ДА бЪДЕМ РЕАЛИСТИ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ValuatorАми сега докато едни се чудят дали, кога и къде да влязат
други ще се чудят дали, кога и къде да излязатКръговрат
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ValuatorАми сега докато едни се чудят дали, кога и къде да влязат
други ще се чудят дали, кога и къде да излязатКръговрат
Пък те може и да си намерят друга работа в тази група, стискаме палци
Коментар
-
Първоначално изпратено от richarпич, внимавай с тези манипулации за търсене на мажоритарни панети - има една интитуция на речена КФН
ако накой иска да купе такъв пакет директно ще разговаря със собственика, а не с някой форумец
Коментар
-
Re: Лятото е хубаво да ходиш на море
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от DamodaranПървоначално изпратено от zhoroЛюбопитен факт, а може би притеснителен момент.
Погледнете на китайските свещички графиката на БФБ на http://www.bse-sofia.bg/graphics/
Наблюдава се един интересен подскок - внимание, ако паднем ще боли много.
Друго е още по забележителното - погледнете датите. Феноменът "изнервил съм се и аз отивам на море с жената и децата" е факт. Докато някой са почивали на морето - други са се изнервили и са потапяли индекса надолу. Почивалите в последните две седмици на юли са се върнали с голяма доза оптимизъм и за два дена от началото на месеца са занулили последните изнервени сесии от миналия.
Другият феномен "на морето е по-скъпо" и като се върнеш не знаеш как ти минават парите през ръцете по навик също е актуален.
И не на последно място "драматичните боевете" за които споменава Гаки, произхождат от факта, че не всички са заработили за морето и отиващите на почивка противодействат на ръста.
Като извод добавям условие за превземане на среднострочен връх образно бих посочил 420, който да е с 10% по-висок от предишния (при досега от началото на годината 397.07 моментен връх, 384.76 на борсова сесия) да мине 15-20 август и всичкие да са отморили.
Поздрави
... Аз също вярвам само и едниствено на пазара, но на развития пазар, нашият е смешен, питай някой мажоритар за колко би си продал акциите, например аз се обърнах към Валенит Захариев, защото ми звънят разни чужди инвеститори и искат можоритарен пакет от тази компания... Готови са да платят около 45 лева, но няма кой да продава, това какво ти говори,
...изложеният приемер по - горе не би трябвлало да се талкува като препоръка за инвестиционно решение.
Коментар
Коментар