IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от radon222a
    Е ! Европа отвори и всички се уплашиха. Какво ли щяха да правят инвеститорите, ако нямаше от кой да гледат и да палят емоциите, но това са фактите и цифрите.Успех.
    С преписвачите е винаги така!!!Откъде акъл за повече!!!

Коментар

• Е ! Европа отвори и всички се уплашиха. Какво ли щяха да правят инвеститорите, ако нямаше от кой да гледат и да палят емоциите, но това са фактите и цифрите.Успех.

Коментар

• -1%

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
          Първоначално изпратено от panterata na pop folka
          прогноза за днес софикс(-2.3%).дайте и други прогнози.не е препоръка
          -3.5%
          Добре,ръгайте!!!

Коментар

• За съжаление има начален етап на "Паника "..... това по случай стоте дни ли е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
              прогноза за днес софикс(-2.3%).дайте и други прогнози.не е препоръка
              -3.5%

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                Мечът свети тъмнозелено.
                Оооо Лукчо Арпаджиков... Как си бе мушморок? Гледаш ли как МЕЧИЯТ МЕЧ ще строши твоята зелената сабичка?
                Да, Лукчо само забрави да каже от къде му свети меча. Бездарник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  Мечът свети тъмнозелено.
                  Оооо Лукчо Арпаджиков... Как си бе мушморок? Гледаш ли как МЕЧИЯТ МЕЧ ще строши твоята зелената сабичка?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Пиволее, не бъркайте инвестициите с влог в банка

Коментар

• прогноза за днес софикс(-2.3%).дайте и други прогнози.не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                        Първоначално изпратено от Pivoley
                        Много любопитно. Това някакъв ташак ли е? На мен ми прилича на пирамида. Как така доходността ще е гарантирана, при консервативния портфейл? С какво е гарантирана? Ами ако доходността е отрицателна, откъде ще вземета пари, за да ми изплатите 3-те процента на месец?
                        Главницата ще ти е по-голяма грижа от лихвата.Но по-добре е да се запознаеш сам с www.finance 5.bg.И неизменно ще стигнеш до телефона на Петър Караиванов.Тук той просто е намерил начин да се саморекламира.
                        На мен тази реклама ми звучи, като завоалирано: "Кредитирайте ме срещу 3% месечна лихва или 42% годишно".
                        Тука сума ти народ, твъри за ПИБ, че е пред фалит, заради лихвата от 9,25%, която дава по депозитите си, а П.К. говори за 42% "ГАРАНТИРАНА" годишна лихва?!? Или може би е фиксирана, а не гарантирана?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
                          Много любопитно. Това някакъв ташак ли е? На мен ми прилича на пирамида. Как така доходността ще е гарантирана, при консервативния портфейл? С какво е гарантирана? Ами ако доходността е отрицателна, откъде ще вземета пари, за да ми изплатите 3-те процента на месец?
                          Главницата ще ти е по-голяма грижа от лихвата.Но по-добре е да се запознаеш сам с www.finance 5.bg.И неизменно ще стигнеш до телефона на Петър Караиванов.Тук той просто е намерил начин да се саморекламира.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                            Добрутро

Къде е тоя мушморок КомплексЪ, че искам да го питам нещо.
                            Гледам, че нещо се е проявил и ме е търсил, докато бях на едно кратко пътешествие.
                            КомплексЪ, излез, бъди мъж.
                            той е мъж само по форумите, иначе знаеш за какво става въпрос...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Финанс 5 АД предлага управление на клиентски сметки върху инструментите предлагани на световните капиталови пазари.Това са над 1500 инструмента и обхваща практически всичко, търгувано на финансовите пазари в цял свят.

Клиентите могат да избират между три портфейла, при които подходът е изцяло различен.

1.Консервативен – заемат се позиции със сравнително малък ливъридж (до 1:10)и се търсят по-големи и дългосрочни движения. При този портфейл се правят сравнително малко сделки и решенията за тях ще се взимат предимно по тренда в дневна и седмична графики.Търгува се с най-нискорисковите валутни двойки. Доходноста при този портфейл е фиксирана според срочността на договора.

• За договор от 3 месеца – месечна доходност от 2.0% на месец

• За договор от 6 месеца – месечна доходност от 2.5% на месец

• За договор от 12 месеца – месечна доходност от 3.0% на месец

Минималната сума за този портфейл е 5000.00 лева.
                              Това значи, че ако сложа 10 000 лв. в консервативния фонд, след една година трябва да ми върнете 14 257 лв.?!?

Коментар

• Добрутро

Къде е тоя мушморок КомплексЪ, че искам да го питам нещо.
                                Гледам, че нещо се е проявил и ме е търсил, докато бях на едно кратко пътешествие.
                                КомплексЪ, излез, бъди мъж.
                                той е мъж само по форумите, иначе знаеш за какво става въпрос...
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X