If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбира се, че пак ще качим на пързалката - например след водещата новина на първа страница. Сега ще видите как и най-добре развиващите се компании на БФБ, които дори за Осма година отчитаха по 30-80% ръст на печалбите, изведнъж ще заработят на загуба или направо ще изпофалират, само защото някакъв мастурбант от МВФ им е заповядал... ;-)
Ми не, Импе ... секси компаниите на БФБ са вдигнали поличките и ги чукат отзад.
И това няма нищо общо с маструбанта от МВФ, той само къса билетчетата за представлението.
, но и са гонили бабите ни по къра и са ги любили по 1-2 часа ...
Препоръчва се особено за хора, които спряха да забелязват, че живеем в най-хубавата страна, с най-хубавите и най-умните жени на планетата и им се привиждат само гейове ...
Хахахахахахаха,
ебаси смешника,
най-хубавата страна,
хахахахаххахаа,
ебаси комплексарите.....
Не се прави на гей. Комплексари са тези, които винаги харесват повече чуждото от своето.
Да
а да си завреш главата в пясъка и гъза ти да е постоянно на течение, а ти да се правиш, че нищо не усещаш е супер, нали....!!!!хахахахахха
Препоръчва се особено за хора, които спряха да забелязват, че живеем в най-хубавата страна, с най-хубавите и най-умните жени на планетата и им се привиждат само гейове ...
Хахахахахахаха,
ебаси смешника,
най-хубавата страна,
хахахахаххахаа,
ебаси комплексарите.....
Не се прави на гей. Комплексари са тези, които винаги харесват повече чуждото от своето.
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Разбира се, че пак ще качим на пързалката - например след водещата новина на първа страница. Сега ще видите как и най-добре развиващите се компании на БФБ, които дори за Осма година отчитаха по 30-80% ръст на печалбите, изведнъж ще заработят на загуба или направо ще изпофалират, само защото някакъв мастурбант от МВФ им е заповядал... ;-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Гугъле, абе не ни се привиждаш бе. Реален си
Ти май си по реален педерунгел с това мазно дебелогъзо Григориус! Дееба и подлогите ви чуждоземни...
Гугъле, абе не ни се привиждаш бе. Реален си
Сега да не кажеш,че и аз ти се привиждам.Сваляй гащите червен педал
ние си ги знаем всичките клонинги , мен не би ме учудило ако появи някой с ник "клоун"-инг
или ка'ко ка'ко
дами и пичове,
киселото мляко е било свещенно за дедите ни!
От него те са ставали не само юнаци и герои, но и са гонили бабите ни по къра и са ги любили по 1-2 часа ...
Коментар