IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
    прогноза за днес на софикс от -1.5%до-2%
    Още сутринта ти намекнах......добре ли си.... един път на тото познал и се взел насериозно....карай я по-спокойно, предстои ти лечение от фолка

Коментар

• И така, както скъсяваш при какво ниво на СОФИКС си готов отново да почнеш покупки?
      Pivoley,
      Въпросът ти не е към мен.... но от колегите който имат някакво мисловно действие в момента само Батя мисли ,че ще има скоро рязко качване ... всички останали са на обратното мнение..... когато се промени сантимента ... тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
        Първоначално изпратено от мечето Йоги
        Valuator, не се притеснявай, че си споделил, зз също разчиствам позиции от края на октомври, но бавно става. Не ми се хвърлят като тъпа мечка, малко по малко се скъсявам, ако скочи Дау се надявам и на повече.
        Естествено, че не е препоръка, на пазара има две страни - бид и аск.
        И така, както скъсяваш при какво ниво на СОФИКС си готов отново да почнеш покупки?
        Е, чакай, де, още не съм си отиграл късите и имам още акции. А ми е все едно докъде ще ходи, нека си отиграя настоящето, после, като мине достатъчно време и се изясни, пак ще го мисля. Само прибрания профит е профит, според мен, И не е препоръкъ. ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
          Скъсявайте пичове, скъсявайте. Върви като по учебник - дребосъка като се изпълни със стах и отчаяние и... движението вземе че го изненад.
          Ако сте поглеждали темата NYSE в последните месеци и там пичагите скъсяват ли скъсяват, още от 8500 при Дау. А той именно заради скъсяващите си върви като мощен параход срещу течението. Ех, да имаше и при нас къси, колко по-интересно щеше да е. Депозит мастърчето вместо да дращи по форумите щеше да си скъсява на воля и да пИчели 5-рно спярмо банковите лихви

Благодаря за препоръките, ще се вслушам и ще скъсявам още, когато мога. Нека само да расте Дау.
          За разлика от тези, които го скъсяват от 8500, аз скромно скъсявам от 10 000. Силно искам, да ме изненадва, защото ще ми е прятно

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            Първоначално изпратено от Pivoley
            Valuator, не се притеснявай, че си споделил, зз също разчиствам позиции от края на октомври, но бавно става. Не ми се хвърлят като тъпа мечка, малко по малко се скъсявам, ако скочи Дау се надявам и на повече.
            И така, както скъсяваш при какво ниво на СОФИКС си готов отново да почнеш покупки?
            Цветенцето се опитва да шмекерува и накрая ще напазарува на 1500 Софикс.
            Абе, може и да има известна корекция. Ама за едни 10-20% дали си струва риска да се изтърве по-голям ръст? Още повече, че вече коригирахме с над 10%.

Коментар

• Скъсявайте пичове, скъсявайте. Върви като по учебник - дребосъка като се изпълни със стах и отчаяние и... движението вземе че го изненад.
              Ако сте поглеждали темата NYSE в последните месеци и там пичагите скъсяват ли скъсяват, още от 8500 при Дау. А той именно заради скъсяващите си върви като мощен параход срещу течението. Ех, да имаше и при нас къси, колко по-интересно щеше да е. Депозит мастърчето вместо да дращи по форумите щеше да си скъсява на воля и да пИчели 5-рно спярмо банковите лихви

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
                Цветенцето се опитва да шмекерува и накрая ще напазарува на 1500 Софикс.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги

Коментар

• Valuator, не се притеснявай, че си споделил, зз също разчиствам позиции от края на октомври, но бавно става. Не ми се хвърлят като тъпа мечка, малко по малко се скъсявам, ако скочи Дау се надявам и на повече.

Коментар

• Мече , благодаря за комплимента, но предпочитам да не ме възприемат като голям авторитет, защото безгрешни и пророци в днешно време няма. Просто имам мнение и го споделям.

Коментар

• Според мен има изгледи да остане в мъртва точка още извесно време.
                        След това при първите симптоми за проблеми в USA или Европа - надолу

Valuatorе,
                        Също стигнах до този извод и за това от няколко седмици скъсявам позиции ..
                        Трябваше колега с по голям авторитет като теб да го заяви ..... дирекно.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
                          Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                          Първоначално изпратено от panterata na pop folka
                          хахаха на всички купили честито
                          Бегай на доктор.
                          към 11.00 ще се види кой е бил за доктор
                          И какво видя в 11.00 часа.

Коментар

• Според мен има изгледи да остане в мъртва точка още извесно време.
                            След това при първите симптоми за проблеми в USA или Европа - надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterDelchev
                              Гледайки обороти и проценти, прав ли съм да обобщя, че днес се купува повече от вчера ?
                              По-скоро днес се продава повече от вчера

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                                Сделки със Слънце Стара Загора за 2 млн правят разликата.
                                Без тях оборота досега е има-няма 400-500 хиляди лева.

Първоначално изпратено от PeterDelchev
                                Гледайки обороти и проценти, прав ли съм да обобщя, че днес се купува повече от вчера ?
                                имаше и аукцион вола.Х при ГАЗ. за 600 акции
                                Някакви "яки инвестори" се надцакваха и стигнаха до 2.65
                                След аукциона веднага цъфнаха оферти продава на 2.86.
                                Те на това му се казва "инвестори". Хаха, егати инвесторите сме на бфб )))
                                не е инвестинг-препоръкЪ .

Коментар

Working...
                                X