Атила, остави ги великите спекуланти - уважавам позицията ти - поредното ограбване и никой не му пука! Те се изживяват като най-хитрите, най-досетливите ..поставят се в едни редици с умните пари....нооо..забравят че тези големите акули не обичат около тях да подскачат малки рибки...най-много да се нахранят с тях...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Хахахахахаха!
Всичките БеГетовски цървули се изредили да си дерат гъзовете... срещу мен! СпамерЪ, Форексов, Бантустанското говедо...
Копеленца жалки! Презирам ви!
Това само ще ви кажа...
И още нещо - СпамерЪ, поне знам Септември и Октомври на кого съм го набил... в устенцата!
Да са ти сладки инвестицийките!!!!!!! на Софикс 800! Хахахахаха!
Тогава аз наистина доизлязох - оставяйки около 1/3 от активите си непродадени. Те са само 3 позиции (но пък са големи) - всички ги знаете - Еврохолд, Евроинс и Булстрад! Да, признавам, малоумието БеГетовско яко ме нацепи с тези позиции..
Но аз мога да си позволя тези активи да ми стоят 1,5,10, та дори 20 години....Без да ми дреме какво става с тях!! Защото знам, че ще ми донесат много печалба! Сигурен съм!
Глупако, ти така и не разбра какъв е проблема!!! Срещу какво се боря!
Боря се срещу безочливото ограбване на целия български народ! Което става с хирургическа прецизност на всеки 7-8 години!
Глупако, ти не искаш да проумееш, че този БеГетовски манталитет обрича всички на мизерия, маргиналност и посредственост!!!!!
Съжалявам те - че си толкова дребен, овчидушник!!!!!! Селският хитрец!
Презирам те, безкрайно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от extremeПървоначално изпратено от ceco_de...но не ви завиждам на вас които сте на кеш...
..но тогава входа на борсата ще е много много тесен...
И дори да изтърват 10-20% от бъдещ възход пак ще са по-добре.
По-добре се качи на влака в движение отколкото от спирката и да рискуваш да си седиш на нея незнайно колко време.
аз седейки на спирката със сигурност рано или късно, ще се кача на влака...а ти с тея гимнастики в движение....най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco_de...но не ви завиждам на вас които сте на кеш...
..но тогава входа на борсата ще е много много тесен...
И дори да изтърват 10-20% от бъдещ възход пак ще са по-добре.
По-добре се качи на влака в движение отколкото от спирката и да рискуваш да си седиш на нея незнайно колко време.
Коментар
-
ceco_de
Така е и зависи колко са в пари акциите от момента в който ще решиш да ги продадеш. Определено сега е от най неподходящите моменти.Акциите които са собственост на дребните инвеститори нито могат да бъдат заложени някъде от някой различен от самите тях нито ще изчезнат някъде.D.Y.F-091066
Коментар
-
забравяте най-важното правило на борсата - да вложиш пари, които не са ти жизненонеобходими и можеш да ги забравиш за няколко години!! Да сега пазара е свръхпродаден и безумен, но не ви завиждам на вас които сте на кеш - не се и съмнявайте в алчността на тези които създадоха и дерижират кризата - след това което се случи на БФБ , ще се заемат и с обезценката на парите...но тогава входа на борсата ще е много много тесен! аз лично не се притеснявам парите ми да са вложени в компании които притежават реални активи и чиито счетоводни стойности са в пъти над текушите им цени
това е лично мнение и не ангажирам никой с него-времето ще покаженай- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki
ех колко си прост , но ми харесва , че за пореден път сам попадаш в заложените си капанчета
как така става , че нищо не мога да измисля сам и те копирам , а от друга страна измислям прякори и историйки - нещо не ти се връзва логиката , но това е нормално за теб - ПРИ ТЕБ НИЩО НЕ ТИ СЕ ВРЪЗВА
точно защото вчера ме нарече хроникьор , а днес изкара от архива си постове на Атила от преди повече от 6 месеца
сега доказа кой е хроникьора - КАК СИ ЗАПОМНИЛ КАКВО Е КАЗАЛ АТИЛА ПРЕДИ ПОЛОВИН ГОДИНА ???????
доста хора през последната година са ту бикове, ту мечки - нещо в което няма нищо лошо - но всеки е запазил доброто отношение към него на инвестиционното общество...
как съм се вкарвал сам в капанчета - уж нищо не си можел сам да измислиш, а ти си измислял прякори и историййки. това ли ми е противоречието? това ли ти е гордостта на теб - че "бляскавото" съдържание в главата ти е в състояние да измисля не какво да е а прякори и историйки и то напълно лишени от смисъл и логика: Пеньо, АНАЛизатор, лакирани нокти. това ли е литературната висота на твоето форумно творчество? евала пич, шапка ти спвалям :-)
кое при мен не ти се връзва - дай пример. след като ви споделям всичките си действия и то ден за ден, да няма после подобни на твоите празни приказки? кое ми е лъжа? защо аз се заклех за толкова неща в майка си, а ти бъзльо и лъжльо не го стори? и после аз съм бил лъжец :-), а той кво е...?
относно атила - не се прави на умряла лисица. много добре като мой хронекьор знаеш как след този му коментар го предупредих, че ще го запомня и на датата ще му го припомня. датата наближаваше и аз през седмица-две му пишех: атила датата наближава. по едно време атила омекна и с обидите и с поведението си и му написах, че ще му спестя унижението и няма го излагам, но след като прочетох поредицата му от гнусни обиди по адрес на народ и родина, си промених мнението.
много участници във форума били ту мечки, ту бикове, но хората си били запазили доброто отношение към тях - хахахахахаххаах, абе пич, що не се прегледаш? казваш, че аз пиша лъжи и си вярвам, но май ти си доста сериозен клиничен случай. ти, който за всеки инакомислещ измисляш в безсилието си прякор или обида ( и най-смешното е, че си мислиш че си направил голямо интелектуално постижение и си засегнал някой), тръгнал да говори за добро отношение към всеки, независимо от позицията му на пазара.
за какво инвестиционно общество говориш и мислиш ли , че ми пука за твоето отношение към мен или това на атила, пепи, люкчо, валюатора и още 2-3 анонимни герои-олигофрени. хора провалили се и доказали на всички нищожеството си. това ли ви е инвестиционната общност? и преди съм казвал - бих се засегнал от думи на хосе, аналгина, знаещ, батя, мечка, авс, ветерана, но от вас доказани лузъри какво да се засягам - с вас само се забавлявам :-). последната година съм се замислял от коментарите на двама участници по мой адрес - PIMP i GALBA, бях прекалил, хората ми показаха културно грешката и си взех поука, защото те са хора за уважение. понякога подобни проблясъци имат киф и но мъни и особено цветето мече, което е много премерено в думите си и не се поддава на жалки емоции, за което го уважавам много.
полки, дано някой ден си дадеш сметка колко си жалък и смешен. само се замисли как като ми видиш ника из форума и полудяваш :-), как с треперещи ръце бързаш да напишеш нещо гнусно по мой адрес, без дори да съм те споменавал :-).
полки, в мое лице виждаш човека, който едва ли не ти е отнел бляна - да си седи в къщи на топличко, нищо да не разбира от финанси и накрая да си печели 100% печалби на година. един блян, който потопи мнозина като теб и сега ние, които се усетихме навреме за "сгрешената парадигма" на финаносвите пазари, за която Сорос писа наскоро, сме ви виновни. ако това ще ти помогне да понесеш мъката и болката, така да бъде, аз поемам цялата вина. дано сега се почувстваш по-добре :-)
п.п. хахахах, чак сега видях, че полки ми е копнал и на ЛС коментара си, явно не би понесъл ако го пропусна и за по-сигурно :-) уахахахаха. стига ми пълни пощата хронекьорче. драскай си кротко в ъгъла. общо везето ми е все тая кво пишеш. вярно, ако те пропусна ще пропусна една доза смях, ама кво толкова :-)
Коментар
-
Много смях и простотия има в тази тема. Изроди се в нещо грозно ... сапунка. Всякакви лузари си изливат мъката и видите ли всички са им виновни за положението , в което са. Дързост и красота 5000 епизод.И оня с клиентелата ме разби - лузари при лузар отиват. Леле леле... Пълна простотия.
Когато ми е лош денят, влизам тук да се поразвеселя.
Хайде със здраве и на сериозните участници късмет с БФБ.
Коментар
-
Много мечо затваряне на месеца. Ама много. И това януари бил месец на оптимизма. Не ми се мисли какво ще е нататък. Ако следваме миналата година, въртене на място февруари и после март яко набиване на канчета. Ама много хора го знаят това и най-вероятно да се продължи директно с набиването на чутури без почивка.
Не е препоръка.
Коментар
-
Атила, вярно ли е това? Ами ти си чист БеГетовец - никога няма да си признае, че е в грешка и ще стои като пън на грешна позиция докато го насерат.
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от ATILAATILA написа:
Пичове, аз съм си дал срок до началото на Октомври!
Ако до тогава тази неправедливост не е отстранена, ще изтегля всичките си капитали, и тези на клиентите ми, от БФБ. То и сега вече едно 30% са инвестирани на други пазари...
Коментар
-
Ходът няма да спре, но този ход може да изисква комарджийсите борси да спрат най-сетне. Няма кво хиляди хора да си губят времето, а други милиони парите и пенсиите на неква търговия с цифрички нямащи нищо общо с реалния свят.
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от съни(тя)Темата е за Оптимизма, нали)
Наистина ли вече не виждате светлина в тунела, нима ще спре ходът на развитие на човечеството и потреблението ще се върне в каменната ера?!
Коментар
Коментар