IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master
    Как е момчета и момичета, оптимизЪма? Май се топи като мартенския сняг отвън?!...
    Маста, я кажи колко е реалната лихва по депозитите примерно пресметнато по Фишер
    ако искаш да ти я сметна по данни на нси (в които никой не вярва)
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Как е момчета и момичета, оптимизЪма? Май се топи като мартенския сняг отвън?!...
      Остави ги Мастъре! Като придобият твоята мъдрост ще разберат на къде духа вятъра :-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Как е момчета и момичета, оптимизЪма? Май се топи като мартенския сняг отвън?!...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
          Първоначално изпратено от wannarock
          Първоначално изпратено от Айъ
          защо се занимавате въобще
          Айъ разбира само от ломско
          И от Фазерлес, който ме радва днес. Иначе и тая еуфория е чудо за три дни или 3 часа. Хиляди причини има за това.
          ти не си ли продаде фазера??
          айде моля те да ми казваш къде влизаш, за да си правя сметката
          а аз ще те черпя по едно ломско
          Ами аз на всички казвам, засега в Ломско и фазера. Голяма част от блучиповете са пред фалит, така че там освен да дразня платените им фенове, други интереси нямам.
          e щом инфото не е конфиденциално няма да черпя

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
            И от Фазерлес, който ме радва днес. Иначе и тая еуфория е чудо за три дни или 3 часа. Хиляди причини има за това.
            Ами аз на всички казвам, засега в Ломско и фазера. Голяма част от блучиповете са пред фалит, така че там освен да дразня платените им фенове, други интереси нямам.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

• защо се занимавате въобще

някой не се ли дразни с какъв оборот сме на зелено днес??

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                    Айде чужденците минаха на червено, следващите 75 минути и тук ще мине негативната вълна вероятно.
                    Мноооого вероятно ;-)
                    Дваминцата, взехте от девет кладенеца вода да носите, ама тъй и ще си останете .....жадни

Коментар

Айде чужденците минаха на червено, следващите 75 минути и тук ще мине негативната вълна вероятно.
                      Мога ли да те попитам от къде следиш инфото за чужденците, з' преди 1ч-1.30 ч бяха много по-зле сега дори започнаха да възстановяват което ме навежда на мисълта, че информацията ти е старичка?!?!?!

Хайде стига с глупости бе как не ви писна не мога да Ви разбера ?

Коментар

Мноооого вероятно ;-)
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Айде чужденците минаха на червено, следващите 75 минути и тук ще мине негативната вълна вероятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Първоначално изпратено от Forex Master
                            Първоначално изпратено от destiny x
                            така че бавно и плавно...посоката е
                            Тя посоката е ясна от 2 години насам... На много ъпъри едва последните месеци им се изЯсни положението!
                            Въпросът е ти кога ще си признаеш, че монетата има 2 страни, а нещата, които пишеш тук са си евтини провокации
                            стига сте го закачали
                            паднал не се рита
                            още се чуди за облигациите на данске, че дават повече от депозита му
                            а и не е осъзнал как ще го извъртят с обезценката на парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                              Първоначално изпратено от kaloian
                              а и със задаващата се инфлация положението става антирозово
                              +1... има място и за оптимизъм . След интервюто на Мобиус по bloomberg и новината за 100-те млрд. за проблемни активи... Макар че днес си мисля, че американците малко ще върнат. Като цяло само фалита на България не е отразен на бфб-то, така че бавно и плавно...посоката е
                              Къде инфлация бе момчета? От къде ще дойде тази инфлация? Я се стегнете малко. :wink:
                              шегаджия

Коментар

така че бавно и плавно...посоката е
                                Тя посоката е ясна от 2 години насам... На много ъпъри едва последните месеци им се изЯсни положението!
                                Въпросът е ти кога ще си признаеш, че монетата има 2 страни, а нещата, които пишеш тук са си евтини провокации
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X