IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
    Jason - той Hakkinen е от най-дългосрочните. Ти си се подлъгал да се нашиеш дългосрочно при Софикс 500, а той милия се нашил при Софикс 1500-1700. И от тогава с пълна газ.....все назад кара болида.

Купи си един букет бегонии, пий една студена вода и забрави за БФБ , като си извадиш важни заключения. Приеми участието си като един скъпо платен урок по практика защо не трябва да се търгува на БФБ.

А Софикс 80 е само въпрос на време да го видим.
    Пешка тая прогноза да не е като чакаш еврото на 1,76......там във Форекса трябва да си мноооооого дългосрочен май........а.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Има едни скриптове (netware5 може да ти обясни за тях), които могат да скрият глупостите на ПК и да не ги четеш. Така или иначе писанията му са по-скоро за някой гей форум, отколкото за тук, така че ти препоръчвам да се възползваш
      Jason - той Hakkinen е от най-дългосрочните. Ти си се подлъгал да се нашиеш дългосрочно при Софикс 500, а той милия се нашил при Софикс 1500-1700. И от тогава с пълна газ.....все назад кара болида.

Купи си един букет бегонии, пий една студена вода и забрави за БФБ , като си извадиш важни заключения. Приеми участието си като един скъпо платен урок по практика защо не трябва да се търгува на БФБ.

А Софикс 80 е само въпрос на време да го видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнение
        Здравейте на всички
        Смело мога да кажа, че съм новобранец, но реших да се включа не толкова да досаждам с въпроси а за да чувам и чуждо мнение.
        Влязох септември на софикс малко под 500 и от тогава се забавлявам
        Стратегията ми беше да бъда "дългосрочен инвеститор" понеже за трейдър ще има още доста да уча ... ама то к`во стана ... ако не искам сега да инкасирам загуби май нямам друг избор освен да чакам ???
        Гледам тука някакви прогнози се дават за софикс 80 , хм.
        Из тоя форум бродят много хора с психически отклонения причинени от големи загуби в периода 2007-2009. Не им обръщай внимание.

Коментар

• Още няма 10:00, а вече оборота е над 100 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнение
            Здравейте на всички
            Смело мога да кажа, че съм новобранец, но реших да се включа не толкова да досаждам с въпроси а за да чувам и чуждо мнение.
            Стратегията ми беше да бъда "дългосрочен инвеститор" понеже за трейдър ще има още доста да уча ... ама то к`во стана ... ако не искам сега да инкасирам загуби май нямам друг избор освен да чакам ???
            Има едни скриптове (netware5 може да ти обясни за тях), които могат да скрият глупостите на ПК и да не ги четеш. Така или иначе писанията му са по-скоро за някой гей форум, отколкото за тук, така че ти препоръчвам да се възползваш
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Здравейте на всички
              Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Днес, с колко ще сме нагоре, прогнози ?

+ 1.45-1.50%

Коментар

• прогноза за днес+1%

Коментар

• може да си направите един фен клуб "ЛДП" където да си плачете един на друг на раменете и да се утешавате
                    Last edited by p0lki; 28.05.2010, 00:20.

Коментар

• Само да не стане:
                      Last edited by markov; 28.05.2010, 00:06.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                        порки пак го преследва призрака на споменЪ

написано на 25.09.2007

и от тогава до ден днешен усреднява ли усреднява нашия човек
                        буахахаххахаааа

Да бе представяш ли си какъв донор е само Колко ли загуби е генерирал от тогава насам.Не че са кой знае колко много ама на роднините му спестяванията заминаха.Жалко за хората че цял живот си ги спестяваха някой от тях .

Коментар

• бахти колко лесно се сменят настроенията от писимизъм към тотален оптимизъм
                          боже боже колко мъка има по тоя свят.

Коментар

• порки пак го преследва призрака на споменЪ

написано на 25.09.2007
                            Първоначално изпратено от polki
                            Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
                            Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
                            Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
                            Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.

И както обичате да се застраховате и подчертавате :
                            “Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
                            и от тогава до ден днешен усреднява ли усреднява нашия човек
                            буахахаххахаааа

Коментар

• Айде утре на опашката че да не изтървем зеленийката
                              Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                                няма нищо интересно днес -> така, че лягай да спиш, че пак си нощна смяна довечера

Аааааа добре щом казваш ша та послушам.Ти лъсна ли казана за шкембе чорбата

Коментар

Working...
                                X