IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Атила, остави ги великите спекуланти - уважавам позицията ти - поредното ограбване и никой не му пука! Те се изживяват като най-хитрите, най-досетливите ..поставят се в едни редици с умните пари....нооо..забравят че тези големите акули не обичат около тях да подскачат малки рибки...най-много да се нахранят с тях...
    най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
      Хахахахахаха!

Еврохолд, Евроинс и Булстрад!
      Най-малоумните позиции!!!

Атила, ти верно си психар

Коментар

• Хахахахахаха!

Всичките БеГетовски цървули се изредили да си дерат гъзовете... срещу мен! СпамерЪ, Форексов, Бантустанското говедо...

Копеленца жалки! Презирам ви!

Това само ще ви кажа...

И още нещо - СпамерЪ, поне знам Септември и Октомври на кого съм го набил... в устенцата!
        Да са ти сладки инвестицийките!!!!!!! на Софикс 800! Хахахахаха!

Тогава аз наистина доизлязох - оставяйки около 1/3 от активите си непродадени. Те са само 3 позиции (но пък са големи) - всички ги знаете - Еврохолд, Евроинс и Булстрад! Да, признавам, малоумието БеГетовско яко ме нацепи с тези позиции..
        Но аз мога да си позволя тези активи да ми стоят 1,5,10, та дори 20 години....Без да ми дреме какво става с тях!! Защото знам, че ще ми донесат много печалба! Сигурен съм!

Глупако, ти така и не разбра какъв е проблема!!! Срещу какво се боря!

Боря се срещу безочливото ограбване на целия български народ! Което става с хирургическа прецизност на всеки 7-8 години!

Глупако, ти не искаш да проумееш, че този БеГетовски манталитет обрича всички на мизерия, маргиналност и посредственост!!!!!

Съжалявам те - че си толкова дребен, овчидушник!!!!!! Селският хитрец!

Презирам те, безкрайно!

Коментар

• Първоначално изпратено от extreme
          Първоначално изпратено от ceco_de
          ...но не ви завиждам на вас които сте на кеш...
          ..но тогава входа на борсата ще е много много тесен...
          Да, така се говори цяла 2008-ма година... Бъди сигурен , че тези които са на кеш в момента са много по-добре отколкото тези с акции от нива Софикс 1000 примерно.
          И дори да изтърват 10-20% от бъдещ възход пак ще са по-добре.
          По-добре се качи на влака в движение отколкото от спирката и да рискуваш да си седиш на нея незнайно колко време.
          ти май четеш през редовете - риска не е само да изпуснеш покачването на борсата а и/или обезценката на парите
          аз седейки на спирката със сигурност рано или късно, ще се кача на влака...а ти с тея гимнастики в движение....
          най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco_de
            ...но не ви завиждам на вас които сте на кеш...
            ..но тогава входа на борсата ще е много много тесен...
            Да, така се говори цяла 2008-ма година... Бъди сигурен , че тези които са на кеш в момента са много по-добре отколкото тези с акции от нива Софикс 1000 примерно.
            И дори да изтърват 10-20% от бъдещ възход пак ще са по-добре.
            По-добре се качи на влака в движение отколкото от спирката и да рискуваш да си седиш на нея незнайно колко време.

Коментар

• ceco_de

Така е и зависи колко са в пари акциите от момента в който ще решиш да ги продадеш. Определено сега е от най неподходящите моменти.Акциите които са собственост на дребните инвеститори нито могат да бъдат заложени някъде от някой различен от самите тях нито ще изчезнат някъде.
              D.Y.F-091066

Коментар

• забравяте най-важното правило на борсата - да вложиш пари, които не са ти жизненонеобходими и можеш да ги забравиш за няколко години!! Да сега пазара е свръхпродаден и безумен, но не ви завиждам на вас които сте на кеш - не се и съмнявайте в алчността на тези които създадоха и дерижират кризата - след това което се случи на БФБ , ще се заемат и с обезценката на парите...но тогава входа на борсата ще е много много тесен! аз лично не се притеснявам парите ми да са вложени в компании които притежават реални активи и чиито счетоводни стойности са в пъти над текушите им цени

това е лично мнение и не ангажирам никой с него-времето ще покаже

Коментар

• "инвестиционното общество" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

ех колко си прост , но ми харесва , че за пореден път сам попадаш в заложените си капанчета

как така става , че нищо не мога да измисля сам и те копирам , а от друга страна измислям прякори и историйки - нещо не ти се връзва логиката , но това е нормално за теб - ПРИ ТЕБ НИЩО НЕ ТИ СЕ ВРЪЗВА

точно защото вчера ме нарече хроникьор , а днес изкара от архива си постове на Атила от преди повече от 6 месеца

сега доказа кой е хроникьора - КАК СИ ЗАПОМНИЛ КАКВО Е КАЗАЛ АТИЛА ПРЕДИ ПОЛОВИН ГОДИНА ???????

доста хора през последната година са ту бикове, ту мечки - нещо в което няма нищо лошо - но всеки е запазил доброто отношение към него на инвестиционното общество...
                    братле, как не ти писна да се самоизлагаш ;-). да започнем едно по едно:
                    как съм се вкарвал сам в капанчета - уж нищо не си можел сам да измислиш, а ти си измислял прякори и историййки. това ли ми е противоречието? това ли ти е гордостта на теб - че "бляскавото" съдържание в главата ти е в състояние да измисля не какво да е а прякори и историйки и то напълно лишени от смисъл и логика: Пеньо, АНАЛизатор, лакирани нокти. това ли е литературната висота на твоето форумно творчество? евала пич, шапка ти спвалям :-)
                    кое при мен не ти се връзва - дай пример. след като ви споделям всичките си действия и то ден за ден, да няма после подобни на твоите празни приказки? кое ми е лъжа? защо аз се заклех за толкова неща в майка си, а ти бъзльо и лъжльо не го стори? и после аз съм бил лъжец :-), а той кво е...?
                    относно атила - не се прави на умряла лисица. много добре като мой хронекьор знаеш как след този му коментар го предупредих, че ще го запомня и на датата ще му го припомня. датата наближаваше и аз през седмица-две му пишех: атила датата наближава. по едно време атила омекна и с обидите и с поведението си и му написах, че ще му спестя унижението и няма го излагам, но след като прочетох поредицата му от гнусни обиди по адрес на народ и родина, си промених мнението.
                    много участници във форума били ту мечки, ту бикове, но хората си били запазили доброто отношение към тях - хахахахахаххаах, абе пич, що не се прегледаш? казваш, че аз пиша лъжи и си вярвам, но май ти си доста сериозен клиничен случай. ти, който за всеки инакомислещ измисляш в безсилието си прякор или обида ( и най-смешното е, че си мислиш че си направил голямо интелектуално постижение и си засегнал някой), тръгнал да говори за добро отношение към всеки, независимо от позицията му на пазара.
                    за какво инвестиционно общество говориш и мислиш ли , че ми пука за твоето отношение към мен или това на атила, пепи, люкчо, валюатора и още 2-3 анонимни герои-олигофрени. хора провалили се и доказали на всички нищожеството си. това ли ви е инвестиционната общност? и преди съм казвал - бих се засегнал от думи на хосе, аналгина, знаещ, батя, мечка, авс, ветерана, но от вас доказани лузъри какво да се засягам - с вас само се забавлявам :-). последната година съм се замислял от коментарите на двама участници по мой адрес - PIMP i GALBA, бях прекалил, хората ми показаха културно грешката и си взех поука, защото те са хора за уважение. понякога подобни проблясъци имат киф и но мъни и особено цветето мече, което е много премерено в думите си и не се поддава на жалки емоции, за което го уважавам много.

полки, дано някой ден си дадеш сметка колко си жалък и смешен. само се замисли как като ми видиш ника из форума и полудяваш :-), как с треперещи ръце бързаш да напишеш нещо гнусно по мой адрес, без дори да съм те споменавал :-).
                    полки, в мое лице виждаш човека, който едва ли не ти е отнел бляна - да си седи в къщи на топличко, нищо да не разбира от финанси и накрая да си печели 100% печалби на година. един блян, който потопи мнозина като теб и сега ние, които се усетихме навреме за "сгрешената парадигма" на финаносвите пазари, за която Сорос писа наскоро, сме ви виновни. ако това ще ти помогне да понесеш мъката и болката, така да бъде, аз поемам цялата вина. дано сега се почувстваш по-добре :-)

п.п. хахахах, чак сега видях, че полки ми е копнал и на ЛС коментара си, явно не би понесъл ако го пропусна и за по-сигурно :-) уахахахаха. стига ми пълни пощата хронекьорче. драскай си кротко в ъгъла. общо везето ми е все тая кво пишеш. вярно, ако те пропусна ще пропусна една доза смях, ама кво толкова :-)

Коментар

• Атила е разярен и наказва всички:

Коментар

• Много смях и простотия има в тази тема. Изроди се в нещо грозно ... сапунка. Всякакви лузари си изливат мъката и видите ли всички са им виновни за положението , в което са. Дързост и красота 5000 епизод. И оня с клиентелата ме разби - лузари при лузар отиват. Леле леле... Пълна простотия.

Когато ми е лош денят, влизам тук да се поразвеселя.

Хайде със здраве и на сериозните участници късмет с БФБ.

Коментар

• Бантустански добитък

Много къси с много голям ливъридж и естественно резултата е мечешко затваряне. Ливъриджа не беше ли мечешка услуга всъщност.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Много мечо затваряне на месеца. Ама много. И това януари бил месец на оптимизма. Не ми се мисли какво ще е нататък. Ако следваме миналата година, въртене на място февруари и после март яко набиване на канчета. Ама много хора го знаят това и най-вероятно да се продължи директно с набиването на чутури без почивка.

Не е препоръка.

Коментар

• Атила, вярно ли е това? Ами ти си чист БеГетовец - никога няма да си признае, че е в грешка и ще стои като пън на грешна позиция докато го насерат.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от ATILA
                              ATILA написа:
                              Пичове, аз съм си дал срок до началото на Октомври!

Ако до тогава тази неправедливост не е отстранена, ще изтегля всичките си капитали, и тези на клиентите ми, от БФБ. То и сега вече едно 30% са инвестирани на други пазари...

Коментар

• Ходът няма да спре, но този ход може да изисква комарджийсите борси да спрат най-сетне. Няма кво хиляди хора да си губят времето, а други милиони парите и пенсиите на неква търговия с цифрички нямащи нищо общо с реалния свят.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от съни(тя)
                                Темата е за Оптимизма, нали )

Наистина ли вече не виждате светлина в тунела, нима ще спре ходът на развитие на човечеството и потреблението ще се върне в каменната ера?!

Коментар

Working...
                                X