IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    към софикс 1345 ще анализирам сигналите за евентуално влизане на софикс 374568723456384
    Бъди предпазлив, защото на 374568723456384 ще има лека корекция и би могъл да влезеш на по-добро ниво, ако изчакаш... например 374568723456084... ама трябва да бълваш апокалиптични прогнози през това време
    Предполагам че трябва да го правя в "Оптимизъм на БФБ" и ника ми да е Кунг фу Панда, а може и Teddy Bear или пък Разумъ ,става и Аки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
      към софикс 1345 ще анализирам сигналите за евентуално влизане на софикс 374568723456384
      Бъди предпазлив, защото на 374568723456384 ще има лека корекция и би могъл да влезеш на по-добро ниво, ако изчакаш... например 374568723456084... ама трябва да бълваш апокалиптични прогнози през това време
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• към софикс 1345 ще анализирам сигналите за евентуално влизане на софикс 374568723456384

Коментар

• Опа, почна се

Коментар

• Другари аз предлагам пазарът да реши спора ви,а?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Е извинявай, щом си се засегнал толкова. Щом си сигурен ,че имаш повече, може и така да е, въпреки, че няма гаранция. Нито пък има значение.
              Нищо лично. Нито лошо. Само казах, (както и го написах), че през октомври пак ще си песимист. Ще имаш възможност да ме опровергаеш, ако не съм прав.
              А дали ще научиш? Не държа, да е от мен, но така или иначе, човек постоянно се учи. Особено на борсата.
              Не беше заяждане, просто шеговита закачка към близки никове - така или иначе имаме ник "мече ..."
              мечето Йоги , съжалявам ,че бях малко груб в написаното , но с кореспонденцията с няколко колеги от форекса техничари и фундаменталисти назрява мнението ,че това последното качване на Софикс може да е очакваното през септември ...
              Относно мечето .... имам 40 , 50 % в дългосрочни акции , 30 % спекулански капитал и 20 % резерв... С 30 процента нищо не ми пречи да купувам и продавам на ден стига и една стотинка да имам печалба.....Успехи , но ми се струва пак че ще има време разделно.... много колеги който забравиха предишните две години..... А относно Хамлетовския въпрос той важеше след изборите и преди качването и след идващата корекция ...... ако има.

Коментар

• Днес?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                  Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  Ще прибират печалбите тогава, кефале. А мечето-Цвети, ако и тогава няма акции, пак ще ни казва, че е песимист.
                  Щом всичко е ясно, значи няма да има изненади )))
                  мечето Йоги , когато отправиш пост към някой трябва да си запознат с начина на мислене и стратетия на инвестиране на борсата .... съжалявам но си поредния досадник от който няма да науча нищо.....сигурно имам доста повече акции от теб и в количество и в парична равностойност .... в момента.
                  Е извинявай, щом си се засегнал толкова. Щом си сигурен ,че имаш повече, може и така да е, въпреки, че няма гаранция. Нито пък има значение.
                  Нищо лично. Нито лошо. Само казах, (както и го написах), че през октомври пак ще си песимист. Ще имаш възможност да ме опровергаеш, ако не съм прав.
                  А дали ще научиш? Не държа, да е от мен, но така или иначе, човек постоянно се учи. Особено на борсата.
                  Не беше заяждане, просто шеговита закачка към близки никове - така или иначе имаме ник "мече ..."
                  не и обръщай внимание на цветито - тя не знае какво говори/пише в следствие на трудно преживяните пропуснати печалби през последните три седмици

цветито сега се намира пред хамлетовата диалема "да купя или да не купя - туй е въпросът"
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                    Ще прибират печалбите тогава, кефале. А мечето-Цвети, ако и тогава няма акции, пак ще ни казва, че е песимист.
                    Щом всичко е ясно, значи няма да има изненади )))
                    мечето Йоги , когато отправиш пост към някой трябва да си запознат с начина на мислене и стратетия на инвестиране на борсата .... съжалявам но си поредния досадник от който няма да науча нищо.....сигурно имам доста повече акции от теб и в количество и в парична равностойност .... в момента.
                    Е извинявай, щом си се засегнал толкова. Щом си сигурен ,че имаш повече, може и така да е, въпреки, че няма гаранция. Нито пък има значение.

Коментар

• От където и да го гледам, 50% са си напълно нормални до края годината. После нормализиране, отчети, резултати и вече кой каквото си надроби.

Коментар

• Никои не очаква че утре ще се събудим в октомври 2007 г. и софикса да е 2000 ....
                        Важното е че спада свършва и почва полека лека пълзене на горе.
                        За сега това е достатъчно!
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          Първоначално изпратено от markov
                          Кристооо, къде си стига само черни новини качва. Даваи и с белите

Глобалната рецесия вече приключи и възстановяването започна, заяви главният.....
                          markov, кое е положителното за България от поста ти?
                          Нищо разбира се , това е най-песимистичната новина дето съм чел от месеци
                          В поста ми към теб нямаше ирония или заяждане. Интересно ми беше какво позитивно беше прочел в статията относно България.
                          Здраве да е.....
                          Най общо казано , развития свят ни завлече в клизата , те ще ни и извлекат.....
                          Обърни внимание на червените букви. Те са притеснителни за нас. Тези във виолетово са направо ужасни.

Глобалната рецесия вече приключи и възстановяването започна, заяви главният икономист на Международния валутен фонд (МВФ) Оливие Бланшар, цитиран от MarketWatch.

Глобалната рецесия бе нетипична, такова ще бъде и възстановяването, каза още Бланшар и добави, че не трябва да очакваме много голяма норма на растеж на икономиката.

Обратът няма да е елементарен”, пише Бланшар в статия, разпространена от МВФ. „Кризата остави дълбоки следи, които ще се отразят и на предлагането и на търсенето за много години напред”, счита икономистът.
                          Задава се растеж за повечето страни, но той няма да е достатъчно силен, за да намали безработицата в близко време.

Растежът все още е изключително зависим от правителствените стимули на фискалните и монетарните политики на отделните страни. Устойчивият растеж „ще се нуждае от деликатни политики по ребалансиране, както в рамките на отделните страни, така и помежду тях”, каза Бланшар.

„Устойчивото възстановяване в САЩ и в останалия свят в крайна сметка изисква ребалансиране от публичните инвестиции към частните разходи”, заяви икономистът на МВФ и добави, че фискалните дефицити целящи стимулирането на икономиката трябва да бъдат преодолени.

САЩ не може да разчита на ниски лихви за устойчив растеж. „Устойчивото възстановяване вероятно ще изисква увеличаване на експорта на САЩ и съответстващото на него намаляване на износа в останалата част на света и главно на износа от Азия. Китай трябва да засили вътрешното търсене”, казва още Бланшар.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706

Глобалната рецесия вече приключи и възстановяването започна, заяви главният.....
                            В поста ми към теб нямаше ирония или заяждане. Интересно ми беше какво позитивно беше прочел в статията относно България.
                            Здраве да е.....
                            Най общо казано , развития свят ни завлече в клизата , те ще ни и извлекат.....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Един новак да пита, да улазям ли у акциите веке?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov

Здраве да е.....

Коментар

Working...
                                X