IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Купонът се вихри с пълна сила...Какво ли ще бъде на ниво 200?!
    自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
      Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko

няма проблем , мен ме знае целият ФОРУМ ,придвижват ме с AUDI А 8, -4.2 TDI,
      326 К.С. , черен ,перлен металик 10. 11. 2007год на производство.т.е. 14 месеца от конвейнера /, всички екстри, забравих да допълня :
      с характерен ,много характерен номер !!
      кажи къде да се видим , и ако може да се извиня подобаващо !!
      ПРОСТО както казват монасите :
      всичко е суета !!
      дай ,ми някакъв репер ,за да мога да започна да контактувам с теб !
      Чета, чета, и не само горния ти пост, и се чудя, как може претенциите и комплексите на един човек така да изпреварват правописа му, та чак и образованието му. Ти си толкова вреден за четящите тук, колкото и supershita.

сори полки , но един от мойте бивши фенове си го търси !!

предлагам да започнем преставлението АНОН , или бих казал ,неудоблетворени от спора АНОН 6706
      с елементарното момченце:
      супертрейдър ,

сори ,цървул ,пиша на бг.- товица !
      никой не ти е виновен ,че въпросният трейдър ,те смаза с плиткоумието си !
      справка : аз го смазах с три тарикатски поста !
      СОРИ :anon6706"
      ИЛИ СИ ИЗПЕРКАЛ ОТ ЗАГУБИТЕ НА форекса ,ИЛИ просто,
      просто си изперкал !!
      за протокола : винаги съм бил в една лодка с въпросният :anon6706"

ЖАЛКО ,бих казъл :
      имаше умно момче - НЯМА ГО !

нещо от рода на :
      "пороят отминава , пясъка остава "
      за съжаление пороят отми това заблудено момче :anon6706"

ЖАЛКО , БЕШЕ УМЕН ,просто не му издържаха нервите !
      ОК ! чакаме следващите !

п.п.забравих да кажа още един път ....

"надежда всяка оставете "- ДАНТЕ , АД !
      дори ,и не смятам да проверявам ,чрез ГУГЪЛ ,дали правилно е написано , просто за това си има черноработници !

нали ти полки ,нямаш самочуствието на черноработник ?????
      Това, че споделяме някои разбирания за пазарите, прави ли ме твой фен??? Ти се ме открехнал ли или защото имаш неустоимо Ауди пред което аз трябва да благоговея??? Споко, и аз съм виждал някой и друг автомобил през живота си. И да ти кажа - най-ме подразни в поста ти наблягането в/у "характерния ти номер" на колата. Ейййй, за всичко съм те мислил, но не и за такъв с "онези" номера по колите си.
      Ако пък ти е чак такава необходимост да обсъждаш придобивките си - има си тема за колите на инвеститорите.
      И защо, когато някой ви каже нещо накриво и започвате - дрисльо, цървул и т.н.?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor
        Първоначално изпратено от desperado
        Първоначално изпратено от Gaki
        Тестват борсата за нагоре,но няма пари.Няма и условия.Усилията имат чисто спекулативен характер.Ако някой се закачи в мрежата на паяка.После...
        Така както си я тестват мисля едно 2-3% нагоре днес. Ако някой очаква да има оборот той явно не е в час, ами нали ако има оборот при движение нагоре сме 10% up. По добре по-кротко. Сматам че отсега нашия индекс тотално ще загуби релация с индексите навън, където още ще иам сравнително големи излизания от фондове.
        Е как ще стане това?
        Да не би да сме откъснати от света и ние да сме една Швейцария на Балканите?
        Все едно слушам управляващите, по света има криза, само у нас не, ние сме велики.
        Не сме велики,но има нещо,наречено фундамент.Вижте най-закъсалите американски компании на какви Р/Е се търгуват(8,10т ,че и повече).По умнички от вас тихичко си правят пакетчета от "скапани" български компании с Р/Е от едно до пет.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
          Първоначално изпратено от Rapor
          Тестват борсата за нагоре,но няма пари.Няма и условия.Усилията имат чисто спекулативен характер.Ако някой се закачи в мрежата на паяка.После...
          Така както си я тестват мисля едно 2-3% нагоре днес. Ако някой очаква да има оборот той явно не е в час, ами нали ако има оборот при движение нагоре сме 10% up. По добре по-кротко. Сматам че отсега нашия индекс тотално ще загуби релация с индексите навън, където още ще иам сравнително големи излизания от фондове.
          Е как ще стане това?
          Все едно слушам управляващите, по света има криза, само у нас не, ние сме велики.
          Ти или си пълен депресант или манипулатор. Признай си???
          Най-накрая някои разбраха, че БГ няма да фалира хахахаххахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor
            Е как ще стане това?
            Ти или си пълен депресант или манипулатор. Признай си???
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• "Regarding trading, the huge gains of the European bond market last week have again improved the technical picture, as 2-year yields fell to new lows and 10-year yields fell again below the neckline of a double bottom formation. The gains came on the back of very soft comments from the ECB, which indicated that the ECB is likely to cut rates again by 50 basis points at their next meeting in March "...

На пролет колеги ...
              if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                Е как ще стане това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

Коментар

• Тестват борсата за нагоре,но няма пари.Няма и условия.Усилията имат чисто спекулативен характер.Ако някой се закачи в мрежата на паяка.После...

Коментар

• Психопати ...

Спрете да се друсате с глупости !
                      Или си сменете дилъра !

Най добре - марш на доктор !!!

Луди !

Коментар

• [quote="4i4ko Pari4ko"]

326 К.С. , черен ,перлен металик 10. 11. 2007год на производство.т.е. 14 месеца от конвейнера /, всички екстри

Кво значи всички екстри, колко струва?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706

326 К.С. , черен ,перлен металик 10. 11. 2007год на производство.т.е. 14 месеца от конвейнера /, всички екстри, забравих да допълня :
                          всичко е суета !!
                          Чета, чета, и не само горния ти пост, и се чудя, как може претенциите и комплексите на един човек така да изпреварват правописа му, та чак и образованието му. Ти си толкова вреден за четящите тук, колкото и supershita.

сори полки , но един от мойте бивши фенове си го търси !!

предлагам да започнем преставлението АНОН , или бих казал ,неудоблетворени от спора АНОН 6706
                          с елементарното момченце:
                          супертрейдър ,

сори ,цървул ,пиша на бг.- товица !
                          никой не ти е виновен ,че въпросният трейдър ,те смаза с плиткоумието си !
                          справка : аз го смазах с три тарикатски поста !
                          СОРИ :anon6706"
                          ИЛИ СИ ИЗПЕРКАЛ ОТ ЗАГУБИТЕ НА форекса ,ИЛИ просто,
                          просто си изперкал !!
                          за протокола : винаги съм бил в една лодка с въпросният :anon6706"

ЖАЛКО ,бих казъл :
                          имаше умно момче - НЯМА ГО !

нещо от рода на :
                          "пороят отминава , пясъка остава "
                          за съжаление пороят отми това заблудено момче :anon6706"

ЖАЛКО , БЕШЕ УМЕН ,просто не му издържаха нервите !
                          ОК ! чакаме следващите !

п.п.забравих да кажа още един път ....

"надежда всяка оставете "- ДАНТЕ , АД !
                          дори ,и не смятам да проверявам ,чрез ГУГЪЛ ,дали правилно е написано , просто за това си има черноработници !

нали ти полки ,нямаш самочуствието на черноработник ?????

Коментар

няма проблем , мен ме знае целият ФОРУМ ,предвижват ме с AUDI А 8, -4.2 TDI,
                            326 К.С. , черен ,перлен металик 10. 11. 2007год на производство.т.е. 14 месеца от конвеинера /, всички екстри, забравих да допълня :
                            всичко е суета !!

Коментар

Първоначално изпратено от polki
                              [color=red]
                              4и4ка , това АУДИ имаш ли го още или го взеха ???
                              понеже си един от необходимите ,жокери ,контактувайки с слабоумни ,честно ,дай ,да се видим !!
                              Знаеш ли ,защо невернико ??
                              просто ти го заслужаваш ??
                              ако не ,друго ,то поне заради емоцията ,респ. плащането при МИРО !
                              СОРИ батка ,цървулите ,които ,ги черпава ,отдавна не си спомнят за теб !!!
                              аз не пих ,но си спомням за теб !
                              ако ,не за друго ,просто ,защото съм по-добър от теб !!
                              е и ?
                              мислиш ли ,че няма тотално ,по-гниди от теб ??
                              не бих казъл !
                              бих казъл ,обаче че остана :
                              макар и победен , един от малкото хора ,които се опитват да си владеят нервите !

п.п. Така ,те харесвам ПОЛКИ , достойнството е по -важно от малкото пари , от малкото , обаче !

п.п.дай да се видим без цървули ??? Другото ти е ясно предполагам !
                              ако пък ,не разбираш :
                              по една бира на калпак , колкото и пиянски да звучи !!!
                              УМНИЦИТЕ ОТКАЗАХА , СОРИ !
                              три пъти си преправяш поста - три пъти не можеш да си разчетеш мисълта
                              да разбирам ли , че си бил на срещата ???
                              не приятелю ,просто ми писна селски трътки да ме поучават на правопис !!!!!!
                              това проблем ли е за тебе ?
                              или искаш да се пребориш с моите хора ,които ме смазват на тема правопис ?
                              опс !! забравих да кажа : въпросните хора получават много тарикатска заплата от мен АМИГО !
                              не се съмнявам в теб

то тарикатското е някой да ти бачка за без пари , а не да им даваш тарикатска заплата - ти си знаеш

не ми отговори - беше ли на срещата ???
                              НЕ СЪМ БИЛ и не съжалявам ,за това !
                              да приемем ,спрямо старшината , които набблюдава ,че тогава просто не е било мястото !
                              споко ,защитен си ! дай да се видим !!!!
                              знаеш ли защо си защитен / а не беше , бога ми /
                              защото напоследък изповядвам моята нова стратегия :
                              ти си тъпунгер , но един от последните по-своемо честни тъпунгери :
                              тъпунгер ,коийто по -своемо заслужава уважение ,другите не го вярват ,но ,както и да е !!!!

ето го и моето кредо :
                              "честноста е първата глава от книгата на мъдроста "-Томас Джеферсън !!!
                              Това ,батка ,не можеш ,да го чуеш и от ония ,които домува в БИБЛИОТЕКАТА !!!

Да ,знам , че съм добър ,знам ,че и много цървули ,ще ми скочат неаргоментирано !
                              е и ?
                              нима ,не признаваш ,че ти е по приятно да контактуваш с умници в този скапан форум ???
                              сори БАТКА ,мене всеки момент ще ме баннат !
                              затова се размеквам ,
                              като ме праснат ,знам ,че ще спра да пиша под други никове !
                              по-принцип разговарям с всякакви хора - както с простаци , така и с доста умни люде

от всеки има какво да се научи - това ми е основно кредо в живота

няма проблем да се видим - знаеш , че съм свободен 7/24
                              сори ,направих поправка след ТОМАС ДЖЕФЪРСЪН !
                              ДРЕМЕ МИ !
                              Стози цитат ми върви , вярвам му ,ПЕЧЕЛЯ да кажем добре !
                              в тоят ред на мисли , ПОЛКИ , би ли пояснил мнението си за ПЕШО 777
                              ако може искренно ,ако може лично , ако може и край на контакта ?
                              както кажеш АМИГО :

честноста е първата глава от книгата на мъдроста "-Томас Джеферсън !!!
                              няколко мисли за колекцията ти

Първоначално изпратено от Томас Джеферсън
                              Откривам, че колкото по-усърдно работя, толкова повече късмет имам.
                              Харесвам мечтите за бъдещето повече от историите за миналото!
                              Най-ценната дарба от всички е никога да не използваш две думи, когато може да използваш една.
                              Честността е първата глава от книгата на мъдростта.
                              Дървото на свободата трябва да бъде наторявано от време на време с кръвта на патриотите и тираните!
                              Човек, който не чете нищо, е по-образован от онзи, който чете само вестници.
                              какво точно за Пешо777 те интересува ???

стремя се винаги да съм искрен - дали успявам околните ще кажат
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                                [color=red]
                                4и4ка , това АУДИ имаш ли го още или го взеха ???
                                понеже си един от необходимите ,жокери ,контактувайки с слабоумни ,честно ,дай ,да се видим !!
                                Знаеш ли ,защо невернико ??
                                просто ти го заслужаваш ??
                                ако не ,друго ,то поне заради емоцията ,респ. плащането при МИРО !
                                СОРИ батка ,цървулите ,които ,ги черпава ,отдавна не си спомнят за теб !!!
                                аз не пих ,но си спомням за теб !
                                ако ,не за друго ,просто ,защото съм по-добър от теб !!
                                е и ?
                                мислиш ли ,че няма тотално ,по-гниди от теб ??
                                не бих казъл !
                                бих казъл ,обаче че остана :
                                макар и победен , един от малкото хора ,които се опитват да си владеят нервите !

п.п. Така ,те харесвам ПОЛКИ , достойнството е по -важно от малкото пари , от малкото , обаче !

п.п.дай да се видим без цървули ??? Другото ти е ясно предполагам !
                                ако пък ,не разбираш :
                                по една бира на калпак , колкото и пиянски да звучи !!!
                                УМНИЦИТЕ ОТКАЗАХА , СОРИ !
                                три пъти си преправяш поста - три пъти не можеш да си разчетеш мисълта
                                да разбирам ли , че си бил на срещата ???
                                не приятелю ,просто ми писна селски трътки да ме поучават на правопис !!!!!!
                                това проблем ли е за тебе ?
                                или искаш да се пребориш с моите хора ,които ме смазват на тема правопис ?
                                опс !! забравих да кажа : въпросните хора получават много тарикатска заплата от мен АМИГО !
                                не се съмнявам в теб

то тарикатското е някой да ти бачка за без пари , а не да им даваш тарикатска заплата - ти си знаеш

не ми отговори - беше ли на срещата ???
                                НЕ СЪМ БИЛ и не съжалявам ,за това !
                                да приемем ,спрямо старшината , които набблюдава ,че тогава просто не е било мястото !
                                споко ,защитен си ! дай да се видим !!!!
                                знаеш ли защо си защитен / а не беше , бога ми /
                                защото напоследък изповядвам моята нова стратегия :
                                ти си тъпунгер , но един от последните по-своемо честни тъпунгери :
                                тъпунгер ,коийто по -своемо заслужава уважение ,другите не го вярват ,но ,както и да е !!!!

ето го и моето кредо :
                                "честноста е първата глава от книгата на мъдроста "-Томас Джеферсън !!!

Това ,батка ,не можеш ,да го чуеш и от ония ,които домува в БИБЛИОТЕКАТА !!!

Да ,знам , че съм добър ,знам ,че и много цървули ,ще ми скочат неаргоментирано !
                                е и ?
                                нима ,не признаваш ,че ти е по приятно да контактуваш с умници в този скапан форум ???
                                сори БАТКА ,мене всеки момент ще ме баннат !
                                затова се размеквам ,
                                като ме праснат ,знам ,че ще спра да пиша под други никове !
                                по-принцип разговарям с всякакви хора - както с простаци , така и с доста умни люде

от всеки има какво да се научи - това ми е основно кредо в живота

няма проблем да се видим - знаеш , че съм свободен 7/24
                                сори ,направих поправка след ТОМАС ДЖЕФЪРСЪН !
                                ДРЕМЕ МИ !
                                Стози цитат ми върви , вярвам му ,ПЕЧЕЛЯ да кажем добре !
                                в тоят ред на мисли , ПОЛКИ , би ли пояснил мнението си за ПЕШО 777
                                ако може искренно ,ако може лично , ако може и край на контакта ?
                                както кажеш АМИГО :

честноста е първата глава от книгата на мъдроста "-Томас Джеферсън !!!

Коментар

Working...
                                X