IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nabliudatel
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    За утре има едно спасение обаче. Поради "технически" причини БФБ да започне да работи/функционира в 13.44 :-)
    В 9:34 :-), ама както казах, каквото има да се случва ще се случи... какво ще е ... ще видим... и без това мисля че вече всички сме само наблюдатели... играчи не останаха...купувачи има, ама на ниско... продавачи също, но с колко ли акции и колко ли пари ще могатда вземат за тях!
    Не сипнат ли закъсали фондове, пазарът ще е стабилен!
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
      И тук се е напълнило със стинкаджии- драскачи.
      Себе си ли визизираш ?

Стотинката е цар, като няма левчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        За утре има едно спасение обаче. Поради "технически" причини БФБ да започне да работи/функционира в 13.44 :-)
        В 9:34 :-), ама както казах, каквото има да се случва ще се случи... какво ще е ... ще видим... и без това мисля че вече всички сме само наблюдатели... играчи не останаха...купувачи има, ама на ниско... продавачи също, но с колко ли акции и колко ли пари ще могатда вземат за тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Според мен до края на март СОФИКС ще е стигнал до под 200. Може би и това ще е дъното, въпреки че не мисля че движението нагоре ще е мигновенно.
          Кризата тепърва има да настъпва в България.
          По определени позиции предполагам могат да се наблюдават цени от по 30% - 50% по-ниски от сегашните.
          Доказал си вече, че успеваемостта в прогнозите ти е малко по-ниска от на една средно статистическа врачка.
          Относно Софикс той отдавна реално е под 200 ако не е КТБ.
          Ако преизчислиш Софикс в някой бъдещ период със сегашната му структура едва ли никога ще да получиш стойности под 200.
          Единствената позиция която може сериозно да го потопи това е КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
            Според мен до края на март СОФИКС ще е стигнал до под 200. Може би и това ще е дъното, въпреки че не мисля че движението нагоре ще е мигновенно.
            По определени позиции предполагам могат да се наблюдават цени от по 30% - 50% по-ниски от сегашните.
            EquityPrivate , през април добри отчети и стабилни компании ли чакаш... или през март това ще бъде изконсумирано.....
            За изкунсумирането... все си мисля, че прекалихме и продължаваме... за отчетите... все си мисля, че не са толкова апокалиптични колкото обезценките на компаниите... а апокалипсиса в отчетите го чакаме вече поне от 3-4 отчетни периода насам!

Коментар

• Според мен до края на март СОФИКС ще е стигнал до под 200. Може би и това ще е дъното, въпреки че не мисля че движението нагоре ще е мигновенно.
              EquityPrivate , през април добри отчети и стабилни компании ли чакаш... или през март това ще бъде изконсумирано.....

Коментар

• undoo

Точно ! Което означава 0.5% нагоре -надолу вече най вероятно.Софикс е интересно кога пак 1000. А борсата няма да се продаде защото както е пълна с гнили круши така ще се изпокарат на опашката кой да я купи.
                D.Y.F-091066

Коментар

Твърде е възможно да си прав!
                  Само дето борсовата криза в България настъпи много преди икономическата!
                  В САЩ например икономическата криза вилня доста преди да настъпят сривовете... ако погледнем реално щатите са само на около 50% от върховите им стойности през 2007 г., а ние бяхме на това ниво още през август 2008 г.
                  Впоследствие при нас наблюдавахме спадове, които обезцениха акциите ни още над 3 пъти.
                  Дали не е дошъл момента САЩ да си падат, а БФБ да си кротува.... и съответно когато САЩ започнат отново да растат и ние да растем с тях.... та даже за да бъде огледален образа на случилото се при нас през есента... да растем с по-големи темпове от техните :-)
                  Разбира се това би било прекалено хубаво за да е истина, но аз лично бих се радвал поне нещо подобно да просветне тук там...
                  Пиша тези неща, защото си мисля, че никой няма интерес БФБ да пада и да плюй по нашите си акции... освен може би продалите и чакащи мнооого мнооого ниско... не Ви прави чест .... на много от пишещите тук... аз също имам доста изчакващ кеш, но си мисля, че ако нещо има да се случва то ще си се случи и няма нужда от дразнене и заяждане по темата... и особено от трупане на евтина популярност!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Дау утре ще е вече под 7К. Днес просто времето не му стигна... А софикс скоро ще е под 200...

Че той софикса като махнеш КТБ отдавна е под 200!

Коментар

• Някой тука нещо не беше ли обещал ако DAX-а падне под 4к?

Коментар

• И тук се е напълнило със стинкаджии- драскачи.

Коментар

• 4i4ko Pari4ko, за да не спамим теми които би трябвало да съдържат мнения касаещи конкретни позиции, а не дължината на .. инвестициите на пишещите по тях, ще отговоря тук.

Според мен освен в НАРОДЕН ТЕАТЪР и на БФБ в целят свят в момента СЕ ИГРАЕ това,

http://www.nationaltheatre.bg/index.php?NameID=264

Тук просто надминаваме себе си, а кой как го играе индивидуално не винаги има общо с принципното му мнение по дадена позиция. Работата често е като във вица за двамата евреи дето се срещнали на гарата и единия попитал другия:

- за къде пътуваш Моше?
                          - за Виена
                          - аха, казваш ми че пътуваш за Виена, за да си помисля че не пътуваш за Виена, а ти всъщност ще пътуваш за Виена.. Защо ме лъжеш бе Моше..

Лека

Коментар

• За утре има едно спасение обаче. Поради "технически" причини БФБ да започне да работи/функционира в 13.44 :-)

Коментар

За съжаление си прав. А що се отнася до софикс под 200 стойността му вече няма да има значение, защото очертаващите се промени в компаниите които са съставни части ще го направят на практика нестравним с досегашните исторически стойности!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Според мен до края на март СОФИКС ще е стигнал до под 200. Може би и това ще е дъното, въпреки че не мисля че движението нагоре ще е мигновенно.

Коментар

Working...
                                X