IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още се колебаят в коя посока да се ориентират нашите индексчета... Може би след малко като стартират европейците ще се изясни накъде сме днес
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      днес ми мирише на батак

Вожде,
      на битак или Батак.....
      понеделник винаге е бил слаб към търговия така ,че може малко продавачи да се появят ,особено ако има тегления от ДФ..

Коментар

• днес ми мирише на батак

Коментар

• млекарят пак е намерил поле за изява

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Само ,че навярно знаеш , че низходящ тренд се обръща с възходящо движение . А вашия случай изобщо не е такъв . Потъвате бавно и сигурно .....Най-лошото е ,че колкото по - надолу отивате толкова повече ликвидността на БФБ-то пада ( няма на кой да продавате а и купувачи е абсурд да се появят при тия нива ) ,а това още повече ускорява спада . Можеш да си сигурен ,че 250 не е дъно и ще има много по -надолу . А това изобщо не значи ,че там трябва да купувате ....Вероятно към края на лятото на БФБ-то трябва да бъде разтурено до второ нареждане .....
            И най -общо въпросът е : Кой ще фалира по -рано ? Вие или мажоритарите дето ви излъгаха с боклуците си ? Сещаш се и че отговорът не е еднозначен .....за съжаление ...
            Е да не гледаме чак толкова черногледо на нещата.И друг път се е говорило за свършека на света ама той пак е продължил напред.Нищо ново под слънцето.Аз не съм убеден че и до 330 ще слезе пък ти чак под 250 Както и да е ще поживеем ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнение
              хахаха, спомен, веднага да се извиниш на Петър, който НЕ прави реклама на смотания си сайт и поради тази причина не иска да споменава името си

а иначе е ясно - новият жанр автоинтервю е факт. благодарим ти, пешо! след думата "портфольо", мисълта ти не намери успокение и стигна до създаването на цяло течениe

Мислиш си , че думата "портфольо" е важна и звучи добре ли ? И то в България, след всичко което тези деца чудо сътвориха ?

В грешка си и то в голяма грешка !

Видя ли списъка с на***ните ? Пубикувани са под статията. И то пълният списък. И то само в сайта чието име не искам да цитирам. Защо ли не са публикувани никъде другаде?

Възможни отговори :
              1. Не им стиска на другите сайтове
              2.Редакторите им н е позволяват
              3.Явно те използват

Постави отговор с цифра който те устройва ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                По-добре лятото не гледай БФБ, а гледай мачовете .
                Че аз с глупости не се занимавам ! Пък и за мен БФБ-то е толкова интересно , колкото и м****лското световно ......Което отдавана , също като" борсата "ви е предрешено ....в полза на Аржентина ...
                Last edited by X_Y; 30.05.2010, 23:03.
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                  Незнам дали виждаш, но пише екип на : да не цитирам за да не се получава реклама...

Колегите ме хванаха в петък, в края на работния ден. И въпросите им са само много малка част от тези които поставиха.
                  хахаха, спомен, веднага да се извиниш на Петър, който НЕ прави реклама на смотания си сайт и поради тази причина не иска да споменава името си

а иначе е ясно - новият жанр автоинтервю е факт. благодарим ти, пешо! след думата "портфольо", мисълта ти не намери успокение и стигна до създаването на цяло течениe
                  Last edited by 1914; 30.05.2010, 22:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                    доста яко интервю
                    или Петър сам си е задавал въпросите или някой е изчел всичко написано от него във форума на инвестора и го е питал да го повтори и синтезира в интервюто

Петре, ако уважаваш труда си, не си прави толкова евтина реклама в инвестора. така олекваш.

иначе си прав за някои неща и по-конкретно: непрестанния ръст на лошите кредити. и аз не съм сигурен до колко процента може да стигнат и до какво може да доведе това. положението е тревожно, но засега под контрол
                    Незнам дали виждаш, но пише екип на : да не цитирам за да не се получава реклама...

Колегите ме хванаха в петък, в края на работния ден. И въпросите им са само много малка част от тези които поставиха. Решиха да направим рубрика "петък" с нови и нови въпроси поставянин всеки петък.

А в този форум влизам само за да се заблявам и да индикирам до къде може да падне българската "икономическа мисъл" ако изобщо има такава.

Коментар

Прекалено черно гледаш на нещата. Направо отписа БГ икономиката.
                      БГ няма икономика... Но това не е чак толкова лошо!

А иначе:
                      "Животът не е нито толкова лош нито толкова хубав, както понякога ни се струва"
                      Honoré de Balzac
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• доста яко интервю
                        или Петър сам си е задавал въпросите или някой е изчел всичко написано от него във форума на инвестора и го е питал да го повтори и синтезира в интервюто

Петре, ако уважаваш труда си, не си прави толкова евтина реклама в инвестора. така олекваш.

иначе си прав за някои неща и по-конкретно: непрестанния ръст на лошите кредити. и аз не съм сигурен до колко процента може да стигнат и до какво може да доведе това. положението е тревожно, но засега под контрол

Коментар

Петре нямам думи. Трябва да влезеш в учебниците по журналистика като изобретателя на АВТО-Интервю
                          А иначе от заключенията ти в края на статията е ясно, че си много бос откъм макроикономика и управление на държавни финанси. Препоръчвам ти да четеш редовно поне по 2-3 пъти материалите от блога на Жоро Ангелов - има много да учиш , а той макар и критикуван е на светлинни години пред теб.

деразй

:-) както винаги си в тотална заблуда.
                          А неолиберала който ми препоръчваш да чета, авно доста ти е объркал представите за макроикономика. Миркович - говори ли ти нещо това име? Бивш ректор на УНСС и един от малкото наистина стойностни макроикономисти в България. Прочети внимателно "тухлите" му !

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                            Сори, но ти макар и да правиш опити да си отвориш очите, продължаваш да живееш в тъма и заблуда

"Виденовата зима" ще ни се стори като "контролен изпит преди матура"

http://www.finance5.bg/news/bulgarian/52460.html

А е нужно само желание да си отвориш очите
                            Петре нямам думи. Трябва да влезеш в учебниците по журналистика като изобретателя на АВТО-Интервю
                            А иначе от заключенията ти в края на статията е ясно, че си много бос откъм макроикономика и управление на държавни финанси. Препоръчвам ти да четеш редовно поне по 2-3 пъти материалите от блога на Жоро Ангелов - има много да учиш , а той макар и критикуван е на светлинни години пред теб.

деразй

Last edited by bertram; 30.05.2010, 22:32.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Пич,
                              Не знам какво ти се е случило, но е нанесло много щети. Прекалено черно гледаш на нещата. Направо отписа БГ икономиката. Че мажоритарите са предимно маскари - спор няма, но това твоето вече е супер-прекалено черногледство.

По-добре лятото не гледай БФБ, а гледай мачовете и студената бира с цаца.

лека
                              Сори, но ти макар и да правиш опити да си отвориш очите, продължаваш да живееш в тъма и заблуда

"Виденовата зима" ще ни се стори като "контролен изпит преди матура"

http://www.finance5.bg/news/bulgarian/52460.html

А е нужно само желание да си отвориш очите

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Само ,че навярно знаеш , че низходящ тренд се обръща с възходящо движение . А вашия случай изобщо не е такъв . Потъвате бавно и сигурно .....Най-лошото е ,че колкото по - надолу отивате толкова повече ликвидността на БФБ-то пада ( няма на кой да продавате а и купувачи е абсурд да се появят при тия нива ) ,а това още повече ускорява спада . Можеш да си сигурен ,че 250 не е дъно и ще има много по -надолу . А това изобщо не значи ,че там трябва да купувате ....Вероятно към края на лятото на БФБ-то трябва да бъде разтурено до второ нареждане .....
                                И най -общо въпросът е : Кой ще фалира по -рано ? Вие или мажоритарите дето ви излъгаха с боклуците си ? Сещаш се и че отговорът не е еднозначен .....за съжаление ...
                                Пич,
                                Не знам какво ти се е случило, но е нанесло много щети. Прекалено черно гледаш на нещата. Направо отписа БГ икономиката. Че мажоритарите са предимно маскари - спор няма, но това твоето вече е супер-прекалено черногледство.

По-добре лятото не гледай БФБ, а гледай мачовете и студената бира с цаца.

лека
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X