IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
    Първоначално изпратено от zhoro
    ....
    Вие не се правете на психиатър ами кажете и обяснете ....

Желая успешна търговия и наслука. Не съм забелязал някой нещо да е спасил. Сериалите "Спасители на плажа" , "Спешно отделение" и прочие отдавна не са на мода и в ефирно време. А политическите спасители, които споменахте са в друга губерния
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• днес да не е някакъв празник на светията с неприличното име?
      това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• не и спада

Коментар

• Оборота е убийствен.

Коментар

• Ha nazdrave !

same procedure as last year...

http://www.youtube.com/watch?v=b1v4BYV-YvA
            Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
              От няколко дена ме дерзае една мисъл, която се върти около факта, че отдавна това не е корекция, а направо си е тренд. В такъв случай наистина Дядо Коледа ще да е този с парите. Другите, ако не бързат има Стефанов ден, Васильов ден ... и още куп празници.

Проблемът ще да е, единствено и само, че някой е на пости и гледа поне финансово да облажи.... спокойно още 10 дена и прасето ще е заклано. И от гозбите на цялата рода по женска линия и от ракията по мъжка ще има. Всичко ще се успокой.

Айде успех от мен.
              Вие не се правете на психиатър ами кажете и обяснете на аудиторията що за чудо е тоя Софикс, който прави каквото си иска при положение, че правителството вече спаси България?
              това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• От няколко дена ме дерзае една мисъл, която се върти около факта, че отдавна това не е корекция, а направо си е тренд. В такъв случай наистина Дядо Коледа ще да е този с парите. Другите, ако не бързат има Стефанов ден, Васильов ден ... и още куп празници.

Проблемът ще да е, единствено и само, че някой е на пости и гледа поне финансово да облажи.... спокойно още 10 дена и прасето ще е заклано. И от гозбите на цялата рода по женска линия и от ракията по мъжка ще има. Всичко ще се успокой.

Айде успех от мен.
                Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Днес -0.5% , ще разпродават за последно за джобни по празнците!
                  Хайърсъзов,
                  След като го прочетох , единствената мисъл която ми мина " този който има кеш на борсата да не е Дядо Коледа да прави подаръци .." ... поне на мен така ми действа.....
                  Според мен подаръци само от Пф ....може да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                    Днес -0.5% , ще разпродават за последно за джобни по празнците!
                    То събирането на пари за празниците, за премии и за почивки, сега започва
                    Има още седмица до Коледа, така че сега е времето, особено ако си чакал пак последния момент.

Коментар

• Днес -0.5% , ще разпродават за последно за джобни по празнците!

Коментар

• Абе аз се по калдаръма съм одил.По приляга да кажеш ко убаво беше гат бяхме деца

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                          Бледолики не се поддавайте на Лукавия падна малко пазара и ша са изядете кат хлапаци.Ми нъл знайте че не мой все нагоре има и надоле.Ами на който не му издържат нервите не знам защо са трови тук у тоз форум и борса и да си съкращава живота.То тук не бяха обиди не беше чудо. И за кво е тъз цялата дандания ? Щот някой успял да избяга навреме или пък са забатачил повече нахапвайки се убаво преди този спад и ся не мой го прижевя че друг не са е нахапал Не мой тъй с злоба ва пичове.Стабилния играч има сериозно поведение.Бъдете играчи не свирачи
                          Какво Хубаво си беше, когато бяхме овчарчета, нъл Ташунко.
                          Но по-важно е, че дойде и сезона на ските, и май трябва да се шлайфат и полират. ))

Коментар

• Бледолики не се поддавайте на Лукавия падна малко пазара и ша са изядете кат хлапаци.Ми нъл знайте че не мой все нагоре има и надоле.Ами на който не му издържат нервите не знам защо са трови тук у тоз форум и борса и да си съкращава живота.То тук не бяха обиди не беше чудо. И за кво е тъз цялата дандания ? Щот някой успял да избяга навреме или пък са забатачил повече нахапвайки се убаво преди този спад и ся не мой го прижевя че друг не са е нахапал Не мой тъй с злоба ва пичове.Стабилния играч има сериозно поведение.Бъдете играчи не свирачи

Коментар

• Forex Master

При 5-10% продадени на акционери ти за дивидент забрави. Истината е че компаниите - дружествата имат активи които могат да се оценят на много и в пъти повече от оценката която те са получавали до момента. Но за какво ти е да купиш нищожна част от една компания срущу която ще получаваш едно още по нищожно нищо и тук идва на помощ банката която кредитира компанията , случват се ето такива критични времена и тя придобива много голям дял от компанията. По голям от този на акционерите ! Следва продажбата на този дя на акционерите и банката ще надуе стойността на техните акции и ще ги направи да тежат двойно защото така ще вложи 10% , но останалите 70% ще ги продаде на много сносни цени..дори 20% ще добави. Когато компанията мине 40% фрий флоут тя ще дава много дивиденти за да могат да се очистят и от другите акции...чак тогавва. И накрая когато е 90 плюс процента акционерна собственост , но те я владеят чрез мениджърите ще я фалират като в САЩ.Купувайте Бойнг .
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от van69
                                Психо сертификатите върху Софикс ли визираш. Къси на RBS май вече няма, на сайта им видях само дълги от които един е със stop loss на 427. Мога и да греша.
                                Хехехе, е не, въпроса беше по-скоро шеговито-заядливо насочен!
                                Кой винаги има акции и по време на спад и по време на качване и може да печели и като купува, и като продава (и после си ги изкупува по-долу) без тези му/и действия да се отразят реално на финансовото му/и здраве, тъй като така и така притежава 70+% от фирмата? ;-)
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X