IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - 8 т. ябълки = -4 % софикс
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Не се плашете... Днес - утре като падне Дау, масираните продажби на БФБ би трябвало да спрат, за да не се насерат от страх оптимистите... Нали все някой трябва и да купува...

След това при следващия worldwide оптимизъм - пак по тренда, знаете как е...

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
        Ами, примерно, за един от основните "пакостници", които движат индекса - Химимпорт!
        Ти пък, голяма новина, почти се бях уплашила, да не би капман, да са решили да продават ))))))))
        Е, ако не е един, може да е друг. Веднъж ще те уплаши хим, после от КАрол онзи анализатор (А.Н ли беше?), после трети и т.н. Редуват се. ))
        не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
          Първоначално изпратено от psycoholic
          Първоначално изпратено от dnb
          Първоначално изпратено от bate Goiko
          Първоначално изпратено от ATILA
          Як координиран удар!

Хахахахаха!

Циркаджии!

Прочети новините за да си обясниш спада на Софикс днес преди да залееш форума с болд-нати недомислици!
          Къде са тези новини ? Дай моля те линк . Аз лично единствената лоша новина ,която открих е : "Камион с 8 тона ябълки изгоря на магистрала Тракия",
          това ли е проблема ?
          това е пряко свързано с ХДПАтките
          Ами, примерно, за един от основните "пакостници", които движат индекса - Химимпорт!
          Какво за тях ? Кажи, моля те , че съм акционер там ?
          Гласували са за увеличение на капитала - при подобни новини дадена акция яде временно бой, идеята на първия ми пост, беше да му дам спирачка на каубоя, който получава апоплектични пристъпи като види червено, а да насоча вниманието му, към факта, че излизат новини, които могат временно да действат на пазара!

Обемът на разпродажбите е смешно малък, но това влияе на Софикс!
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
            Як координиран удар!

Хахахахаха!

Циркаджии!

Прочети новините за да си обясниш спада на Софикс днес преди да залееш форума с болд-нати недомислици!
            Абе бастун, ти какво искаш от мен????

От месеци само нападки по мой адрес!!!!! От теб!

Ако искам и с лайнян цвят ще пиша! Да е в тон с държавата и обществото ни!!!!

А какви са лошите новини????? Кажи умнико???? Данске банк???? Ами тогава да се насираме от старх, че Демир банк или Банка Д направила еди какво си!!!
            Я, застреляй всички наред!
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Първоначално изпратено от dnb
              Як координиран удар!

Хахахахаха!

Циркаджии!

Къде са тези новини ? Дай моля те линк . Аз лично единствената лоша новина ,която открих е : "Камион с 8 тона ябълки изгоря на магистрала Тракия",
              това ли е проблема ?
              Какво за тях ? Кажи, моля те , че съм акционер там ?

Коментар

• Ето една много "лоша" новина:

Чужди инвеститори се насочват към евтини активи в Румъния

Значителният спад в стойността на активите в Румъния напоследък привлича все повече компании, които желаят да закупят евтини фирми и имоти. Това е обяснението на финансовите анализатори за изненадващия ръст на преките чуждестранните инвестиции в страната през януари на фона на световната кредитна и ликвидна криза, информира Business Standard.
                Преките чуждестранни инвестиции в северната ни съседка са нараснали до 912 млн. евро през първия месец на 2009 г., което представлява 51.2% ръст на годишна база. Към края на 2008 г. чуждите инвестиции започнаха да намаляват поради финансовата криза. Чужди инвеститори са инжектирали само 384 млн. евро в Румъния през декември, показват данни на централната банка на страната.

"Чуждестранните компании започнаха да купуват имоти, защото цената им пада. Независимо от кризата, много компании знаят, че ще реализират дългосрочна печалба," смята Богдан Балтазар, бивш президент на Banca Romana de Dezvoltare (BRD), която е собственост на френската Societe Generale.

"Ако нивото на преките чуждестранни инвестиции в Румъния се задържи на това положение, то това би бил вот на доверие за румънската икономика," добавя Балтазар. Други икономисти обаче изразяват несъгласие с това мнение. "Прекалено рано е и активите тъкмо започнаха да поевтиняват, а степента на несигурност е все още голяма," смята управляващият партньор на консултантската компания Financial View Драгос Кабат.

Според главния икономист на Banca Comerciala Romana (BCR), инвестициите на Ford в Румъния съставляват около 200 млн. долара от общата сума, други 100 млн евро представляват реинвестирана печалба, а останалите са вследствие на бизнес консолидация, придобивания и инвестиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                  Як координиран удар!

Хахахахаха!

Циркаджии!

това ли е проблема ?

Коментар

това ли е проблема ?
                    тва от вносните леснозапалими ябълки ше са ..с 93% нитрат

Коментар

Як координиран удар!

Хахахахаха!

Циркаджии!

това ли е проблема ?

Коментар

Як координиран удар!

Хахахахаха!

Циркаджии!

това ли е проблема ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Първоначално изпратено от Storm
                          Първоначално изпратено от Императорът
                          Бльъ - аз си купих днес каквото си бях поръчал - и доволен - който го е страх от ба`а Меца - да не ходи в гора. ;-)
                          То глупака от нищо не го е страх.
                          Добре че се намери умник да ми го рече. Тебе ще ти дойде мозъкът на Софикс 1500 - тогава ти ще купуваш, а аз може и да ти продам нещо... ;-)
                          СТИГА СЕ СЕ ДЪРЛЯЛИ, КОЙТО ВИЖДА ВЪЗМОЖНОСТИ ДА КУПУВА, НЕ Е ВАЖНО ЧЕ НЕ СЕ ВДИГАМЕ СИЛНО ИЛИ ЧЕ ДНЕС НЯКОЙ РЕШИ ДА ПРОДАДЕ НЕЩО. ВАЖНО Е ЧЕ НЯМА ДА НАПРАВИМ НОВО ДЪНО И НЕ Е МОМЕНТ ЗА РЕВАНЕ А ЗА ПОКУПКИ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЗИЦИИ.

Коментар

• Масирана атака срещу Софикс?????????????????????

Коментар

• не знам за Sofix 1500, ама на 150 можем да купим

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                                Първоначално изпратено от Императорът
                                Бльъ - аз си купих днес каквото си бях поръчал - и доволен - който го е страх от ба`а Меца - да не ходи в гора. ;-)
                                То глупака от нищо не го е страх.
                                Добре че се намери умник да ми го рече. Тебе ще ти дойде мозъкът на Софикс 1500 - тогава ти ще купуваш, а аз може и да ти продам нещо... ;-)
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X