Абе, къде е Пецко да му се порадваме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: ..........
Първоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от destiny x.....
аз лично предпочитам да се задържи на тези нива... искам да събера кеш+ отчетите за Q1 2009
не е препоръкапо краткосрочно до 100% тази пролет, а ми се иска да се задържи поне още няколко месеца на тези или по ниски нива
Коментар
-
[quote="bulman1974"]Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от bulman1974Кoлеги утре ще има ли альш вериш.
на женскийо
(ас съм доле при цветята...)малко смееех утре се отработва брат миХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Re: ..........
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от destiny x.....
аз лично предпочитам да се задържи на тези нива... искам да събера кеш+ отчетите за Q1 2009
не е препоръка
Коментар
-
..........
на ПК прогнозите (простотийте) не ме интересуват, той не ми е критерий. По-скоро бих изчакал още няколко положителни сесии... отколкото сега да се хвърлям през глава да пазараувам. Корекцията(ако има такава) може да зарадва само спекулантите да изкарат малко джобни за кафета....
не е препоръка
Коментар
Коментар