If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Математически погледнато ако вземем за база СОФИКС 260.
Ако броиш от софикс 260 за мен това не е загуба а пропусната печалба, която можеше да добавя към дохода от депозита направен на софикс 1400... Но аз не съм максималист! Дет се вика, нека има и за умрелите...
Няма за къде да бързам!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Математически погледнато,ако вземем за база SOFIX = 1400,и ако всички участват от тогава,то Forex Master печели безапелационно.Който го оспорва се поставя в смешно положение.Не е така обаче с участници,необвързани с миналото.За тях депозита би бил неприемлив
.
Гаки ,
Софикс е цената на твойте акции ..... миналия юли при индекс 1000 и нещо бях продал тютюните Пловдив и Стара Загора и бях на равнището на индекса 2200 и нещо... сега съм танто за кукуриго с тогава и съм бил с акции от 50 до 120 % от 2004 г.
Спорът се води некоректно.Използват се само "удобните" данни за доказване на определено твърдение.Пропуска се т.н. изчезване на парите,за което имаше статия в Investor.Ставаше дума за хиляди трилиона долара.Forex Master си има своята правота,защото не е пропаднал в бездната,от която измъкване няма.Да приемем,Мече,че ние също сме от оцелелите щастливци.
Математически погледнато ако вземем за база СОФИКС 260 ( без значение коя година) FM се е прецакал отвсякъде. Което си е наистина негова работа но нека не прецаква и другите. Няма нужда да носи и тоя грях.
Не е така обаче с участници,необвързани с миналото.
Само новородените са необвързани с миналото! Затова пък законодателството е предвидило някой друг да може да им направи депозит... щот те нямат още достатъчно акъл!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Математически погледнато,ако вземем за база SOFIX = 1400,и ако всички участват от тогава,то Forex Master печели безапелационно.Който го оспорва се поставя в смешно положение.Не е така обаче с участници,необвързани с миналото.За тях депозита би бил неприемлив
.
Гаки ,
Софикс е цената на твойте акции ..... миналия юли при индекс 1000 и нещо бях продал тютюните Пловдив и Стара Загора и бях на равнището на индекса 2200 и нещо... сега съм танто за кукуриго с тогава и съм бил с акции от 50 до 120 % от 2004 г.
Математически погледнато,ако вземем за база SOFIX = 1400,и ако всички участват от тогава,то Forex Master печели безапелационно.Който го оспорва се поставя в смешно положение.Не е така обаче с участници,необвързани с миналото.За тях депозита би бил неприемлив.
За никъде не бързам. Депозитът ми носи лихва всеки ден!
ХА ХА ХААААА... и умряла хлебарка не мош преметна с тея глупости едни и същи..ХА ХААААА
Имам депозит още откакто софикс беше на 1400! Оказа се, че не само е най-сигурната но и най-добрата инвестиция като възвращаемост!!! Какво повече може да желае един инвеститор? Най-сигурното се оказа и най-печелившото!Определено няма за къде да бързам.
Определено са ти направили някакъв трицифрен депозит за да списваш пропаганда и реклама в бизнес форуми... само през април изкарах 35% от БФБ... това колко годинки депозит са ? 6-7 нали?????? възвращаемост другия път! кОМПЕНСАЦИЯ СРЕЩУ РАСТЯЩИТЕ ЦЕНИ - ДА , НО но не и инвестиция..
Имам депозит още откакто софикс беше на 1400! Оказа се, че не само е най-сигурната но и най-добрата инвестиция като възвращаемост!!! Какво повече може да желае един инвеститор? Най-сигурното се оказа и най-печелившото!Определено няма за къде да бързам.
Я го сметни откак Софикс беше 1950. Ще излезнеш на още по-голяма печалба.
Да го сметне още от времето когато Николай Василев го изчисляваше за Ирина от Дарик.Такива сметки винаги са относителни.Щом го устройва депозита жив и здрав.
Я го сметни откак Софикс беше 1950. Ще излезнеш на още по-голяма печалба.
За никъде не бързам. Депозитът ми носи лихва всеки ден!
ХА ХА ХААААА... и умряла хлебарка не мош преметна с тея глупости едни и същи..ХА ХААААА
Коментар