IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А дано!!!Но съм малко песимист!!!
    kefala , когато купуваш акции трябва да си песимист за компанията и акциите а когато продаваш трябва да си оптимист че вече си независим и свободен ..... мисъл на първия ми брокер.....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Даа,не искате да ме изчакате до октомвриии!!!
      http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/08...a_polovina_za/

Бизнесът предвещава по-тежка втора половина за българската икономика

Те ще те изчакат......
      А дано!!!Но съм малко песимист!!!

Коментар

• Даа,не искате да ме изчакате до октомвриии!!!
        http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/08...a_polovina_za/

Бизнесът предвещава по-тежка втора половина за българската икономика

Те ще те изчакат......

Коментар

• Даа,не искате да ме изчакате до октомвриии!!!

Коментар

• споко ли....тия дето нарочно продават,знаееки че няма правила.. и не само за това..
            Сега да не може да си купите ефтино...Защото една такава криза е шанс,а в България е нещо нормално... нали....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
              само дето това е факт от няколко месеца навън.... а тука Софикс изостава доста....защо ли ...
              Е споко де.Сега Софикс-а си почива.Малко ли беше скокчето?Ще има пак мисля.Скоро може би.
              Life won't wait for you.

Коментар

• само дето това е факт от няколко месеца навън.... а тука Софикс изостава доста....защо ли ...

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/08...vane_zapochna/
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                    Gaki,
                    нали таблицата ти беше с краен срок септември ?? що не я публикуваш?
                    Отговорът бе публикуван тук,във форума,мисля на 06.08.2009 г.

Коментар

• Gaki,
                      нали таблицата ти беше с краен срок септември ?? що не я публикуваш?
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                        чакайте бе хора, снощи щатите напълниха гащите ... при нас "+"? :-)
                        проповедниците на кУрелацията могат ли да дадат смислено обИЯснение? :-)
                        Гугъле, пак четеш вчерашен вестник. Ами да, така е - когато Wall Street пръдне, светът се насира... Недей гледа "снощи" - виж фючърите на DOW за днеска и ще си получиш обИЯснението...
                        :-)

Коментар

• Съкратиха 60 % от банкерите и застрахователите във Великотърновско
                          охо!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                            чакайте бе хора, снощи щатите напълниха гащите ... при нас "+"? :-)
                            вече вървим от изток на запад, до 9.30 БФБ още малко запад до 10 часа проверявяме как е и се ( вчера преди да отворят немци бяхме около - 2.5 - 3) насираме до - 4 или Япония + 1/2 DAX

Коментар

• UUUP 4000

Коментар

• чакайте бе хора, снощи щатите напълниха гащите ... при нас "+"? :-)

Коментар

Working...
                                X