If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами аз може би и по-добре да ги крепях, те са се обезценили 15-16 пъти
Крепили са ми к....
Атила, много ги хвалиш тези...истината не е точно там и така както я виждаш. Иначе поздравления на всички, които са останали. Независимо дали градят или рушат цените.
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Крайно време е нашите институционални инвеститори да започнат да си вършат работата!
Крайно време!
Евала на Алианц! Единственият голям, който последниет седмици не се скри в миша дупка!!!!
Добрите времена за България и за БФб предстоят! Много скоро!
Имам достатъчно данни, за да мога да твърдя че пенсиите не защитиха пазара, но и не участваха в разсипията!
И това е нещо, макар че в нашата смехотворна ситуация могат да ни вкарат в пътя когато решат. Дори не съм сигурен, че ще се конкурират тези дни за пая.
prodigal, адски съм съгласен с теб по отношение на Не-участието в разсипията. дано някой ден да трябва да си върна думите (извинявам за псувните) към портфолио мениджърите, които съм изрекъл.
От тук надолу, няма много на къде, следователно "Най-доброто предстой!"
Независимо от позицията на всеки един искрено желая на всички Софикса да понапълнее.
350г. е хубава пъстърва само в ресторант. А за никулден си трябва шаран.
С тия лихви напълно логи4но да изберат депозитите, та те се радват на 10% като малки деца ) но на това му се вижда края и някои ве4е го разбират.
По отношение на лихвите и депозитите, ако не са го разбрали ще дойде октомври-ноември когато изтичат подписаните преференциалните едногодишни депозитни договори, подписани в изминалите горепосочени месеци и тогава ще трябва да избират. А какво ще изберат ще видим, стига надежди. Нека дойде времето, то ще се разбере веднага.
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Крайно време е нашите институционални инвеститори да започнат да си вършат работата!
Крайно време!
Евала на Алианц! Единственият голям, който последниет седмици не се скри в миша дупка!!!!
Имам достатъчно данни, за да мога да твърдя че пенсиите не защитиха пазара, но и не участваха в разсипията!
И това е нещо, макар че в нашата смехотворна ситуация могат да ни вкарат в пътя когато решат. Дори не съм сигурен, че ще се конкурират тези дни за пая.
prodigal, адски съм съгласен с теб по отношение на Не-участието в разсипията. дано някой ден да трябва да си върна думите (извинявам за псувните) към портфолио мениджърите, които съм изрекъл.
Независимо от позицията на всеки един искрено желая на всички Софикса да понапълнее.
Крайно време!
Крайно време!
Пенсионните са виновните за настоящата разсипия!!!!
Единствено където Алианц са активни - спада е нищожен... Навсякъде другаде е леш! Изключваме Монбат и Стара планина (по други причини)... и Оргахим (заради Доверие ПФ)
Какво им костваше просто да сложат по-големи ордъри купува и така психологически да подкрепят пазара???
По-млаките играчи имат желание за покупки!
Оптимизъм (дори тук) има предостатъчно!
Ама, когато водещите играчи не са в час.... така става!
А иначе, когато решат да вдигнат пазара, ще стане буквално за минути! Примерно Монбат просто слагат ордърите купува на 5 лева... и там става дъното... ясно като бял ден!
Кой са тези позиции, където Алианц са активни и спада е нищожен?
п.п. Помня като тук някои псуваха алианц в края на 2007 като излезе масирано че е преценил голяма част от срива. Сега пък ще ги издигнем на пиедестал.
Просто хората май успяха донякъде да отиграят движенията ...въпреки че са общо взето консервативни в инвестирането...
Алианц се доказаха като най-грамотните на нашия пазар! Спор няма!!!!
И ми се струва, ще пак ще извлекат най-голяма полза от ситуацията на БФБ!
Под полза не имам предвид само финансова.... имиджът за такива институции е от огромно (да не кажа определящо) значение!!!
Но кадърността заслужава да бъде възнаградена!!!!! И това винаги се случва - рано или късно!
Ей, да не си помисли някой, че съм свързан по някакъв начин с Алианц!!!!
НЕ СЪМ!!!!! Просто им се радвам на професионализма!
п.п. Помня като тук някои псуваха Алианц в края на 2007 като излезе масирано че е причинил голяма част от срива. Сега пък ще ги издигнем на пиедестал.
Просто хората май успяха донякъде да отиграят движенията ...въпреки че са общо взето консервативни в инвестирането...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Крайно време!
Пенсионните са виновните за настоящата разсипия!!!!
Единствено където Алианц са активни - спада е нищожен... Навсякъде другаде е леш! Изключваме Монбат и Стара планина (по други причини)... и Оргахим (заради Доверие ПФ)
Какво им костваше просто да сложат по-големи ордъри купува и така психологически да подкрепят пазара???
По-млаките играчи имат желание за покупки!
Оптимизъм (дори тук) има предостатъчно!
Ама, когато водещите играчи не са в час.... така става!
А иначе, когато решат да вдигнат пазара, ще стане буквално за минути! Примерно Монбат просто слагат ордърите купува на 5 лева... и там става дъното... ясно като бял ден!
Коментар