If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е ! Европа отвори и всички се уплашиха. Какво ли щяха да правят инвеститорите, ако нямаше от кой да гледат и да палят емоциите, но това са фактите и цифрите.Успех.
С преписвачите е винаги така!!!Откъде акъл за повече!!!
Е ! Европа отвори и всички се уплашиха. Какво ли щяха да правят инвеститорите, ако нямаше от кой да гледат и да палят емоциите, но това са фактите и цифрите.Успех.
Много любопитно. Това някакъв ташак ли е? На мен ми прилича на пирамида. Как така доходността ще е гарантирана, при консервативния портфейл? С какво е гарантирана? Ами ако доходността е отрицателна, откъде ще вземета пари, за да ми изплатите 3-те процента на месец?
Главницата ще ти е по-голяма грижа от лихвата.Но по-добре е да се запознаеш сам с www.finance 5.bg.И неизменно ще стигнеш до телефона на Петър Караиванов.Тук той просто е намерил начин да се саморекламира.
На мен тази реклама ми звучи, като завоалирано: "Кредитирайте ме срещу 3% месечна лихва или 42% годишно".
Тука сума ти народ, твъри за ПИБ, че е пред фалит, заради лихвата от 9,25%, която дава по депозитите си, а П.К. говори за 42% "ГАРАНТИРАНА" годишна лихва?!? Или може би е фиксирана, а не гарантирана?
Много любопитно. Това някакъв ташак ли е? На мен ми прилича на пирамида. Как така доходността ще е гарантирана, при консервативния портфейл? С какво е гарантирана? Ами ако доходността е отрицателна, откъде ще вземета пари, за да ми изплатите 3-те процента на месец?
Главницата ще ти е по-голяма грижа от лихвата.Но по-добре е да се запознаеш сам с www.finance 5.bg.И неизменно ще стигнеш до телефона на Петър Караиванов.Тук той просто е намерил начин да се саморекламира.
Къде е тоя мушморок КомплексЪ, че искам да го питам нещо.
Гледам, че нещо се е проявил и ме е търсил, докато бях на едно кратко пътешествие. КомплексЪ, излез, бъди мъж.
той е мъж само по форумите, иначе знаеш за какво става въпрос...
Финанс 5 АД предлага управление на клиентски сметки върху инструментите предлагани на световните капиталови пазари.Това са над 1500 инструмента и обхваща практически всичко, търгувано на финансовите пазари в цял свят.
Клиентите могат да избират между три портфейла, при които подходът е изцяло различен.
1.Консервативен – заемат се позиции със сравнително малък ливъридж (до 1:10)и се търсят по-големи и дългосрочни движения. При този портфейл се правят сравнително малко сделки и решенията за тях ще се взимат предимно по тренда в дневна и седмична графики.Търгува се с най-нискорисковите валутни двойки. Доходноста при този портфейл е фиксирана според срочността на договора.
• За договор от 3 месеца – месечна доходност от 2.0% на месец
• За договор от 6 месеца – месечна доходност от 2.5% на месец
• За договор от 12 месеца – месечна доходност от 3.0% на месец
Минималната сума за този портфейл е 5000.00 лева.
Това значи, че ако сложа 10 000 лв. в консервативния фонд, след една година трябва да ми върнете 14 257 лв.?!?
Къде е тоя мушморок КомплексЪ, че искам да го питам нещо.
Гледам, че нещо се е проявил и ме е търсил, докато бях на едно кратко пътешествие. КомплексЪ, излез, бъди мъж.
той е мъж само по форумите, иначе знаеш за какво става въпрос...
Коментар