If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак сте се разкудкудякали.Всеки държи да подскаже нивото на своето безхаберие.Петър Караиванов дразни,но напипва предстоящите събития.В политическо отношение е профан,но е млад,простено му е.На тоя етап кинти няма да има,а търпеливите ще вземат парите на многознайковците.Так устроен мир земной,так устроен будет вечно.Шах и мат!
То тогава направо не 50% а ще си падне със 100% още надолу , само където точно банките са на такива активи много и после няма да могат да ги продават на борса а ще отворят битак за тях. Дребен проблем е икономическото доверие към битака пък още по дребен че икономиката без грам такова няма да върви.
Пак сте се разкудкудякали.Всеки държи да подскаже нивото на своето безхаберие.Петър Караиванов дразни,но напипва предстоящите събития.В политическо отношение е профан,но е млад,простено му е.На тоя етап кинти няма да има,а търпеливите ще вземат парите на многознайковците.Так устроен мир земной,так устроен будет вечно.Шах и мат!
то беше ясно че като свърши спада на развиващите се пазари ще започне в развитите. от тук вече няма кой да се изтегля и няма да пада значително. лошо че системата е FILO
kaloianе , от десетина приятели ,който участвахме на БФБ ..... останах само аз , като имаш предвид , че бях от всички най предпазлив..... но си повярвах лятото .Сега са ме оставили аванс пост и ако се обърнат нещата ........ще ги свикам под знамената... но според мен няма да падаме много , но и няма кой да купува... а и за ракети не става дума.
Апокалиптични прогнози не съм имал няма и да имам нито за БФБ нито за каквото и да е друго ( не случайно пиша в 3л. ед.число)
За БФБ за утре имам само ясно изразени Мечи настроения ! И продължавам да ги имам.
За мен 50 % спад от този момент / не че не може да стане/ е апокалиптика .... но приемам уточнението и се извинявам.
то беше ясно че като свърши спада на развиващите се пазари ще започне в развитите. от тук вече няма кой да се изтегля и няма да пада значително. лошо че системата е FILO
Бе тя само да не стане ФЕЛАЦИО,че тогава вече...........лошо.
Апокалиптични прогнози не съм имал няма и да имам нито за БФБ нито за каквото и да е друго ( не случайно пиша в 3л. ед.число)
За БФБ за утре имам само ясно изразени Мечи настроения ! И продължавам да ги имам.
За мен 50 % спад от този момент / не че не може да стане/ е апокалиптика .... но приемам уточнението и се извинявам.
Бат Пепи репата свършват, колкото и да ти е мъчно...........,
продават тук там някое кобосче, изкупуват му акцииките и
след това гледа умно, умно............и се пита ,
абе к'во става, нали щяхме да падаме още!
Така, че трудно, трудно бате с манипулациите............., беше,
каквото беше......, който е искал някакъв кеш има го,
който е решил да не продава повече, трудно се манипулира!;-))
Пепка......с този си пост просто още веднъж затвърди увереноста ми, че ни предстои поне още 50% път надолу.........безплатни консултациии не давам,така че не ме питай защо ! ;-)
а к'во става с твоите прогнози за 2000 -СОФИКС.........хахахаха...
или ти пишеш как ти е угодно за момента - на където духа вятъра.........,
като истински оргазъм изпитваш, ако нещо пада , срива се и т.н.!;-))
Като гледам Апокалиптосите-кредитополучатели мнооого са се вихрили
с техните апокалиптични картини по време на празничните и почивни дни........,
и така не разбраха , че к'вото и да пишат,
борда няма да падне , за да и поевтинеят/ обеценят/ кредитите......,
Въпреки желанията на апокалиптосите живота продължава!;-))
Адашче....те тез прогнози бяха за 2010г.,ама ревизия им трябва и като сгреша,не се срамувам да си призная.
А иначе аз и фирмата ми кредити нямаме,така че ми е през оная работа. Аз за разлика от теб се опитвам да гледам реално и трезво на нещата без емоции.А ти с твоите ХДПАДки можеш или да си налепиш стената или да си избършеш насрания гъз (виртуално разбира се)
Коментар