IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psycoholic
    Е, може би не съм разбрал колко точно ме цакат, но от опит знам, че разликата ми трябва да е > 3% купува/продава за да си струва напъна да дей-традевам и да зарадвам не само брокерот!
    Иначе като ви чета повечето сте се надумкали от лакомия ;-) Лошо нема, стига да ви устискат нервите на неизбежната (дано да е лека) корекция!
    дали могат да го натирят на 300?
    помня, че не вярвах да иде и под 700, е сега мечтаем да сме на 500.... :-)
    на границата съм между оптимизма и песимизма... Мастъра викаше, че там е реализма... чудеса няма, иде нелека зима... опитвам се да гледам реалистично

имам си доволно акции и от бая време, а мнените миили въпросите , които ме вълнуват не са препоръка за нищо

Коментар

• Май твърде много хора чакат БФБ да коригира. Кой се надява на малко, кой мечтае за повече, но болшинството брокери и инвеститори искат да видят корекция. А при такива насторения пазара често прави обратното. И корекцията идва когато на повечето вече им е омръзнало да я чакат и да изпускат тренда и са се намятали на влака

Коментар

• САЩ обърнаха сесията и успяха да излязат на зелено.Ако и премаркета е на плюс,утре ще продължи тестването на ниво 4.85.Сега сме само с 2.30 пункта отдолу,което е преодолимо.Не всички новини са черни.Днес бях изненадан от желанието на някои да продават на всяка цена.Много страх се е насъбрал и дава отражение.Отново CHIM се очертава да е воденичния камък.Странна работа.Успех на колегите.

Коментар

• АйдИИИИ, днес каубоите наемат, утре оризовите ферми и те да стават зелени, че нашия бит пазар да отива над 500.
          Желая ви до месец и да гледаме новия филм - справка тук: http://vbox7.com/play:ac325361
          (Гледайте, няма да съжелявате)

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
            Гледам повечето са умерени оптимисти. Пусти му нюх, бая парички ми е донесъл, че сега ли ще ме излъже? Бикове и мечки, успех на всички!
            Красиво но утопично. Пазара в следващите дни ще заколи едните - или биковете или мечките. Такива като мене - нерешителните (нито едното нито другото) само ще бъдат приятелски нае*ани
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Около 0,9% съм на нула
              Аз съм на 0.8 .... но имам минимална сума на сделка..

Коментар

Първоначално изпратено от cymru
                Първоначално изпратено от psycoholic
                Е, може би не съм разбрал колко точно ме цакат, но от опит знам, че разликата ми трябва да е > 3% купува/продава за да си струва напъна да дей-традевам и да зарадвам не само брокерот!
                Иначе като ви чета повечето сте се надумкали от лакомия ;-) Лошо нема, стига да ви устискат нервите на неизбежната (дано да е лека) корекция!
                Около 0,9% съм на нула
                е 0,9 веднъж на влизане и още толкова на излизане...
                0,4 на влизане и 0,4 на излизане + 50ст. на сделка за ЦД /затова грубо винаги го смятам 1%, че не се знае кога човек ще се натресе на айсберг.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                  Около 0,9% съм на нула
                  е 0,9 веднъж на влизане и още толкова на излизане...
                  може да се бъркам, де, утре ще тествам ;-)
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Около 0,9% съм на нула
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Гледам повечето са умерени оптимисти. Пусти му нюх, бая парички ми е донесъл, че сега ли ще ме излъже? Бикове и мечки, успех на всички!

Коментар

• Е, може би не съм разбрал колко точно ме цакат, но от опит знам, че разликата ми трябва да е > 3% купува/продава за да си струва напъна да дей-традевам и да зарадвам не само брокерот!
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                          Първоначално изпратено от lipov
                          Първоначално изпратено от ewgeny
                          Аз днес оформих една бърза къса. Продадох, и после купих обратно. До колкото знам това е разрешено вече.
                          Кой ти е брокера?
                          и аз знам , че покупко - продажба ми е само 0.5% ,незнам но спиред мен днеска има някакъв бъг в системата защото сутринта ми даваше странни грешки кобусчетоо
                          Мхм, 0,5 на вход и толкова на изход... а и за БФБ и ЦД се киха!
                          Преди 1-2 седмци един съфорумец/ка ми го сметна на около 1,5% на транзакция!
                          А, и никой не ти гарантира, че ще прилапаш точно върха/дъното, така че стратегията ти е доста рискова...
                          леле някои голямо дране гледам ви налагат. На мен ми излиза по 0.45% на транзакция с ол инклудед (+ЦД и БФБ такса). независимо от броя и обема. А от 1 окт. даже ще ми е 0.4%.
                          Незнам дали мога да кажа кой е, но съм 0.3% и 0.5 ст. за ЦД. А врътката я направих като тест за себе си и да врътна оборот.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit
                            Тази седмица май няма да минем психологическата граница от 500 пункта при Софикс
                            Като гледам и запада и Азия пада, може да е игра в центъра на полето.
                            Да не се окаже само глуха защита!
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                              Пичове, обтегнали са ме много мечешки настроения от уикенда насам. Бъкан съм акции, не го казвам, защото съм разпродал. Как е при вас?
                              Днеска кеширах 1/4 от портфейла...
                              И мен не тресат едни такива настроения.
                              Можех да шътна поне 50% ама ме достраша. Викам ами ако греша?

По някои позиции дори оставих по некоя и друга бройка акции без да знам защо, продавайки 80-90% от позицията...
                              Един вид в случай, че греша барем да се утешавам с процента на нарастване, ако не с абсолютната печалба...

Ама си мисля, след като видях и европа и САЩ са на червено, утре да взема да разкарам още 25% а? Вие кво ще кажете?

Коментар

• Пичове, обтегнали са ме много мечешки настроения от уикенда насам. Бъкан съм акции, не го казвам, защото съм разпродал. Как е при вас?
                                ghettoff,
                                акциите са ми повече от кеша .... чакам я пустата корекция но когато стана на червено тогава сигурно ще почне....
                                Сигурно не те изненадвам , но с 10 % съм в повече акции от преди месец...

Коментар

Working...
                                X