If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А някой гледа ли Бикове vs. Мечки как Пешката задаваше въпроси на Развигор Христов после се опитваше да му даде и отговорите
Не,изтървал съм. Даваха ли го на запис или повторение?
Аз гледах повторението.Не цялото но част от него.Когато Христов не даваше отговорите , които Пешката искаше да чуе се нервеше яко Голямата му болка се оказа Сребърния фонд
Атила според мен ДФ-тата едва ли скоро ще усетят приток на свежи пари.
Защо мислиш така??
Има много причини това да се промени бързо:
- тоя бурен ръст, който е добре отразен в медиите!
- наличието на много кеш - в евра, на депозити
- достъпност до кредитно рамо - отново
- визията, че се излиза от кризата
Защото хората са наплашени а времената когато страха ще е по-малък от алчността е още далече. Така мисля.Ръста през следващите седмици ще го правят инвеститорите, на които това им е работа или страничен доход.А хората със спестяванията, които си вкарват парите в ДФ-та според мен ще изчакат.
Аз съм повече оптимист! Мисля, не трябва да подценяваме силата на алчността - и то особено на българина!
Атила според мен ДФ-тата едва ли скоро ще усетят приток на свежи пари.
Защо мислиш така??
Има много причини това да се промени бързо:
- тоя бурен ръст, който е добре отразен в медиите!
- наличието на много кеш - в евра, на депозити
- достъпност до кредитно рамо - отново
- визията, че се излиза от кризата
Защото хората са наплашени а времената когато страха ще е по-малък от алчността е още далече. Така мисля.Ръста през следващите седмици ще го правят инвеститорите, на които това им е работа или страничен доход.А хората със спестяванията, които си вкарват парите в ДФ-та според мен ще изчакат.
Човече, моя ангажимент към БФБ е дългосрочен! Ако даде Господ - ще съм на нея и след 10 години!!!
Сериозно ли си мислиш, че бих изтървал "поколенческия си шанс", стоейки на депозит??
Това което ме притеснява е твърде бързия ръст - и евентуалното изкривяване на някои позиции...
А също и причините за ръста - той е в резултат на действията на няколко големи спекуланта!!
Засега ДФ практически нямат нови записвания на дялове! дано бързо да се промени това - ще е гаранция за стабилност на постигнатите стойности!
Коментар