IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• POWEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!!!!!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
      Абе аз съм новак и не са ми ясни някои работи. Целия свят на зелено само БФБ на червено, а сега света е на червено а БФБ е цялата зелена?
      Ти си от онези новаци, които като се обърне палачинката и си сменят ника /може и да не съм прав/.

Коментар

• Като гледам ,

колко още позиции не са се разгърнали ,

например оцк, цкб-то, хдп, ...........и т.н...............,

продължаваме! ;-))

Най-важното е големите да не изсипват ,

а продалите малки играчи ще се повъртят, ще се чудят

и отново ще влязат в играта с нови покупки!;-))

Коментар

Абе аз съм новак и не са ми ясни някои работи. Целия свят на зелено само БФБ на червено, а сега света е на червено а БФБ е цялата зелена?
          Обратна корелация!!!Паричките не стигат за навсякъде!!!

Коментар

Оплакваш ли се?

Коментар

• Абе аз съм новак и не са ми ясни някои работи. Целия свят на зелено само БФБ на червено, а сега света е на червено а БФБ е цялата зелена?
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                Първоначално изпратено от На 04.06.2009 Дебнем на замаушка
                Довиждане, 380! Ще се видим с теб отново след няколко годинки.
                Обаче ако се окажат няколко седмици, а не няколко години, излез на площада пред Президентството и ритуално си скъсай всички дипломи, които притежаваш! :lol:
                Пиши тук във форума кога ще е представлението да дойдем пред Президентството да погледаме :P
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• А нищо не сме се наиграли, изостанахме мноооого от останалият свят,

трябва да наваксваме!

Посока 500-600 засега................,

при Доу с леки спирки и почивйки посока 12 000

а депозитарите да продължават да си чоплят носовете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana
                    Ебати бях позабравил какво значи да изкарвам по още една месечна заплата седмично от борсата.........
                    Просто не може вечно да вали... :P
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ебати бях позабравил какво значи да изкарвам по още една месечна заплата седмично от борсата.........

Коментар

• Първоначално изпратено от ETFs only
                        Първоначално изпратено от ОК
                        Когато истината е очевидна за всички, тя най-вероятно не е истина.
                        Така е, а и това е интерпретация на думите на Бъфет...
                        Както беше ясно 4е ще падаме, винаги има кой да купува и кой да продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от plamendev
                          S 400 Честито на печелившите.
                          Ъ наздраве! Да видим колко ще удържи.

А къде е киртика бе? с неговата табличка?

Коментар

• S 400 Честито на печелившите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                              Когато истината е очевидна за всички, тя най-вероятно не е истина.
                              Така е, а и това е интерпретация на думите на Бъфет...
                              Be sure the sun is coming soon or late!
                              So invest, don't spend...

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                                Първоначално изпратено от ОК
                                Имам предвид, че който искаше да направи бързи пари, вече е купил. И въпроса сега е кой ще купува днес, в понеделник...
                                По добре питай големите 106 и 130 ) дали смятат да си продадат ) това което събираха 3-4дни )) а и кой ще продава ) като доста от дребните спекуланти са с кеш а не с акции ) акциите големите им ги обраха )
                                И на мен подобна мисъл ми хрумна ;-)
                                ... освен ако не ги е обзело странно мазохоистично чувство да купуват скъпо и да продават евтино :-)
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X