Първоначално изпратено от meche_cveti93
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PivoleyХахахаха. Е ти от фондовете ли ще гледаш бе
Голям майтап пада на таз борса ХАХАХАХНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaголеми сте оптимисти тука бе,ама защо като е толкова ниско фондовете ги няма.я който смята че е ниско да купува сега аз ще изчакам фондчетата те със сигурност ще купят на най ниското,както беше и на софикс 250От същите тези фондове, дето се сринаха през последните 2 години с над 50-60%
Ами, че те на СОФИКС 1950 пункта трябваше да разпродадат всичко и веднага, ама не го направиха, ама ти гледай от тях, щом им имаш безрезервно доверие. Аз предпочитам да се доверявам на собствената си глава, че после поне да ме е яд на себе си.
Коментар
-
аз пък чух че основните кешоваци Райфа и Каролци ) започвали полека да вкарват кеша си ) а и някой друг заблуден чужденец се оглеждал за определени пакетчета)
на борсата съм от единадесет години и си понамирам инфо оттук оттам )
Майната ,
Само ти даде някакъв отговор за идваш кеш , но гледайки оборота .... не са
много активни....
А мойте акции и ги държа ... защото не се подчиняват на логиката на пазара ..... според мен.
Забравих Анти 1 .... миналата година и аз чаках ПФ ... не ги дочаках ... надеждата е малка за тая.
Лек ден ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Мечето явно не лъже , щом сме в застой и без обороти значи наистина познатите му излизат...........много познати бе мече , да не катурнете борсата?
Ще взема и теб да те причисля в групата на и.....те където водачи са Люк и Полки....
Вече са излезли от два месеца пиша за корекция а те си излизаха не пишеха...
Успех !
Мече , защо мойте познати не излизат пък в момента , не е защото нямат зор за кеш , това е сигурно... както е сигурен и факта че в момента на пазара кешът е дефицит... какво значи това Мече? Значи че нивата са ниски , тоест подходящи за влизане - обратното действие извършвано от твоите познати! Не отхвърлям и малкият % вероятност да потънем още малко.. Но съпоставяйки процентите за и против - прогнозата е нагоре - ти си се колебай , играй си на сигурно !
"No blood , no glory"
Thomas Araya
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от kobako66Искам да попитам "оптимистите" кога ще проумеят,че парите на тази територия свършиха.Нека всеки един се огледа около себе си по-внимателно и да направи ако може трезва преценка на ситуацията.За да върви борсата нагоре в нея трябва да се вливат свежи кинти.А то просто няма.Вчера се прибрах от Германия през Румъния и един факт се набива на очи много силно: български ТИР-ове пътуващи от България за Западна Европа се срещат много рядко по пътя.Докато по магистралите в Унгария гъмжи от унгарски и румънски ТИР-ове.Това показва,че техните икономики функционират докато нашата се намира в колапс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kobako66Искам да попитам "оптимистите" кога ще проумеят,че парите на тази територия свършиха.Нека всеки един се огледа около себе си по-внимателно и да направи ако може трезва преценка на ситуацията.За да върви борсата нагоре в нея трябва да се вливат свежи кинти.А то просто няма.Вчера се прибрах от Германия през Румъния и един факт се набива на очи много силно: български ТИР-ове пътуващи от България за Западна Европа се срещат много рядко по пътя.Докато по магистралите в Унгария гъмжи от унгарски и румънски ТИР-ове.Това показва,че техните икономики функционират докато нашата се намира в колапс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93не че нещо но -- непрекъснати приказки за корекция на Запад ...
ги пишеше предимно ти Мече , никъде не видях да се говори за това на друго място..
от август се чака корекция на пролетното рали........ ако не се чакаше спад при тези силни дни на ДАУ .... трябваше да летим...
надявам се няма нужда да ровим в архива - казах ти го преди два месеца и ще ти го кажа пак - тази корекция на запад я чакаш само ти и анализатора който се изцепи преди време и изчезна.. повече от ясно е че това събитие не беше прогнозирано правилно и не се състоя във времето за което беше прогнозирано , ти продължаваш да чакаш - добре , така или иначе ще дочакаш корекция - неизбежно е !Само няма да е тази от стоте статии защото времето върви - първо беше за края на август , след това септември , пак не познахме и така нататък...
Не се обиждай решителността ти да влезеш в позиция не е завидна !
Коментар
-
Искам да попитам "оптимистите" кога ще проумеят,че парите на тази територия свършиха.Нека всеки един се огледа около себе си по-внимателно и да направи ако може трезва преценка на ситуацията.За да върви борсата нагоре в нея трябва да се вливат свежи кинти.А то просто няма.Вчера се прибрах от Германия през Румъния и един факт се набива на очи много силно: български ТИР-ове пътуващи от България за Западна Европа се срещат много рядко по пътя.Докато по магистралите в Унгария гъмжи от унгарски и румънски ТИР-ове.Това показва,че техните икономики функционират докато нашата се намира в колапс.
Коментар
-
миналата година пенсионите фондове изненадаха неприятно като не изкупуваха на края на декември масирано, но тази може да се включат. факт е че оборотът е трагичен към моментам, но айде да го видим и към 14 все пак... от друга страна с много малко може да се направят и чудеса и в двете посоки. за мен посоката до края на годината е тест на 530 до 580 така че ... не е препоръка)) скоро вместо колко ще е софикс, може да почнем да пишем колко ще е обороът днес - 400к, 600к, 1м, 3м...
))
Коментар
-
Мечето явно не лъже , щом сме в застой и без обороти значи наистина познатите му излизат...........много познати бе мече , да не катурнете борсата?
Ще взема и теб да те причисля в групата на и.....те където водачи са Люк и Полки....
Вече са излезли от два месеца пиша за корекция а те си излизаха не пишеха...
Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Значи твойте познати влезли зимата се изтеглят пак .........зимата, нещо не го разбирам това или на теб така ти се иска
Предполагам ,че за пет години на борсата съм създал някакви контакти....
Доста хора който бяха излезли миналата година ... зимата влезнаха и сега от един месец .... напускат.
А за спекулантите въпреки контактите си ... да приемем ,че ме лъжат .... на спекулант вяра се няма , но оборота последните дни томно това показва ... пътят е надолу за да се включат пак....мое мнение , ако ти имаш нещо друго .. кажи.) започвали полека да вкарват кеша си
) а и някой друг заблуден чужденец се оглеждал за определени пакетчета
)
на борсата съм от единадесет годинии си понамирам инфо оттук оттам
)
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Значи твойте познати влезли зимата се изтеглят пак .........зимата, нещо не го разбирам това или на теб така ти се иска
Предполагам ,че за пет години на борсата съм създал някакви контакти....
Доста хора който бяха излезли миналата година ... зимата влезнаха и сега от един месец .... напускат.
А за спекулантите въпреки контактите си ... да приемем ,че ме лъжат .... на спекулант вяра се няма , но оборота последните дни томно това показва ... пътят е надолу за да се включат пак....мое мнение , ако ти имаш нещо друго .. кажи.
Но всеки знае че ти си мече не само в ника си....стойте на кеш и дано влезите на по- ниски нива, което ме съмнява много, ама вие си знаете
Коментар
-
не че нещо но -- непрекъснати приказки за корекция на Запад ...
ги пишеше предимно ти Мече , никъде не видях да се говори за това на друго място..
от август се чака корекция на пролетното рали........ ако не се чакаше спад при тези силни дни на ДАУ .... трябваше да летим...
Коментар
Коментар