If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано не се изпускаш, всеки път, щом напишеш ъъъъп. Стига се гаври с хората, само едно и също - Ъп 4000. И защо 4000 бе кристо, защо не 1000, 2000 или 3000 ???
Обречени са.[/quot] В гъзоболното на татуинска болница "Халката"
Приели странна личност,държаща светещ меч в ръката.
Смърдял ужасно,наподобявал арпаджик в главата,
Брутално се отнесли с него,съдрали му замбата.
хахаха, абе Гак, как ти идват в главата, евалата ))
Най-якото е че ще говорят след време за експерта който от доста време предвиждал...
Вземи мерки да изкараш някой лев, когато стане. Онзи некадърник рубито изкара пари представяйки идеи, които всеки второкурсник е имал в главата за уникално прозрение. Трябва постоянство и малко PR
Кире, като те чета всеки ден и се сещам за Кръстьо ............................ какво стана с този апокалиптик - нали щеше да пуска и оптимистични новини "когато му дойде времето"
Мече, мисля че всеки се безпокои от наливането на милиарди без очевиден ефект. Един ден лоши новини, друг ден добри. И на мен много ми се иска да сме минали кризата, ама тези нестабилни данни. Мамка му, таз борса за 6 месеца нерви, ми скъси живота с 6 години. Никой не ми е виновен. Сам си го реших.
gigow,
Тук никой не може да ти помогне.... сам си си го избрал .Април 2008 г. бях с 50 % изяден капитал .... юли 2008 излязох на печалба с 20 % над върха ми 2007 г. .. есента на 2008 г. тотален срив и 30 % загуба ... до пролетта на 2009 г още 30 % загуба... до преди няколко дни бях на позициите от есента 2007 г. .... Става въпрос за десетки К .... трябва да свикваш и парите да са си твой....
не ме радва тази волатилност, по-скоро ме тревожи... вчера песимизъм и надолу- днес едва ли не чудо...?
има време - на софикс над 1000 може да се порадвам истински, че сме пораснали!
притежавам акции, имам оферти тук-там...
не е препоръка
be_google,
Не съм безгрешен , но когато купувам залагам в голяма степен на политиката...
При толкова милиарда напечатани долари последната година и различни програми за съживяване на бизнеса и да не излязат от рецесия и да дават лоши отчети.......
по скоро ме притеснява Софикс....
Мече, мисля че всеки се безпокои от наливането на милиарди без очевиден ефект. Един ден лоши новини, друг ден добри. И на мен много ми се иска да сме минали кризата, ама тези нестабилни данни. Мамка му, таз борса за 6 месеца нерви, ми скъси живота с 6 години. Никой не ми е виновен. Сам си го реших.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
[quote="Люк Скайуокър"]Апокалиптосите ще бъдат ритуално изБИЧЕНИ отзад.
Обречени са.[/quot] В гъзоболното на татуинска болница "Халката"
Приели странна личност,държаща светещ меч в ръката.
Смърдял ужасно,наподобявал арпаджик в главата,
Брутално се отнесли с него,съдрали му замбата.
не ме радва тази волатилност, по-скоро ме тревожи... вчера песимизъм и надолу- днес едва ли не чудо...?
не е препоръка
be_google,
Не съм безгрешен , но когато купувам залагам в голяма степен на политиката...
При толкова милиарда напечатани долари последната година и различни програми за съживяване на бизнеса и да не излязат от рецесия и да дават лоши отчети.......
по скоро ме притеснява Софикс....
Мдааааааа хамериканците излязоха от кризата .ха ся да видим аджеба ша има ли и за нас пасти или как сме я подкарали
Индиански вожде ,
За пасти не знам , но за една малка пица .... може би...
Правилата на играта са такива ... но преди това трябва да се видят и последните отчети..
не е препоръка
Коментар