If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
защо се занимавате въобще
Айъ разбира само от ломско
И от Фазерлес, който ме радва днес. Иначе и тая еуфория е чудо за три дни или 3 часа. Хиляди причини има за това.
ти не си ли продаде фазера??
айде моля те да ми казваш къде влизаш, за да си правя сметката
а аз ще те черпя по едно ломско
Ами аз на всички казвам, засега в Ломско и фазера. Голяма част от блучиповете са пред фалит, така че там освен да дразня платените им фенове, други интереси нямам.
защо се занимавате въобще
Айъ разбира само от ломско
И от Фазерлес, който ме радва днес. Иначе и тая еуфория е чудо за три дни или 3 часа. Хиляди причини има за това.
ти не си ли продаде фазера??
айде моля те да ми казваш къде влизаш, за да си правя сметката
а аз ще те черпя по едно ломско
Ами аз на всички казвам, засега в Ломско и фазера. Голяма част от блучиповете са пред фалит, така че там освен да дразня платените им фенове, други интереси нямам.
Айде чужденците минаха на червено, следващите 75 минути и тук ще мине негативната вълна вероятно.
Мога ли да те попитам от къде следиш инфото за чужденците, з' преди 1ч-1.30 ч бяха много по-зле сега дори започнаха да възстановяват което ме навежда на мисълта, че информацията ти е старичка?!?!?!
Хайде стига с глупости бе как не ви писна не мога да Ви разбера ?
Тя посоката е ясна от 2 години насам... На много ъпъри едва последните месеци им се изЯсни положението!
Въпросът е ти кога ще си признаеш, че монетата има 2 страни, а нещата, които пишеш тук са си евтини провокации
стига сте го закачали
паднал не се рита
още се чуди за облигациите на данске, че дават повече от депозита му
а и не е осъзнал как ще го извъртят с обезценката на парите
а и със задаващата се инфлация положението става антирозово
+1... има място и за оптимизъм . След интервюто на Мобиус по bloomberg и новината за 100-те млрд. за проблемни активи... Макар че днес си мисля, че американците малко ще върнат. Като цяло само фалита на България не е отразен на бфб-то, така че бавно и плавно...посоката е
Къде инфлация бе момчета? От къде ще дойде тази инфлация? Я се стегнете малко. :wink:
Коментар