IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA
    Първоначално изпратено от dnb
    Първоначално изпратено от ATILA

Бичетата в САЩ просто полудяха! Гап 100 пункта!!!!!

ДиДжея вече е 8870!!!!!

Баси ентусиазма....

И тук ще дойде момента! И ако не го направят нашите бастуни от ПФ, ще го направят пак чужденците!!! Само че и при тях ще е печалбата!!!
    какво си се развалнувал толкова, нормално при payrolls такива вдижения
    Данчо, мамин убавецо!

Това движение просто показа къде ще отиде Диджейката вечерта...
    уахахаха,
    за пореден път стана за смях :-)
    зяпа момчето монитора, зяпа цифри, които всеки ги вижда и пише ли пише :-)
    ама за това, което малцина виждат он сляп :-(

извода: видното за всеки не е интересно и не носи кой знае какви облаги, привилегиите са за онези, които виждат в мрака ;-)

Коментар

• чудя се след изборите щрудела какви ли ще ги пише
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от bertram
        би гугал,
        нямам нищо против циганите и турците за да ми казваш расист.... имам против да гласуват цигани срещу 50 лева и да карат с рейсове туркините от истанбул да гласуват за БЪЛГАРСКИ парламент.
        ако за това съм расист - ще го понеса
        Само добавям, че въпросните "избиратели" нямат ни най-малка представа ЗА КАКВО гласуват. Единственото, което знаят е едно номерче и толкова...
        понякога и номерче не знаят, защото има само една бюлетина в секцията

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
          би гугал,
          нямам нищо против циганите и турците за да ми казваш расист.... имам против да гласуват цигани срещу 50 лева и да карат с рейсове туркините от истанбул да гласуват за БЪЛГАРСКИ парламент.
          Само добавям, че въпросните "избиратели" нямат ни най-малка представа ЗА КАКВО гласуват. Единственото, което знаят е едно номерче и толкова...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
            Първоначално изпратено от bertram
            Днес очаквам намаляване освободените в САЩ.
            Неделя са изборите за Е Парламента ( за бога братя гласувайте, за да компенсирате гласа на един купен циганин или докаран с автобус турчин)
            Ако герб поведе чуствително!! то в понеделник очаквам ръст на БФБ и не защото Герб са спасители, а защото ще е показателно за възможно бързо съставяне на правителство след изборите, което много важно. Една евентуална криза есента ще ни се отрази много зле.

успех
            умен човек си бертрам, но с такова неочаквано, крайно странно и расистко изказване!
            какво си мислиш, че постигна като го написа - стана ли по -уверен в себе си?
            при победа на герб , може да последва дори разпад на държавата! Защо?

...този път няма да обяснявам

няма цивилизована, развита страна, която да върви напред с такива лозунги

не се поддавайте на расизма - 5 века по тези земи га е имало... но в наши времена ръка за ръка с расизма вървят морета от кръв - и тяхната и нашата...!
            Може ли една редакция от мен:

Неделя са изборите за Е Парламента ( за бога братя гласувайте, за да компенсирате гласа на един купен избирател или докаран от чужбина с автобус гласоподавател)
            Ако герб поведе чуствително!! то в понеделник очаквам ръст на БФБ и не защото Герб са спасители, а защото ще е показателно за възможно бързо съставяне на правителство след изборите, което много важно. Една евентуална криза есента ще ни се отрази много зле.

успех

Всички са доволни

Коментар

• би гугал,

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                Първоначално изпратено от wannarock
                споменЪ защо се месиш
                на dnb комунистите са негови хора нищо против няма детето
                това къде съм го казал?
                ако си забелязал с би гугъла доста се караме точно на тази тема

но нека де, говори си не ми пречиш
                извинявам се най-официално
                останал съм с грешни впечатления

кажи на Колчо следващия месец да пише сокчетата в тефтера на моя сметка

Коментар

• Абе мама му да е..... обърнат щатитес половин процент и европейските борсички като зайчета подир тях. Е сега гледах Унгария - за 15 минути върнаха един процент...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                    Неделя са изборите за Е Парламента ( за бога братя гласувайте, за да компенсирате гласа на един купен циганин или докаран с автобус турчин)

успех
                    умен човек си бертрам, но с такова неочаквано, крайно странно и расистко изказване!
                    какво си мислиш, че постигна като го написа - стана ли по -уверен в себе си?
                    при победа на герб , може да последва дори разпад на държавата! Защо?
                    ...този път няма да обяснявам

няма цивилизована, развита страна, която да върви напред с такива лозунги

не се поддавайте на расизма - 5 века по тези земи га е имало... но в наши времена ръка за ръка с расизма вървят морета от кръв - и тяхната и нашата...!

Коментар

• лукчо, като няма какво да кажеш поне си трай - по-малко прост изглеждаш така :-)

рев и вой :-)???
                      забавен си или имаше в предвид теб, атила и другите пропаднали "оптимисти" в моментите, в които бяхте изпаднали в нервна криза и истерия от вида на сриващите ви се акции :-)

Коментар

• Нека да дадем и малък повод за надежда на апокалипторите!

Потвърди се втори случай на свински вирус в България

В Националната референтна лаборатория по грип днес беше потвърден лабораторно втори случай на заболяване на български гражданин от новия грипен вирус A (H1N1), съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Касае се за дете от района на Благоевград, завърнало се на 29 май т.г. от САЩ, което има прояви на грипоподобно заболяване от 30 май.

Заболяването преминава в лека форма, само с прояви на хрема и кашлица, без висока температура и други сериозни признаци, уточняват от министерството. При епидемиологичното проучване са установени шест контактни лица, които ще бъдат изследвани за носителство на вируса. По отношение на тях са предприети всички необходими противоепидемични мерки.

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                          Първоначално изпратено от wannarock
                          споменЪ защо се месиш
                          това къде съм го казал?

наблюденията са ми безпогрешни ;-), лошо му влияе полки. почва да си съчинява и да преписва на хората непроизнесени от тях слова и неизвършени деяния. вече и темата за гейовете намесва. по лош път е тръгнало това момче :-(.
                          явно неудачите действат много сближаващо :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                            Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                            Апокалиптосите ще бъдат ритуално изнасилени.
                            Хубавото е, че вече свикват.
                            атила, валюатора, соколов, калинчо, инасайдъра-а, кефъла, къде сте? :-)
                            това е много креативно и добронамерено, нали :-)

вана, не се меси, за да не ти се месят и на теб :-) - леко съм го перефразирал, ама ти ме разбра :-)
                            Селски, стига с тоя рев, продъни ми ушите.
                            Рев и вой - с това съм те запомнил.
                            Същинско магаре.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                              споменЪ защо се месиш
                              това къде съм го казал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                                Апокалиптосите ще бъдат ритуално изнасилени.
                                Хубавото е, че вече свикват.
                                атила, валюатора, соколов, калинчо, инасайдъра-а, кефъла, къде сте? :-)
                                това е много креативно и добронамерено, нали :-)

вана, не се меси, за да не ти се месят и на теб :-) - леко съм го перефразирал, ама ти ме разбра :-)

Коментар

Working...
                                X