If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само ,че навярно знаеш , че низходящ тренд се обръща с възходящо движение . А вашия случай изобщо не е такъв . Потъвате бавно и сигурно .....Най-лошото е ,че колкото по - надолу отивате толкова повече ликвидността на БФБ-то пада ( няма на кой да продавате а и купувачи е абсурд да се появят при тия нива ) ,а това още повече ускорява спада . Можеш да си сигурен ,че 250 не е дъно и ще има много по -надолу . А това изобщо не значи ,че там трябва да купувате ....Вероятно към края на лятото на БФБ-то трябва да бъде разтурено до второ нареждане .....
И най -общо въпросът е : Кой ще фалира по -рано ? Вие или мажоритарите дето ви излъгаха с боклуците си ? Сещаш се и че отговорът не е еднозначен .....за съжаление ...
Е да не гледаме чак толкова черногледо на нещата.И друг път се е говорило за свършека на света ама той пак е продължил напред.Нищо ново под слънцето.Аз не съм убеден че и до 330 ще слезе пък ти чак под 250 Както и да е ще поживеем ще видим
хахаха, спомен, веднага да се извиниш на Петър, който НЕ прави реклама на смотания си сайт и поради тази причина не иска да споменава името си
а иначе е ясно - новият жанр автоинтервю е факт. благодарим ти, пешо! след думата "портфольо", мисълта ти не намери успокение и стигна до създаването на цяло течениe
Мислиш си , че думата "портфольо" е важна и звучи добре ли ? И то в България, след всичко което тези деца чудо сътвориха ?
В грешка си и то в голяма грешка !
Видя ли списъка с на***ните ? Пубикувани са под статията. И то пълният списък. И то само в сайта чието име не искам да цитирам. Защо ли не са публикувани никъде другаде?
Възможни отговори :
1. Не им стиска на другите сайтове
2.Редакторите им н е позволяват
3.Явно те използват
По-добре лятото не гледай БФБ, а гледай мачовете .
Че аз с глупости не се занимавам ! Пък и за мен БФБ-то е толкова интересно , колкото и м****лското световно ......Което отдавана , също като" борсата "ви е предрешено ....в полза на Аржентина ...
Незнам дали виждаш, но пише екип на : да не цитирам за да не се получава реклама...
Колегите ме хванаха в петък, в края на работния ден. И въпросите им са само много малка част от тези които поставиха.
хахаха, спомен, веднага да се извиниш на Петър, който НЕ прави реклама на смотания си сайт и поради тази причина не иска да споменава името си
а иначе е ясно - новият жанр автоинтервю е факт. благодарим ти, пешо! след думата "портфольо", мисълта ти не намери успокение и стигна до създаването на цяло течениe
доста яко интервю
или Петър сам си е задавал въпросите или някой е изчел всичко написано от него във форума на инвестора и го е питал да го повтори и синтезира в интервюто
Петре, ако уважаваш труда си, не си прави толкова евтина реклама в инвестора. така олекваш.
иначе си прав за някои неща и по-конкретно: непрестанния ръст на лошите кредити. и аз не съм сигурен до колко процента може да стигнат и до какво може да доведе това. положението е тревожно, но засега под контрол
Незнам дали виждаш, но пише екип на : да не цитирам за да не се получава реклама...
Колегите ме хванаха в петък, в края на работния ден. И въпросите им са само много малка част от тези които поставиха. Решиха да направим рубрика "петък" с нови и нови въпроси поставянин всеки петък.
А в този форум влизам само за да се заблявам и да индикирам до къде може да падне българската "икономическа мисъл" ако изобщо има такава.
доста яко интервю
или Петър сам си е задавал въпросите или някой е изчел всичко написано от него във форума на инвестора и го е питал да го повтори и синтезира в интервюто
Петре, ако уважаваш труда си, не си прави толкова евтина реклама в инвестора. така олекваш.
иначе си прав за някои неща и по-конкретно: непрестанния ръст на лошите кредити. и аз не съм сигурен до колко процента може да стигнат и до какво може да доведе това. положението е тревожно, но засега под контрол
Петре нямам думи. Трябва да влезеш в учебниците по журналистика като изобретателя на АВТО-Интервю
А иначе от заключенията ти в края на статията е ясно, че си много бос откъм макроикономика и управление на държавни финанси. Препоръчвам ти да четеш редовно поне по 2-3 пъти материалите от блога на Жоро Ангелов - има много да учиш , а той макар и критикуван е на светлинни години пред теб.
деразй
:-) както винаги си в тотална заблуда.
А неолиберала който ми препоръчваш да чета, авно доста ти е объркал представите за макроикономика. Миркович - говори ли ти нещо това име? Бивш ректор на УНСС и един от малкото наистина стойностни макроикономисти в България. Прочети внимателно "тухлите" му !
Петре нямам думи. Трябва да влезеш в учебниците по журналистика като изобретателя на АВТО-Интервю
А иначе от заключенията ти в края на статията е ясно, че си много бос откъм макроикономика и управление на държавни финанси. Препоръчвам ти да четеш редовно поне по 2-3 пъти материалите от блога на Жоро Ангелов - има много да учиш , а той макар и критикуван е на светлинни години пред теб.
Пич,
Не знам какво ти се е случило, но е нанесло много щети. Прекалено черно гледаш на нещата. Направо отписа БГ икономиката. Че мажоритарите са предимно маскари - спор няма, но това твоето вече е супер-прекалено черногледство.
По-добре лятото не гледай БФБ, а гледай мачовете и студената бира с цаца.
лека
Сори, но ти макар и да правиш опити да си отвориш очите, продължаваш да живееш в тъма и заблуда
"Виденовата зима" ще ни се стори като "контролен изпит преди матура"
Само ,че навярно знаеш , че низходящ тренд се обръща с възходящо движение . А вашия случай изобщо не е такъв . Потъвате бавно и сигурно .....Най-лошото е ,че колкото по - надолу отивате толкова повече ликвидността на БФБ-то пада ( няма на кой да продавате а и купувачи е абсурд да се появят при тия нива ) ,а това още повече ускорява спада . Можеш да си сигурен ,че 250 не е дъно и ще има много по -надолу . А това изобщо не значи ,че там трябва да купувате ....Вероятно към края на лятото на БФБ-то трябва да бъде разтурено до второ нареждане .....
И най -общо въпросът е : Кой ще фалира по -рано ? Вие или мажоритарите дето ви излъгаха с боклуците си ? Сещаш се и че отговорът не е еднозначен .....за съжаление ...
Пич,
Не знам какво ти се е случило, но е нанесло много щети. Прекалено черно гледаш на нещата. Направо отписа БГ икономиката. Че мажоритарите са предимно маскари - спор няма, но това твоето вече е супер-прекалено черногледство.
По-добре лятото не гледай БФБ, а гледай мачовете и студената бира с цаца.
лека
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар