If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се подигравайте на апокалиптиците.Ще вземат да си върнат старите никове и пак ще "познаят тренда'' и пак ще се почне една поредица постове колко по-велики от Бъфет са.
Благодаря. Пък аз правя едни сложни сметки тука толкова време ,и всичко това нахалост . Сега кой ще ми плати този извънареден труд- може би апокалиптосите?
Биг Беър защо до скоро ? То и сега не можеш да купиш дадена акция и да я продадеш същия ден (освен ако имаш стари от същите).Да не би да съм го пропуснал това?
Биг Беър защо до скоро ? То и сега не можеш да купиш дадена акция и да я продадеш същия ден (освен ако имаш стари от същите).Да не би да съм го пропуснал това?
Чудно как има продавачи и растем при сносни обеми... даже при ЦКБ продавачите са много, обаче ще им вземат колкото дадат... Съветвам да видат какво става при Неохим и да разберат как ще станат за резил....
Ето това - 33% от капитала изтъргуван в един ден! - трябва да се разбере защо става при тях, а не може да стане при нас.
Една акция там може да се завърти 20 -30 пъти през един и същи ден, при нас даже самото търгуване в рамките не деня беше престъпление до скоро. Качествена промяна трябва в правилата за да видим ликвидност тук.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Начален ден ПЪРВИ,03.06.2009 г.,сряда,SOFIX = 384.77
Краен срок:21.09.2009 г.,понеделник,SOFIX = (???)
Изминали работни сесии от началото на прогнозата =45
Оставащи работни сесии до началото на астрономическата есен = 34
От днеска плавно,ден след ден,наесен добре би било да спрем.
Ден ВТОРИ............................................. ..............
Ден ТРЕТИ............................................. ..............
Ден 45-ти.05.08.2009 г.,сряда,17.30 часа.SOFIX = 383.27 "Сюлейман безумний сочи върха пак
и вика: "Търчете! Тамо са раите!"
.................................................. ...
Йоще миг - ще падне заветният хълм.
Изведнъж Радецки пристигна със гръм." /Вазов/
В следващите дни е възможно да наблюдаваме следното:
1.Фесовете на Сюлейман,башибозука и всякаква рогата твар превземат заветния хълм,кота 384.77, и настъпва мир и спокойствие по земята българска.
2.Руските мечоци прегазват неприятеля и заедно с опълчението се отправят в низината към Одрин.
3.Запазва се обсадата на върха и боевете продължават с нарастващо ожесточение и променлив успех за воюващите страни.
не знам защо като те чета се сещам автоматично за филми от жанра на пародичните комедии.. отварям си оптимизма на бфб и получавам сутрешната доза смях - благодарение на поста на Гаки разбира се ... ЛС ще имаш
Коментар