
                          Първоначално изпратено от ssss
                          Наборе,може да ти се струва забавно,но е безсмислено това дето си написал.

Аз питам сериозно и очаквам да получа просто сериозен и смислен отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ssss
                            http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                              И за какви суми те интересува щото има разлика
                              Абе кажи ми по таблата в чейндж бюрата как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator

Коментар

Working...
                                X