If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предлагам малките инвеститори да обявим седмица в която не продаваме. Стига сме давали на големите да ни изтискват акция по акция.
Като гледам оборотите от тези дни то само малките продават, ама кво да ги правиш тоя пусти страх.
ай стига с тва шубе... кой го е страх толкова и от какво? Цените няма да стигнат 0 лв за брой. По-спокойно. Сега трябва да се отправи нов призив: "За бога братя, не продавайте!"
Някои не продават близо месец и обявиха стачка - ти като искаш продай
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Предлагам малките инвеститори да обявим седмица в която не продаваме. Стига сме давали на големите да ни изтискват акция по акция.
Като гледам оборотите от тези дни то само малките продават, ама кво да ги правиш тоя пусти страх.
ай стига с тва шубе... кой го е страх толкова и от какво? Цените няма да стигнат 0 лв за брой. По-спокойно. Сега трябва да се отправи нов призив: "За бога братя, не продавайте!"
Такива призиви имаше и в началото на 2008. Сеа тия дето им се връзваха много съжаляват.
Бай Мангау,
В грешка си ... призивът беше да не се купува и продава няколка часа ноември 2007 г.... и съжалявам , че тогава не можахме да учредиме асоциация на дребния инвеститор , когато бяха много участниците...
П.П. Не съжалявам ,че съм участвал .....защото разбрах ,че всеки дърпа чергата към себе си и трябва да разчитаме на себе си....
Айде Софикс да става 350, че да можем да товариме, то сега е рано още. Макар че, очаквам отслабване на корелацията с американските индекси, понеже нашите акции са доста подценени, а техните са надценени, ама ще видим.
Е, чакай да ми дойде годишния бонус - задръж още малко.
Айде Софикс да става 350, че да можем да товариме, то сега е рано още. Макар че, очаквам отслабване на корелацията с американските индекси, понеже нашите акции са доста подценени, а техните са надценени, ама ще видим.
Фантазии на фона на оборот от хиляди милиарди 21 милиарда са капка , освен това са в стил Спилбърг ама и него Мадоф го ошушка.
21 милиарда са си 21 милиарда както и да ги погледнеш - и от към лева, и от към $ и от към евро...................аз и на 1/100 ще съм доволен.
А като оборот не са никак малко.
Коментар