Първоначално изпратено от 4i40
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Пепи.....................
Подпукаха безконтролното внасяне на зеленчуци,
...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Пепи.....................
...............
Ми хайде да затворим границата и всеки да се самозадоволява...* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от хималайски бикдобре, че не е "всичко повръща"))
自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiЦитат:
" Който няма акциите, когато падат, той ги няма и когато те се качват." )
"Съотношението на борсата към стопанството е като това на възрастен мъж на разходка с кучето си. Мъжът върви бавно напред, а кучето тича напред-назад. "
Майната борсата е ..... две деца вървят , едното малко около 4 г. другото е около 10 г. срещат кварталния луд и по голямото го закача Лудият хваща по малкото и го набива защото не иска да каже кое е по голямото ..... а батко дирекно побягва .... децата ако бяха срещнали дяда Коледа , тогава по голямото щеше да вземе по големия подарък....
А за акциите нещо не разбрах който няма в криза , никога няма да има? Ако се отнася за мен в няколко позиции ще ти покажа брой акции.......на лични утре.
Майничката е пропуснал да каже,че е цитирал Андре Костолани.Който не знае,може да го помисли за по-умна Майна.А дали разбира какво е казал?Трудно е да се отговори.
Коментар
-
Цитат:
"Съотношението на борсата към стопанството е като това на възрастен мъж на разходка с кучето си. Мъжът върви бавно напред, а кучето тича напред-назад. "
Нещо оригинално ли се опитваш да кажеш или напомняш за някого.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепи.....................
...............He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Мече_цвети време е да станеш Биче_цвети
B.Graham , последния път когато обявих смяна на ник ..... борсата падна с 70 % ... това искаш....
мече,
ако преизберат Бернанке,
Доу ЯКО нагоре, до края на годината 12 000!
А за акциите нещо не разбрах който няма в криза , никога няма да има? Ако се отнася за мен в няколко позиции ще ти покажа брой акции.......на лични утре.
Коментар
-
Нещата започват да се оправят полека-лека!
притиснаха и незаконите горива,
сега е ред и на бандеролите и промишленият внос на спирт
с източване на ддс!;-))
Аз съм оптимист по природа и до края на годината ,
БАЛАНСИРАН бюджет,
не ми се мисли , ако бяха останали комунягите на власт,
какво мазало е предстояло при тези лъжи и измами за излишък в бюджета!
Успех на всички!:-))))
Коментар
Коментар