IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: tandem

Първоначално изпратено от supertrader
    Отварям един сайт и на него пише Софикс 282 - 30 годишно дъно. И при вас ли пише така.
    Аз пък отварям друг и чета :
    "Орешарски: Очакваме икономическият растеж за 2009 г. да е 2.1%"
    Но като гледам борсата май няма да е 2.1, а 21 и няма да е растеж, а ...:-(
    Ама здраве и без глупости младежи!

Коментар

• peltekov

Защото сега се сформира отбор - на малоумниците и как да влезе в него иначе.Банки изнудвачки правят пачки..дали са им 5 и им прибират собственост за 50.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от Пухче
        Имам чувството,че някой докато не види отрицателен Софикс няма да спре.
        ще спре ...
        преди да се усетиш...
        Търгово предложение за закупуване на акции от акционерите на "Свети Свети Константин и Елена Холдинг" АД
        “Холдинг Варна” АД, гр. Варна, като акционер притежаващ пряко 115 722 броя акции или 5.01 на сто от гласовете в Общото събрание на “Св. Св. Константин и Елена Холдинг” АД, гр. Варна отправя ТЪРГОВО ПРЕДЛОЖЕНИE за закупуване акциите на останалите акционери на “Св. Св. Константин и Елена Холдинг” АД, гр. Варна.

Предлагана цена за една акция: 9,97 лева.

Срок за приемане на търговото предложение: от 9 януари 2009г. до 5 февруари 2009г. включително.

Писмените изявления се подават в посочените в т. ІХ на търговото предложение офиси на “Централна Кооперативна Банка” АД, всеки работен ден от 09.30 до 12.00 и от 13.00 до 16.30 часа.

А колкото видях по рано някой наистина малоумник продаваше на 9лв
        Моля да ми обясните защо?????

Коментар

• тъкмо почнах да се нагласям за нова година и почнах на чисто да смятам и пак вече не ми се смята...голямо ебане голямо нещо...чак се чудя дали да си подновявам кобоса че и посредниците как я карат не знам, да си седят в цд акциите и толкова. до като не видя пробив на отварянето на годината - 358 май беше никакъв оптимизъм и никви кинти за акции. не е препоръка , а искрено писване вече тва не е борса, а магазин за 1 лв

Коментар

• tandem

Отварям един сайт и на него пише Софикс 282 - 30 годишно дъно. И при вас ли пише така.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
              Спрете се бе МАЛОУМНИЦИ
              Не те разбрах да спрат да купуват ли ?

Коментар

• Спрете се бе МАЛОУМНИЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                  Имам чувството,че някой докато не види отрицателен Софикс няма да спре.
                  ще спре ...
                  преди да се усетиш...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Пухче

Борба е това за нещо си.Парите винаги са ставали нулева покупателна стойност..много пъти в историята..прекалено много пъти за да е останал някой който да не го е забелязал.Акциите са интрумент за влияние , банките искат да прицапат собственността на компаниите за да могат после като се видят в нужда че някой им се опъва и не иска да им уважава хартийките да му предложат тези активи срущу техните пари. Така той няма да може да им каже че банкнотите им са едни хартийки защото те веднага ще му кажат я ни дай от тези хартийки пък виж ние какво ще ти дадем за тях. Няма криза , има изграждане на мощен механизъм който да гарантира стойността на хартийките и като го изградят хартийките в хората ще ги обезстойностят така леко за да ги намалят. Естественно хората ще кажат мамка му тези хартийки са нищо , но тогава те ще кажат хайде дай ни от тях пък виж ние имаме какво да ти дадем.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• При липса на ликвидност в условията на катастрофа,защо Държавната борса не излезе с регулации,та нали последните обещания са поддържане на ликвидност...
                      Неможе препаткал инвеститор да продава 5 бр.акции и да сваля цената на емисията с -10% -20% или повече процента... това като кои по по най...

не е препоръка....

Коментар

• Имам чувството,че някой докато не види отрицателен Софикс няма да спре.

Коментар

• SharAware

Тези които са от вчера в последния мчомент в изсипаните тогава са имали поне 3 възможности да се измъкнат днес. Само вчера ни захлюпиха леко по Дау със 100-тина пункта и то не на минус а просто ни отвори по надолу от затворяне , но имаме хиляди пойнтс в изсипването на индекса имаме хиляди от дъното 7500 и не е зле освен ако Америка не вземе да фалира.Нищо няма да стане , който развали работата той и ще я оправи тъй че гледайте на живота спокойно.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: ,,,,

Първоначално изпратено от supertrader
                            най безопасно е в изсипвани много в момента позиции.
                            Хахаха. Гаранция! Кажи го на тези, които са си накупили вчера!

Коментар

• ,,,,

най безопасно е в изсипвани много в момента позиции.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Gaki

Да се мъчиш да нацелиш връх или дънце е като да мериш комар в гъза с кърфица..не всеки го може и не всеки път му се отдава. Който ме послуша и обере борсата като наближи да клоузва няма да съжалява чак толкова много и толкова дълго време. По моя скромен опит така излиза. Дау го търгувам в компанията на колеги с които само като си кажем хайде да го клоузнем хубаво и винаги се получава хубава магария. Софикс не знам ама Дау ще го правим 10к.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X