IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДА бЪДЕМ РЕАЛИСТИ

Коментар

• Едва ли- показателите ще се влошават поне още година

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
        Радвам се за поскъпването- то ми е изгодно. Но кажете ми има ли Фундаментец в момента- ха-ха
        Ми до 4 цифри спокойно има, това е известно, други са неизвестните

Коментар

• Радвам се за поскъпването- то ми е изгодно. Но кажете ми има ли Фундаментец в момента- ха-ха

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Valuator
            Ами сега докато едни се чудят дали, кога и къде да влязат
            други ще се чудят дали, кога и къде да излязат Кръговрат
            Има и трета група.
            Ъ ?
            Стоят на депозити и тролстват.
            Life won't wait for you.

Коментар

• USEuropeAsiaDow 9,210.99 -69.98 -0.75%

Nasdaq 1,969.46 -23.59 -1.18%

S&P 500 993.60 -9.12 -0.91

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                Първоначално изпратено от B.Graham
                Има и трета група.
                Ъ ?
                хъмм, логично е

Пък те може и да си намерят друга работа в тази група, стискаме палци

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  Има и трета група.
                  Ъ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                    Има и трета група.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                      УМУВА , УМ ЦАРУВА , УМ ПАТКИ ПАСЕ ИЛИ УМ БЕЛИЯ ДЕЛФИН !
                      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от richar
                        пич, внимавай с тези манипулации за търсене на мажоритарни панети - има една интитуция на речена КФН
                        ако накой иска да купе такъв пакет директно ще разговаря със собственика, а не с някой форумец
                        .. Пич ако ти си форемец, за не мисля че съм имам нкяви смешни 30 постинга

Коментар

• Ами сега докато едни се чудят дали, кога и къде да влязат

Коментар

• пич, внимавай с тези манипулации за търсене на мажоритарни панети - има една интитуция на речена КФН
                            ако накой иска да купе такъв пакет директно ще разговаря със собственика, а не с някой форумец

Коментар

• Утре дали ще успеем да бутнем нивото от 400 пункта?
                              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Re: Лятото е хубаво да ходиш на море

Първоначално изпратено от zhoro
                                Първоначално изпратено от Damodaran
                                Първоначално изпратено от zhoro
                                Любопитен факт, а може би притеснителен момент.

Погледнете на китайските свещички графиката на БФБ на http://www.bse-sofia.bg/graphics/

Наблюдава се един интересен подскок - внимание, ако паднем ще боли много.

Друго е още по забележителното - погледнете датите. Феноменът "изнервил съм се и аз отивам на море с жената и децата" е факт. Докато някой са почивали на морето - други са се изнервили и са потапяли индекса надолу. Почивалите в последните две седмици на юли са се върнали с голяма доза оптимизъм и за два дена от началото на месеца са занулили последните изнервени сесии от миналия.

Другият феномен "на морето е по-скъпо" и като се върнеш не знаеш как ти минават парите през ръцете по навик също е актуален.

И не на последно място "драматичните боевете" за които споменава Гаки, произхождат от факта, че не всички са заработили за морето и отиващите на почивка противодействат на ръста.

Като извод добавям условие за превземане на среднострочен връх образно бих посочил 420, който да е с 10% по-висок от предишния (при досега от началото на годината 397.07 моментен връх, 384.76 на борсова сесия) да мине 15-20 август и всичкие да са отморили.

Поздрави
                                Та казвам, че ако Анализаторите не могат да преценят справедливата стойност или да се доближат до нея, нека се преберат там от където са дошли да си купят офце и крави, и когато дойде време да ги продават ще разберат кое аджеба колко струва... ако и това не могат да разберат мноооооооооооооого лошо за тях…
                                Няма нищо по-справедливо от пазарната цена, ако не вярваш в "анализаторите", то вярвай в нея. Ние тук просто си коментираме.

... Аз също вярвам само и едниствено на пазара, но на развития пазар, нашият е смешен, питай някой мажоритар за колко би си продал акциите, например аз се обърнах към Валенит Захариев, защото ми звънят разни чужди инвеститори и искат можоритарен пакет от тази компания... Готови са да платят около 45 лева, но няма кой да продава, това какво ти говори,

...изложеният приемер по - горе не би трябвлало да се талкува като препоръка за инвестиционно решение.

Коментар

Working...
                                X